הייי שלום לכולם,
לפני כשנה וחצי עברתי לקטנוע, את המעבר עשיתי נטו כי נמאס לי לעמוד בפקקים של המרכז ורציתי דרך מהירה להגיעה מנקודה א׳ ל ב׳ ככה שביצועים לא היו אחת מהדרישות שלי.
אז הלכתי על משהו קטן וקניתי jet14 200i של סאן יאנג ובגדול הייתי מבסוט ממנו כי 90% מהנסיעות שלי היו בתוך העיר.
עכשיו לאחרונה המרחק שאני נוסע כל יום גדל וכולל גם כמה קילומטרים של כביש מהיר והוא מרגיש לי חלש מדי ולא הכי יציב כשאני נוסע לוקח אותו לקצה היכולת שלו, אז החלטתי להגדיל קצת נפח.
הדבר הרציונלי הוא פשוט לקנות קטנוע יותר גדול (250 או 300) אבל אני מרגיש שבזמן שלי על דו גלגלי התחלתי לאהוב את הרכיבה ואני משתעשעה לי במחשבה לקנות אולי אופנוע, מה שמעלה אצלי כמה שאלות:
1.אנשים שרוכבים כל יום לעבודה וסידורים וכו׳ - כמה באמת אופנוע פחות פרקטי מקטנוע? האם זה הרבה יותר התעסקות?
2. אני לא בן אדם של מכונות והידע שלי מסתכם בערך בלמלא דלק ולחץ אוויר - האם זה האחזקה הופכת ליקרה משמעותית אם לא מטפלים באופנוע לבד?
3.המלצות על אופנוע שיהיה יחסית קטן ונוח בעיר אבל גם מספיק חזק בשביל להרגיש בנוח לסוע על 110 באיילון?<br>בנתיים הסתכלתי על קטם דיוק 250, 390 וסוזוקי z400 ואני כרגע נוטע לקטם 250
4.המלצות לקטנועים שעונים על הדרישות?