עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 71

אשכול: בגלל הקורונה: שוק שליחי הקנאביס בוער

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אם זה לקבל דוח על לינה במדבר או ללכת לתפוס שליחי קנאביס. שילכו לתפוס שליחי קנאביס.
    יש הרבה נזק סביבתי והשארת לכלוך מצד (חלק מ) אותם לנים במדבר - מעשני קנאביס לא עושים משאירים קוליסים.

שיעשו ליגליזציה - מס הכנסה יקבל מכל שליח 15000 לחודש. תחשבו כמה אברכים אפשר לקיים עם זה!

Senior Member
    אני נגד ליגליזציה למרות שאני מעשן מדי פעם וגם רוב חברי. הסיבה היא שזה דופק לצעירים את המוח. לא קצת, טוטאלי.
    עשו כאן בעשור האחרון קמפיין אדיר מימדים לצד דה-לגיטימציה לכל מי שחושב אחרת (קצת דומה בעניין הלהטב"ים). אי אפשר לקיים דיון עם אנשים שטוענים שאתה משרת את חברות התרופות, נתניהו או שאלכוהול יותר מזיק. כל הילדים שלנו ביקרו באתר קנאביס.קום המאעפן שמסביר איך לגדל איך להסתיר כמה זה טוב לעשן ושהצמח בכלל מרפא מסרטן נפילת אשך וטמטמת נפוצה. תבינו, מדובר בחומר שונה לחלוטין מהוויד עם ה 2ֵֵ% THC שעישנו בימים שעוד היה לנו שיער. כיום הריכוז מעל 25% (כמעט ללא CBD שממתן את ההשפעה והנזק). גם התדירות שונה. אז עישנו מדי פעם ובאירועים שצריך. היום הם קמים בבוקר עובדים והולכים לישון בתוך העשן.
    מי שלא יודע איך שימוש יומיומי משפיע לטווח הארוך יכול לחפש אנשים בגילנו שעישנו כל יום 30 שנה ולהבין מה ההשפעה. מכיר כמה כאלה. במילה אחת- לא...לא טוב בכלל. תקיעות איומה, חוסר מוטיבציה ואפטיות קשה. אותם תחביבים אותם שירים ואותו ניתוק רגשי מהסביבה. וזה קרה עם הוויד המתון... לא עם זני המעבדות המועשרים שנמצאים עכשיו בשוק. במקרה של מתחים לחצים וסיבוכים לא תמיד כדאי לברוח. ככה בדיוק לא מתבגרים. לפעמים הליכה קצרה בשדות או בטבע וחוזר הסדר לראש.
    Peace
    29a2fe40-c741-488b-b012-18c0f47834a1.jpg
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    אני נגד אלכוהול למרות שאני שותה מדי פעם וגם רוב חברי. הסיבה היא שזה דופק לצעירים את המוח. לא קצת, טוטאלי.
    עשו כאן בעשור האחרון קמפיין אדיר מימדים לצד דה-לגיטימציה לכל מי שחושב אחרת (קצת דומה בעניין הלהטב"ים). אי אפשר לקיים דיון עם אנשים שטוענים שאתה משרת את חברות התרופות, נתניהו או שסיגריות יותר מזיק. כל הילדים שלנו ביקרו בפאבים. קום המאעפן שמסביר איך לשתות את זה, איך להחביא את זה וכמה אתה משכיב.
    תבינו, מדובר בחומר שונה לחלוטין מהבירה 4% ששתינו בימים שעוד היה לנו שיער. כיום הריכוז מעל 25%. גם התדירות שונה. אז שץינו מדי פעם ובאירועים שצריך. היום הם קמים בבוקר עובדים והולכים לישון עם בקבוק ביד.
    מי שלא יודע איך שימוש יומיומי משפיע לטווח הארוך יכול לחפש אנשים בגילנו ששתו כל יום 30 שנה ולהבין מה ההשפעה. מכיר כמה כאלה. במילה אחת- לא...לא טוב בכלל. תקיעות איומה, חוסר מוטיבציה ואפטיות קשה. אותם תחביבים אותם שירים ואותו ניתוק רגשי מהסביבה. וזה קרה עם האלכוהול המתון... לא עם הקוקטיילים המועשרים שנמצאים עכשיו בשוק. במקרה של מתחים לחצים וסיבוכים לא תמיד כדאי לברוח. ככה בדיוק לא מתבגרים. לפעמים הליכה קצרה בשדות או בטבע וחוזר הסדר לראש.
    Peace

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    אני נגד סיגריות למרות שאני מעשן מידי פעם וגם רוב חברי...
    Peace מהשדות

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    אני נגד סוכר\שומן צמחי\גזי חממה\פרסום\בתי ספר ממלכתיים\צבע מאכל\בני 80 שעדיין נוהגים\אנטנות סלולאריות\אכילת בשר\גזענות\שובניזם\דת חשוכה\שריפת דלק\מלחמה\נשק אטומי\סליים\מס הכנסה למרות שאני חי בעולם הזה מידי פעם וגם רוב חברי...

Peace

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני בגדול נגד. וגם לא הייתי יוצא לרחובות אם היו מוציאים אלכוהול מחוץ לחוק (אבל זה כבר כאן, וגם אני שותה). גם אני ראיתי השפעות רעות של גראס על חברים (וכן, זה יכל להיות ערק באותה מידה).
    אבל,
    עובדתית זה לא חוקי. אז, או שיעבירו חוק לגליזציה, או שיאכפו. המצב של בית זונות שבו זה כל כך נפוץ שאנשים מרשים לעצמם להתרברב על זה במדיה, הוא אזלת יד של הרשויות.
    ומה שאותי מפחיד, הוא מה קורה כשהאנשים האלו עולים על ההגה. לא פעם יוצא לי לעמוד בפקק ליד איזה מטומטם שמעשן תו"כ נהיגה. בניגוד לאלכוהול, את זה כמעט לא אפשרי לבדוק (טכנית אפשרי, מעשית- לא).

עכשיו כל לוחמי הצדק והחופש רשאים להכנס בי על צדקנותי. אני מבין אתכם, וגם אתם צודקים.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    עובדתית זה לא חוקי. אז, או שיעבירו חוק לגליזציה, או שיאכפו.
    אנשים נוטים להתעלם מחוקים לא הגיוניים או לא מוסריים. זה הדרך להתחיל בשינוי.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    אני נגד ליגליזציה למרות שאני מעשן מדי פעם וגם רוב חברי. הסיבה היא שזה דופק לצעירים את המוח. לא קצת, טוטאלי.
    עשו כאן בעשור האחרון קמפיין אדיר מימדים לצד דה-לגיטימציה לכל מי שחושב אחרת (קצת דומה בעניין הלהטב"ים). אי אפשר לקיים דיון עם אנשים שטוענים שאתה משרת את חברות התרופות, נתניהו או שאלכוהול יותר מזיק. כל הילדים שלנו ביקרו באתר קנאביס.קום המאעפן שמסביר איך לגדל איך להסתיר כמה זה טוב לעשן ושהצמח בכלל מרפא מסרטן נפילת אשך וטמטמת נפוצה. תבינו, מדובר בחומר שונה לחלוטין מהוויד עם ה 2ֵֵ% THC שעישנו בימים שעוד היה לנו שיער. כיום הריכוז מעל 25% (כמעט ללא CBD שממתן את ההשפעה והנזק). גם התדירות שונה. אז עישנו מדי פעם ובאירועים שצריך. היום הם קמים בבוקר עובדים והולכים לישון בתוך העשן.
    מי שלא יודע איך שימוש יומיומי משפיע לטווח הארוך יכול לחפש אנשים בגילנו שעישנו כל יום 30 שנה ולהבין מה ההשפעה. מכיר כמה כאלה. במילה אחת- לא...לא טוב בכלל. תקיעות איומה, חוסר מוטיבציה ואפטיות קשה. אותם תחביבים אותם שירים ואותו ניתוק רגשי מהסביבה. וזה קרה עם הוויד המתון... לא עם זני המעבדות המועשרים שנמצאים עכשיו בשוק. במקרה של מתחים לחצים וסיבוכים לא תמיד כדאי לברוח. ככה בדיוק לא מתבגרים. לפעמים הליכה קצרה בשדות או בטבע וחוזר הסדר לראש.
    Peace
    29a2fe40-c741-488b-b012-18c0f47834a1.jpg
    מסכים עם כל מילה. חסכת לי כתיבה.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    ונסכם את הנאמר לעיל ב"הכל במינון הנכון". זה כיף, כשזה מדי פעם. אתה לא מתרגל לזה, ולשבת אחת לכמה שבועות עם חבר במרפסת לא עושה לאף אחד רע.
    הבעיה מתחילה כשזה נהיה חלק מהשגרה. למזלי כל החברים שלי שזו הייתה שגרת היומיום שלהם הפסיקו, ורואים שהם יותר "חיים" עכשיו.

בכמו שאין דבר רע בבירה מדי פעם אחרי העבודה או יציאה לסיבוב ברים עם חברים, אין דבר רע בלעשן מדי פעם. רק אל תרכבו אחרי זה. לא כיף. לא כיף.

חוץ מזה - מאיפה לעזאזל הכסף? זה יקר החרא הזה.

Senior Member
    וזה לא תפקיד של מדינה לקבוע מהו מינון הנכון. לא בסטייק ולא בגראס.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    וזה לא תפקיד של מדינה לקבוע מהו מינון הנכון. לא בסטייק ולא בגראס.
    לפי איך שזה מתקדם בצעדי ענק .. אני לא כל כך בטוח

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    מסכים עם כל מילה. חסכת לי כתיבה.
    שניכם בעד גם הוצאת האלכוהול מחוץ לחוק?
    כי אין סיבה לטעון נגד מריחואנה אבל בעד אלכוהול.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    כמו שאמרתי קודם. אם יוציאו את האלכוהול מהחוק, אני לא אצא לרחוב להפגין.

Senior Member
    מן הידועות שבכל שבת וחג, ובליל הסגר במיוחד, אנו מקדשין בברכת בורא פרי העשב.
    גם אחינו ואחיותינו העובדין את האב, את הבן יש"ו ואת רוח הקודש, עורכין אוכריסות בהן הם בולסין מציות לזכר בשרו של ההוא ומחששין צינגלעך לזכר רוחו העולה מעלה מעלה.

אלכוהול הוא סם. מסוכן ומיותר. אבל הוא טבוע עמוק בתרבות היהודית והנוצרית. נסיונות לאסור על צריכה של אלכוהול (דוגמת תקופת היובש בארה"ב) נחלו כשלון והיו בבחינת גזירה שהציבור לא עמד בה.
    הכשלון הזה הוא לא כשלון מובטח. לצידו היו הצלחות מרשימות בגזרה האופיום. בתחילת המאה ה19 קנו אופיום במכולת ובבריטניה זה היה מקובל לדחוף אותו לגרונות של תינוקות כדי שיפסיקו לבכות. במלחמת האזרחים בארה"ב אופיום שימש כתרופה נגד כאבים (פציעות, שיניים, שלשול, יו ניים איט) ובערך כל החיילים יצאו מהמלחמה נרקומנים. בתחילת המאה ה20, האופיום נכנס למסגרת של טאבו חברתי וחוקי.

גראסיחואנה היא סם מיותר ומסוכן. הוא לא חלק מהתרבות של אף אחד מחוץ להודו ואפגניסטן ואין שום סיבה שחברה חפצת חיים תזרום עם קריזים של נרקומנים שמחפשים לקנות סמים בזול.

אני הייתי רוצה להתייחס לכך יותר מהפן המשפטי שסעיף הענישה לייצוא, ייבוא, סחר והספקה הרלוונטי הוא סעיף 19א לפקודת הסמים המסוכנים כדלקמן:

19א. העובר על הוראות סימן זה, דינו – מאסר עשרים שנים או קנס פי עשרים וחמישה מהקנס האמור בסעיף 61(א)(4) לחוק העונשין, התשל"ז-1977.

למרות שהפסיקה של בית המשפט בפרט בעבירות של סחר בקנביס, מקלה עם הסוחרים ולרוב מדובר בעונש של בין 3-7 שנים מאסר בממוצע, זה בלי להחשיב נתונים נוספים אישיים ותסקירי מבחן שמקלים עם הנאשם. מדובר פה בניצול גרידא של נערים תמימים ו/או בעלי הסתבכות כלכלית שמוכרים להם חלומות על עשיית כסף רב בזמן קצר וסיכון קל שאם נתפסת ואתה ללא עבר פלילי, כעבור שנתיים שלוש התיק נגדך יסגר עם עבודות שירות במקסימום.
    אולם לא מספרים להם, את העלות הנפשית, הכתם המשפחתי וכמובן העלות הכספית שהמשפחה והנער עצמו צריך לשלם עד לסגירת התיק שגורמת לרווח להתגמד עד איפוסו כמעט.

לצערי אני נתקל יותר ויותר במקרים של נערים שנופלים ברשת הזאת בשביל רווח קל שלרוב נתפסים כעבור זמן קצר וכעבור מספר חודשים מבינים את גודל הנזק העצום שנגרם לעתידם והדבקת התווית שתוצמד להם לשנים הקרובות עד שניתן יהיה למחוקו.
    כולי תקווה שקוראי הפורום והפוסט לא יתפתו לכך ויבינו שכסף קל ניתן להרוויח בעבודה קשה.

באשר לשימוש עצמו, אני בעד הרפורמה שמתפתחת בשנתיים האחרונות וכולי תקווה שהמדינה עצמה תהפוך זאת לחוקי בשנים הקרובות ברגע שיבינו (לדעתי התחילו להבין) את הפוטנציאל הכספי העצום שזה יכול לתרום לקופת המדינה.