אולי לא ניתקע בעבר אבל נראה שהעתיד יהיה עגום ומשעמם
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לאהוב משהו טוב זה לא אומר להתקע בעבר, חובבי הרכב הקלאסי מחזיקים רכב מהעבר ונוסעים ברכב מודרני, אני למשל לא משתמש במקרר קרח אלה במקרר דיגיטלי, כי זה נעים ונוח אבל.... כשזה נוגע להנאות שלי לדברים שעושים לי טוב, אני מעדיף מסעדת פועלים טובה שמבשלת על פטיליה מאשר מקדונלד, אני מעדיף כלי עבודה איכותיים של פעם מאזר זבל סיני שרק נראה מצויין, אופנוע בשבילי הוא לא כלי נוחות יעיל, להפך הוא הדבר הכי לא הגיוני שקיים. מנוע חשמלי נותן אולי את התמורה לכסף ואולי שינוע יעיל מנקודה לנקודה ואולי יש בו גם סוג של ריגוש אחר אבל זה לא מה שאני מחפש באופנוע.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מילת מפתח כאן ״לאהוב״ ולמה בדיוק היא מתייחסת. אני אוהב לצלם, אבל אני לא ״אוהב״ מצלמה שלי.
ואני אוהב רכיבה, אבל לא כל כך חשוב לי מקור אנרגיה.
הובי זה לא אומר ״להיתקע בעבר״. רוצה לדעת מה כן - תסתכל על כל חרדי מצוי. או אמיש.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מכיר גם מכיר את הכפתור הקטן בצד ימין של ההגה.
עדיין אוטו זיפת אבל מכפ'ת לי אישתי משתמשת בו לי יש פיאט 500 רוצחע'ת שמספקת הנאה וריגוש בכל נסיעה ולגמרי מחזירה אותי לשנת 1990 לאינוצ'נטי שהייתה לי.
אני מודה שאני לוטש עניים לעבר סמוראי או ג'ימיני אבל יש לי קושי אמיתי להפרד מהפיאט האדומה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מסכים איתך לגבי הדרעק הזה שנקרא 'תיקוני נתיב', והדבר הראשון שעשיתי ברכב של אשתי (יונדאי טוסון) היה לנטרל את הקשקוש הזה. מעבר לזה הנסיעה עליו נעימה אבל ניטרלית בדיוק כמו כל שאר הרכבים האוטומטיים שמסתובבים (אולי חוץ מהגולף של אמא שלי שנוסע פגז). לחווית נהיגה/רכיבה יש לי אופנוע לשימוש יומיומי וגרוטאה ידנית ישנה ועתיקה (שאפילו החלונות האחוריים בה נפתחים עם מנואלה, הילדים עפים על זה) שמזכירה לי כל פעם מחדש כמה כיף זה רכב ידני, אפילו עם כל הקרקושים מהפלסטיקה הנשברת או מהדלתות החורקות, או מההגבלת מהירות/סל"ד כדי שלא תמות באמצע הכביש.
גם אצלנו יש הרבה קמינים. 90% מהם זה עניין של פוזה נטו. איזה חלום שהיה להם על בית פרטי עם קמין, או שסתם ראו שלהוא יש אז גם הם חייבים.
וכל הרחוב מריח כמו מדורה.
אה,
ואחר כך עוד יש להם את העזות מצח ללכת להפגין נגד הקמת תחנת כוח על גז במרחק עשר קילומטר מכאן..
אז גרטה על שיפוד? מישהו?
ניפגש בחתוליה באצ"ל כי רחוק עזרא ובניו רחוק
איזה שעון מודרני או רכב מודרני עושה את זה? FB_IMG_1581144396908.jpg