זוכר אותך מהפורום הישן, וזוכר גם את היום שסיפרת שלא תרכב או תלך יותר.
תודה על השיתוף.
שלום לכולם,
פעם ראשונה שלי שאני מספר ומשתף ככה בצורה גלויה את מקרה התאונה שלי ותוצאותיה
אני רוצה לשתף אתכם מהתאונה שהיתה לי לפני 10 שנים בערך.
נרשמתי לפול גז איפה שהוא ב 2006 או 2007, לא זוכר ולא כזה משנה ,
למרות שהייתי רוכב על גראנד דינק 250 ביום יום, הגעתי לפורום בגלל נושא השטח, נדבקתי בחיידק איזה פעם אחת שקיבלתי סיבוב מחבר על KTM 525SX,(מוטוקרוס), אחרי שקניתי את האופנוע שטח הראשון שלי KTM 620SC היינו רוכבים בשבילים בכל חלקי הארץ, כל שבוע במקום אחר, כ90 אחוז מהרכיבות צולמו בקונטור HD שקנה חבר שלי, בתאריך 19.11.2011, רכבנו במגרש משחקים האולטימטיבי לאופנועי שטח,(חולות חלוצה) אני על KTM525EXC וחבר שלי על 570 HUSABERG FE.
בחולות חלוצה באזור מצפה גבולות משהו קרה והתרסקתי עם האופנוע, מי שהיה איתי התחיל להילחץ, התחלתי לפרכס, איבדתי הכרה והפסקתי לנשום, מיד התחילו פעולות החייאה, במקביל מתקשרים למד"א להזעיק אמבולנס, נאמר לחבר שדיבר איתם שאין מצב שאמבולנס יגיע לשם וגם ייצא, ואין ברירה אלה חילוץ מוסק,
אחרי מס' דק', הגיע יסעור צהלי ופינה אותי לסורוקה, לשם הגעתי מוגדר במצב אנוש, תוצאות ההתרסקות : 7 חוליות מרוסקות בעמוד שדרה, ועצם בריח שמאל שבורה, חוט שדרה מעוך, פגיעת ראש עם דימום מוחי פנימי, מורדם ומונשם כשבוע, הרופאים אמרו לאשתי ולהורי וגם לחברים שהיו איתי להיות מוכנים שאני לא אעבור את הלילה ,בזמן התאונה ,הייתי ממוגן מכף רגל עד ראש ובמותגים די יקרים, קסדה של שואי ,מגפיים לא זולות וצביצב (לא חסכתי במיגון אבל כנראה שהייתי מהיר מידי בזמן התאונה ) שממנה נשארתי עם ועל כיסא גלגלים לכל החיים כשאני משותק מהחזה ומטה וגם יד שמאל משותקת מוטורית (כלומר מרגיש הכל אבל ללא תנועה )עקב הפגיעת ראש, יוצא שהשיתוק ברגליים נגרם מהמעיכה של חוט שדרה ויד שמאל מהפגיעה המוחית, נשארתי רק עם רק עם יד ימין תקינה ומתפקדת, ראש תקין(אחרי החלמה קשה) נכה ביותר מ 100 אחוז, נכון לימים אלה אין ידע רפואי בכלל שיכול לעזור להחלמה מפגיעת חוט שדרה או פגיעת עמוד שדרה, את כל זה אני יודע לספר מעדויות של מי שהיו איתי, אני אבדתי הכרה ואיני זוכר כלום מהארוע , נשארו לי רק תמונות בראש מאותו יום אבל לא מהתאונה עצמה, ואני רוצה לספר לכם שזה ממש לא כיף להיות נכה, להיות על כיסא גלגלים זה החלק הקל שבסיפור וטכני, גם לא כיף גדול אבל לא בלתי אפשרי, יש כל כך הרבה סוגיות קשות שנגרמות בגלל הנכות הזאת שזה די מביך לפרט את זה כאן, אבל תאמינו לי זה סיוט יום יומי, כבר 10 שנים של סיוט יום יומי.
אז כן, אני כבר אחרי המשפט, בוא תבעתי את ביטוח חובה (כלל) ואת קרנית, וכבר קיבלתי כמה מליונים, איתם קניתי בית ללא משכנתא, אבל זה לא מנחם, זה טיפה עושה את המצב ליותר נח אבל הייתי מוותר על הכל כדי לחזור להיות רגיל, לא רוצה להישמע מטיף או משהו דומה, רק רוצה שאם קראתם עד לכאן, בפעם הבאה שאתם עולים על דו"ג , תדעו שאם זה קרה לי, זה יכול לקרות לכל אחד, רכבו ממוגנים ועם ביטוח חובה תקין ובלי קומבינות כמו תאונות אישיות וכו'
בקשר למתלוננים על מחיר ביטוח החובה היקר, אחרי שהבנתי בכמה מפצים נפגעי תאונות דרכים עם פגיעה כמו שלי, יוצא שלא משנה כמה אתם משלמים היום, זה עדיין מאוד זול, יחסית לפיצוי, מיותר לציין שאני לא חזרתי לעולם העבודה, בתור טכנאי מחשבים שעובר מלקוח ללקוח , אין לי אפשרות היום להתפרנס באותו המקצוע אותו רכשתי בעמל רב ובשנות נסיון.
