עכשיו שאין תןביס ומגיפה וזה תפסתי חשק. נקנו גרגירים ("הדס") בתבלינייה מקומית, הושרו כמה שעות ובושלו במיקרו.
אכיל, יש היתכנות ראשונית, צריך לקנות דברצ'יק שמועך (זה שמועך תפוח אדמה או ירקות למרק אמור להתאים, לא?).
הבנתי שהגרגירים עצמם עושים הבדל. בזמנו שאלתי בעל חומוסיה איזה גרגירים הוא קונה, אאל"ט הוא אמר משהו על שוק לוינסקי, אבל לא זוכר איזה דוכן.
- מישהו מכיר יודע איפה קונים המקצוענים?
- אין לי בעיה להשרות יומיים / שבוע אם זה חוסך שעת בישול (יכול להשרות בכלי פלסטיק / צנצנות וכו'), השאלה האם זה באמת עוזר? האם הגרגירים נהרסים אם הם סתם עומדים מושרים בצנצנת סגורה?
- לא יודע אם אני רוצה להתעסק עם לימון. חומץ טעים מומלץ שלא שובר את הבנק?