היה יותר מתאים, לאור הודעתך לעיל, שתעלה תמונה של איזה נתח עסיסי (לא ממש משנה איזה ומאיזו חיה) נצלה על הגריל המדובר כשברקע בקבוק בירה...
#רקאומר
היה יותר מתאים, לאור הודעתך לעיל, שתעלה תמונה של איזה נתח עסיסי (לא ממש משנה איזה ומאיזו חיה) נצלה על הגריל המדובר כשברקע בקבוק בירה...
#רקאומר
כמו הדבר שאמר לי הסמל בטירונות אין דבר שאתה לא יכול יש דבר שאתה לא רוצה...
אין שום בעיה בטיול כוכב שמשלב גם וגם וגם.
Gorges de Daluis
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
לא עשיתי ולא נראה שנעשה גריל ביומיים שנשארו לנו
יש תמונות אופנועים
![]()
לכל דבר טוב יש סוף, חוזר הבייתה מחר, 1200 ק״מ של כביש מהיר, יותר משעמם ומתיש מזה אין.
כמעט איירון באט, 1200 ק״מ ביום אחד (14 שעות) ו80 יורו אגרות כבישים באיטליה אוסטריה ושוויץ, בדרך עברתי ליד מילאנו, אגם קומו, אגם לוגאנו ואגם קונסטאנס שאותם רק ראיתי מהכביש המהיר, סה״כ קילומטרים בשבוע 3500.
זה למה קניתי את הטרייסר, אין צורך לסחוב בקבוק שמן כמו בדוקאטי, מוטו גוצי ובמוו, אין נזילות ואין כל מיני דברים מוזרים שבאים והולכים, מניעים ורוכבים.
טיפול 20 אלף בקרוב.
![]()
דרזנר, זה אחלה רעיון שלא חשבתי עליו.
האמת, התלהבתי.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
20 וכמה אלף קילומטר וגם אצלי התחילו לנשור הגומיות מהשרשרת, מסתבר שזה דבר ידוע בטרייסר משהשנתונים האלו עם שרשרת OEM של DID מדגם שמיוצר בשביל ימאהה הV11.
מכוון שגלגלי השיניים נראים מעולה החלטתי הפעם לבדוק את המיתוס ששרשרת מחליפים רק עם גלגלי שיניים, האמת אני לא כזה גיבור, יש כבר כמה רוכבים שכבר עשרות שנים מחליפים גלגלי שיניים רק בפעם השניה של של החלפת שרשרת, הטריק הוא להחליף שרשרת שעוד היא במצב סביר ולא גמור.
אצלי השרשרת עברה מתיחה קלה אחת בלבד במשך חייה.
גלגלי השיניים
3.jpg
2.jpg
כלי סימרור חיקוי של DID בחצי מחיר (60 יורו) ושרשרת DID VX3 עם חולית סימרור חלולה
4.jpg
אולי בגלל שאני רוכב כמו ילדה עם קוקיות, כשמכרתי את הורסיס הקודם עם 53000 ק"מ הוא היה עם השרשרת
וגלגל"ש המקוריים במצב מעולה...ואולי לא.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
הניסוי נכשל, השרשרת עשתה רעש מחזורי לאורך כל הטיול של 200 ק״מ.
גלגלי שיניים הוחלפו ועכשיו השקט חזר.
התובנה מכל זה היא שלמרות שיש הרבה דברי חוכמה ביוטיוב ובפורומים יש גם הרבה שטויות שאנשים פולטים.
לפחות עכשיו אני יודע בוודאות שיש סיבה מוצדקת להחליף שרשרת רק כסט עם גלגלי שיניים.
איך (עם מה ובאיזו תדירות) שימנת את השרשרת?