היום אני בן 45,מובטל ללא יכולת להתפרנס (התאונה היתה בגיל 36) וזיקנה ככה רק מפחידה אותי. מתקיים היום מקצבאות של ביטוח לאומי ומכספי ביטוח מנהלים שהיו לי בזמן התאונה
זה סיפור עם סוף לא טוב, מקווה שתלמדו ממנו משהו ,בהסתכלות אחורנית, אם הייתי יודע שיש סיכוי לגמור ככה , לא הייתי עולה על דו"ג בכלל, היום אני יודע שעדיף לשבת כמה שעות בפקק מאשר לשבת כל החיים בכיסא גלגלים, תזכרו את זה !
לפחות 2 חבר'ה שהיו איתי בארוע, היום כבר לא רוכבים יותר והם מכרו את הכלים שלהם!
אבל לא זאת מטרת הפוסט, מטרת הפוסט : מודעות לביטוח חובה תקין ובתוקף
סליחה על ההטפה, תודה על הקריאה !
ערן בר,
זוכר אותך מהפורום הישן, וזוכר גם את היום שסיפרת שלא תרכב או תלך יותר.
תודה על השיתוף.
ערן היקר, תודה רבה על השיתוף. צריך הרבה אומץ, ולא פחות מזה דאגה לקהילה, כדי לכתוב פוסט כזה חשוף.
אני כמובן מסכים איתך באלף אחוז, וחושב שאנחנו לא מספיק עשירים כדי לרכוב ללא ביטוח חובה, ולא משנה אם זה בכביש, בשטח, על טוסטוס, או סתם סיבוב בשכונה.
אני מאחל לך שתמיד תהיה חזק בראש, ומי ייתן שימצאו את הטכנולוגיה לשקם חוט שדרה, ושתקום מכיסא הגלגלים.
אשמח מאוד אם גם תמשיך להשתתף בפורום ולתת את הזווית שלך, שכן תמיד יש לה מקום.
תודה על השיתוף. כמה שבלתי אפשרי עבורך להיות אוביקטיבי (לא יודע איך לנסח זאת), לא הטפת באופן שיגרום לאנשים לא להקשיב.
חבר שלי אחרי תאונה (אוהב אותך יוס), פגיעה קשה שבנס מצבו "טוב" וכבר משתקם יותר משנה. מאז התאונה הצטידנו בבית במעילים מתנפחים ואני רגוע הרבה יותר כשהבן (וגם אני) רוכבים ממוגן כמה שאפשר. כואב הלב לחשוב כמה סבל היה נמנע ממך אם ציוד שזמין היום במחיר סביר, היה זמין לך לפני 10 שנים.
כולנו לוקחים סיכון וצריכים לחשוב איך מצמצמים אותו, הלוואי שכולם ירכבו ממוגנים, מבוטחים ובהתאם ליכולתם. הכבישים הופכים קשים משנה לשנה.
מאחל לך בריאות וחוזק נפשי.
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
גם אני זוכר אותך מהפורום הישן וגם את הפרסום על האירוע.
אסור לאבד תקווה, הטכנולוגיה והרפואה מואצות בקצב עצום וגם שביב תקווה הוא רלוונטי.
תודה על השיתוף החשוב.
וחיבוק אמיתי.
תודה על השיתוף ,
רק הערה קטנה, היום טכנאי מחשבים כבר לא חייב להסתובב ממקום למקום.
בהרבה מקומות עברו כבר למחשב ענן.
המקצוע התפתח והיום יש גם dev-op, שהוא בעצם התקנות על הענן.
אם יש לך זמן , הייתי משקיע בלימוד של הנושא הזה. יש המון הרצאות ברשת בחינם או בעלות נמוכה. תוכל ללמוד להתקין שרתים , רשתות , הכל בעבודה מרחוק.
אף אחד לא ניגש לחווה של אמאזון //מיקרוסופט לביצוע פעולות פיזיות
זה דורש הרבה לימוד והשקעה, אבל שווה לדעתי.
המון בריאות,
בהצלחה
Sent from...
נערך לאחרונה על ידי YaronNahum; 12-08-2020 בשעה 10:48.
