יופי.
אני מציע לקחת את הפקחים שמחלקים דוח"ות לג'יפאים שבורחים מהשגעון ללינה במדבר, ולהעסיק אותם בלצוד נרקומנים וסוחרי סמים שנהנים מ"שוק בוער" במקום.
מה אומרים?
עוד מהשפעות ההסתגרות בבתים: שוק הקנאביס בוער, והשליחים על דו-גלגלי הם המרוויחים הגדולים; שוחחנו עם כמה מהם.
http://fullgaz.co.il/%d7%91%d7%92%d7...5%d7%a2%d7%a8/
יופי.
אני מציע לקחת את הפקחים שמחלקים דוח"ות לג'יפאים שבורחים מהשגעון ללינה במדבר, ולהעסיק אותם בלצוד נרקומנים וסוחרי סמים שנהנים מ"שוק בוער" במקום.
מה אומרים?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אם זה לקבל דוח על לינה במדבר או ללכת לתפוס שליחי קנאביס. שילכו לתפוס שליחי קנאביס.
30,000 בחודש בגיל 16 עם סיכון אפסי בגלל הגיל.. מה רע..
כן. רשום. אז? זה עושה את זה נכון? מספר הזה מוגזם בערך פי 5.
בוס עושה הרבה יותר? תבין, מבנה אירגוני שלהם דומה למבנה של כל רשת שיווק. מנכ״ל שופרסל עושה בחודש בערך 180000₪. קופאית מקבלת מינימום.
אם אתה חושב ש-״בוס״ מרוויח חצי מיליון בחודש - יש לי גשר למכור לך.
אף אחד לא ישלם לבן 16 כלשהו 30 אלף בחודש, אבל כמעט כל בן 16 ישקר בנוגע להשגים שלו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תתפלא חביבי, תתפלא
אתה שוכח שזה תקופת שיא מבחינתם והם עובדים 12 שעות היום.
סתם לפרופורציה שליח רגיל שעובד ככה עובר את ה10 די בקלות.
אז כן, לקבל פי 2 או פי 3 משליח רגיל לעבודה מסוכנת ולא קלה? בהחלט מאמין שזה המספרים.
אני אישית לא מעשן, זה עושה לי חררא. אני בדעה שכל אחד יעשה מה בזין שלו כל עוד זה לא פוגע באחרים.
אם אנשים רוצים לעשן וויד בבתים שיהיה להם בכיף. אם אנשים רוצים לקחת את הסיכון ולמכור להם שיהיה להם גם בהצלחה.
אתה חייב תמיד להיות הכי חכם, אה?
אם אין לך מושג מותר לא להתערב. זה בסדר.
וכן- שליח בתחום עושה 30 ויותר אם הוא עובד קשה. בן 16 או בן 40, זה לא משנה.
וה"בוס" שלו עושה יותר מזה. לא הרבה יותר כי הסיכון שלו נמוך יותר מזה של השליח. הוא מארגן כמות, שם אותה בבית והשליחים באים, לוקחים ומחלקים. כל עוד אף אחד מהשליחים לא סמוי ולא מלשן אף אחד לא יגיע אליו.
30 אלף בחודש זה לא מספר מופרך לעבודה פלילית.
30 אלף בחודש זה לא מספר מופרך לעבודה בשחור.