הגרמין נראה טוב מבחינת מיקום וכו' אבל בעצם למה לא טאבלט?
יש הרבה אפליקציות לניווט ומוסיקה ואפילו המנואל או סרטוני הדרכה כשרוצים להבין משהו בצד הדרך.
נראה סוף הדרך
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הגרמין נראה טוב מבחינת מיקום וכו' אבל בעצם למה לא טאבלט?
יש הרבה אפליקציות לניווט ומוסיקה ואפילו המנואל או סרטוני הדרכה כשרוצים להבין משהו בצד הדרך.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
עדינים מידי, מתחממים מהשמש בחניה ומפסיקים לעבוד עד שמתקררים, דורשים התעסקות כל פעם שמתחילים רכיבה (הגרמין נדלק עם הסוויטש ישר לניווט) ועוד הרבה דברים שלמכשיר יעודי יש, בגדול הגרמין בנוי יותר בסטנדרט צבאי לעומת טלפון או
טאבלט שמרגישים קומבינה
אגב הגרמין מתמשק עם הטלפון בכיס ומעביר מיקום מצלמות מהירות או סכנות בכביש בזמן אמת (באירופה) הוא גם מציג מי מתקשר והודעות טקסט שקיבלתי על המסך
לא כל מה שבצבע צהוב שווה משהוא, יצרנית הבולמים אוהלינס כנראה הכי ידועה בתחום ואין אחד שלא מזהה את הקפיץ הצהוב שלם אבל נראה שהם התחילו לזייף.
שנה שעברה קניתי אוהלינס לטרייסר ההבדל מהמקורי היה קיים אבל לא וואו אלה שיפור, האופנוע מרגיש טיפה יותר יציב בפניות, במהירויות גבוהות הכידון לא מרגיש שכל שניה עומד להיות טנק סלפ ובעזיבת ידיים אין תזוזות מצד לצד כמו עם הבולם המקורי.
במשך הזמן שמתי לב שפתאום הרבה כבישים בסלילה גרועה עד שהבנתי שזה לא הכביש אלה הבולם, הוא שובר את הגב בכבישים שלא מושלמים, במשך חודשים שיחקתי עם הSAG והריבאונד אבל שום דבר לא עזר עד שהתחלתי לחקור על קבוע הקפיץ והיחס שלו למשקל הרוכב, מסתבר שאוהלינס מתגאה על התאמת הבולם לרוכב שולחת לכל מי שמזמין את הYA538 את אותו קפיץ ולא משנה מה שהמשקל שהצהיר שהזמין את הבולם.
החלטתי שאין מה לעשות, אפשר להיכנס איתם לויכוחים ולבזבז זמן או להזמין קפיץ עם קבוע קפיץ נמוך יותר בשתי דרגות שאגב זה קבוע הקפיץ שהיצרן שם בטרייסר אז הוזמן קפיץ עם 105 ניוטן מילימטר במקום ה115 ועולם חדש נפתח פתאום הכבישים חלקים.
בקיצור לא יודע מה עובר על אוהלינס, החוויה שלי מהם לא טובה ובעתיד עם אני ירגיש חשק לקנות בולם זה יהיה בוודאות וילברס, שאתם מזמינים בולם אצלם ישירות הם מיצרים אותו עבורכם אין להם סטוקים.
מזל שהחלפת הקפיץ הייתה קלה ולא דרשה פירוק הבולם מהאופנוע
20220422_125927099_iOS.jpg
איך אתה יודע איזו התנגדות קפיץ אתה צריך?
לא קל, יש מחשבונים באינטרנט אבל צריך להכניס בהם ים של נתונים ואלו שלא דורשים הרבה מזייפים.
לrace tech יש מחשבון שכבר לוקח בחשבון את דגם האופנוע אבל הוא לא עובד לקפיץ האחורי רק לקדמיים.
אני פשוט ידעתי שימאהה מוכרת את האופנוע עם קפיץ של 102 ורוכבים אחרים שהזמינו מווילברס ל900 GT (זרוע ארוכה יותר מהדגם הרגיל) קיבלו בין 105 ל110 אז בגדול הלכתי לפי ווילברס שזה באיזור ה107 אבל אין לאוהלינס קפיץ 107 אז הלכתי על ה105.
בודאות עם 105 בהרכבה וציוד תיהיה לי בעיה אבל אני לא מרכיב וגם פרקתי את הרגליות מורכב מזמן.
למי שמרכיב הרבה אני ממליץ על ה110 אבל בשום פנים ואופן לא ה115 זה מתאים לזוג אמריקאי וים ציוד
אגב בגלל שימהה מוכרת את הGT עם 102 הוא מוגבל משקל נשיאה יותר מכל אדוונצ׳ר אחר
מה המחשבון הכי מדויק שנתקלת בו?
זוכר שכשהחלפתי בולם אחורי ב-NC לבולם של אפריליה, הקפיץ היה גבולי עבור ה-NC - סטפן היה צריך לדחוס את הקפיץ עד הסוף (לזכרוני זה להעלות preload)
לכבוד הטיול השנתי באלפים בעוד שבוע התחדשתי בתיק מיכל מיקרו של SW MOTECH, האיכות של החברה הזאת תמיד מדהימה אותי כל פעם מחדש, התיק תפור בצורה רובסטית ונראה שיחזיק שנים, חוץ מהאיכות בחרתי בSW MOTECH כי אם רוכבים ללא התיק ההתקן חיבור על פתח מיכל הדלק הוא מינימליסתי לעומת זה של GIVI.
על הדרך גםהתקנתי משקף הכי קצר שיש לטרייסר כדי שהקסדה תיהיה בזרימת אוויר נקיה ללא מערבולות
20220614_164020711_iOS.jpg
20220614_164138063_iOS.jpg
20220610_172343782_iOS.jpg
לא יודע אם כתבתי את זה בעבר אבל הגיר של הטרייסר 900 פשוט תוכנן לכבישים של האלפים.
תענוג לעשות הרפינים בהילוך שני מבלי לשחק עם הקלאץ.
הצרחות של המנוע עם האגזוז המקורי פשוט תענוג.
הבעיה היא הנוחות שעדיין לא משהוא אחרי כל הכסף שזרקתי על זה וגם הבולמים כולל האוהלניס יכולים להיות טובים יותר.![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!