ציטוט נכתב במקור על ידי a_zur צפיה בהודעה
על מקלדת, כמובן.
אבל אחת עם אופי, בדיוק החלפתי לה פילטר ושמן.

אבל ברצינות, יש טיעונים מצויינים נגד אופנוע חשמלי עכשיו ובעתיד- מבחינה כלכלית, פרקטית, אקולוגית ומה לא. בגלל כל אלו 99% מהמגיבים פה נוסעים על אופנוע קונבנציונאלי.
הדיון בטיעונים האלה יש בו טעם והוא רלבנטי, אבל לפסול מראש כי הכלי שונה ממה שאתה מכיר ואוהב זאת לא רומנטיקניות אלה סתם שמרנות.
עלה פה טיעון יפה- איך גלגלו עיניים הסייסים כשראו את הרכב המנועי הראשון. הרי לסוסים שלהם יש אופי- ואלה סתם מכונות!
בטח גם החיילים הראשונים שזיכו את החניתות וחתמו על רובים חשבו שזה נשי. גבר אמיתי הורג בידיים ולא ממרחק עשרות מטרים.
הטכנולוגיה הינה האמצעי ולא המטרה. עוד נכונו לנו ולצאצאינו חוויות, וגם חוויות מוטוריות, שאנחנו לא יכולים לדמיין. שום תקנת יורו תחת לא תשנה את זה.
כל מילה בסלע!
עם זאת, יש כאן קהל שידבוק במנוע הבעירה הפנימית גם אם תחליף להם את הפיאסטה בטסלה. טסלה זה חרא כי אין פיצוצים בצילינדר.
הקהל הזה יבכה כל יומיים על מחירי טיפולים ומוסכים. כשתסביר להם שבעתיד (הלא רחוק) הרבה מהטיפולים יסתכמו בחיבור למחשב והורדת firmware חדש הם יגידו שאתה הוזה. כשתסביר שכל העולם הולך ויילך לכיוון הזה ואין מנוס מכך ובסוף יהיו עמדות טעינה פזורות בכל חור יגידו לך שאתה חי בסרט מדע בדיוני.
כשתסביר שמניעת התפשטות הגזים הנוצרים מתהליך ייצור סוללות זהו תהליך יותר פשוט ואפשרי למפעל מרוכז מאשר למנוע פליטת גזים מכל הרכבים יגידו לך שאין לך מושג מה אתה מדבר וגם "כולה קצת גזי פליטה מהמנוע, מה אתה, כוסית?"

כן, גם אני אוהב מנועי בעירה פנימית, גם אני אוהב אופנועים ויודע לטפל בהם. אך בגילי המופלג אני מנסה לא להיות עתיק עקשן ולהתרפק על העבר. העבר בעבר. ההווה הולך לעבר העתיד אז למה לא לנסות ללכת עם העתיד? הרי למנוע את זה אי אפשר.

שנאמר:" if you can't beat them join them"