מדהים לקרוא, מרגש, מצמרר, ונשמע מוכר. אמנם המקרה שלי לא מתקרב בחומרתו לשלך, אבל כן הייתי ממוגן מלא במיטב הציוד, כן עברתי פגיעה בעמוד השדרה, כן מעיכה של חוט השדרה, כן ריסוק של האגן ודימום פנימי (11 מנות דם), כמעט שבועיים מורדם מונשם. ההבדל בינינו הוא שאני התרסקתי עקב כתם סולר בכביש ובגללו איבדתי את הקדמי ועפתי לכיוון רכב שבא ממול. הבדל נוסף הוא שאני למדתי ללכת מהתחלה ולמזלי אני מתנייד בכוחות עצמי.
אי אפשר להמעיט בחשיבות ביטוח החובה. לא לזלזל, לעשות ולעשות מלא, לא לוותר, לא להגיד "לי זה לא יקרה", לא להגיד "שניה אני רק קופץ למכולת". להיות ממוגן תמיד (למרות ששנינו דוגמה לכך שמיגון לא תמיד מונע נזקים כה חמורים, אבל מי יודע מה היה קורה אלמלא היינו ממוגנים), ולהיות מבוטח תמיד (רצוי גם ביטוח תאונות אישיות, ביטוח חיים ונכות, וכן ביטוח אובדן כושר עבודה).
בריאות אחי.
נערך לאחרונה על ידי Mitsu; 12-08-2020 בשעה 23:28.
באמת דרוש אומץ לשתף חוויה אישית קשה כל כך. אם המטרה שלך היתה להסביר מדוע חייבים ביטוח בכל רכיבה, הצלחת בענק. כמו שכתבו אחרים, הרפואה מתקדמת בצעדי ענק ואולי יום אחד המצב ישתפר. חזק ואמץ.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
בדיוק תפסת אותי באמצע התחבטות עצמית,
הרבה מהחברים הקרובים שאלו אותי למה ירדתי מאופנועים בצורה כ"כ קיצונית, בניהם גם החברה הכי טובה שלי, אשתי.
אף פעם לא הייתי מסוגל להסביר באמת למה, הנה מצב שהייתי קרוב אליו הרבה יותר ממה שהייתי רוצה להודות בו.
תודה על השיתוף, רפואה שלמה בעה"י.
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
סליחה. מחילה. קטונתי. "אל תדון אדם" וזה.. וחלילה ולעולם לא אגיע חס וחלילה למקומך (בווילה)
אבל זו המסקנה? בידוח חובה?
ואללה אני משלם קיפוח לאומי כל חודש יורד אוטומט במשכורת אני מוגן אני צדיק וטוב לי
שתראה בע"ה מזור למכאוביך (אלא אם אתה מאמין שיסוריך בעולם הזה ממרקים אותך לעולם הבא)
זוכר אותך, קצת בעירפול אבל זוכר... כל הכבוד על האומץ לכתוב פוסט כזה. תודה שאתה מכבד אותנו מניסיונך האישי.
רכיבת דו גלגלי זה מסוכן (על זה אין חולק) אבל כשמדברים על בטיחות - התחום התקדם טכנולוגית משמעותית ועוד יש לאן להתקדם כך שזה מנחם איפשהו.
מקווה שהרפואה בהמשך הזמן תביא לאיזה שינוי קטן מיוחל כלשהו במצבך הרפואי.
ושוב, תודה על הפוסט.
רק בריאות!!
כמובן שגם זוכר אותך מהגלגול הקודם של פג"ז, אפילו זוכר את האופנוע.
נשמע מדבריך כאילו שאיבדת חשק להכל... לא יכול לשפוט אותך במצבך אבל מציע בחוזקה להתעשת ולנסות למצוא עבודה מהבית. במיוחד בתחום שלך זה לא מסובך במיוחד בימינו. למצוא תעסוקה זה מאוד חשוב לבריאות הנפשית, על אחת כמה וכמה לאנשים רוכבי שטח, אלו בד"כ אנשים שלא יודעים לנוח.
פוסט מצער, אבל מחזיק לך אצבעות בכל אשר תלך.
שתמצא מזור ותחזור לעמוד על שתיים.
מבחינת תעסוקה יש לא מעט משרות בשירות המדינה שמיועדות לבעלי מוגבלות פיזית במסגרת ייצוג הולם (תבדוק התאמה מבחינת דרישות כגון בגרות סוג תואר ודירוג נסיון תעסוקתי ועוד).
ממליץ לך להכנס לאתר נציבות שירות המדינה ולחפש אם תמצא משהו אתה מוזמן ליצוא איתי קשר בפרטי אולי אוכל לסייע ( תרגום של מה שיש לך לצורך התאמה אני בא מתחום משאבי האנוש ) - כיום המכרזים קצת מדשדשים בגלל הקורונה אבל עדיין שווה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI