1acd52a1-6dc8-4676-bd73-7ffdeb492673.jpg
אז מה היה לנו כאן.
אתמול הסתיים שלב א' ברשימת השיפורים והתוספות וארבינקא מגיב מצויין.
• מגן גחון מתכת
• רגלית בלם מחוזקת
• תיק 30 ל' אינדוריסטאן
• קיט פילטר ואחסון של Rade Garage
• מגיני קרבון למכסה מנוע ומצמד - (הוזמן, טרם הותקן)
• רגליות רחבות מונמכות
• ידית בלם קידמי שנשברה
• תיקי צד רכים - Enduristan blizzard saddle bags
• מגן אגזוז להרחקת התיקים מהחום
• מגיני ידיים סגורים
• דונגל
• טבעת גומי במשאבת קלאץ'
• סבל אחורי
• תיק U לסבל האחורי
מעבר לדאווין של חוצה עולם יש גם תכל'ס. קיט פילטר ואחסון כשמו משפר ביצועים בסל"ד נמוך, מייתר החלפות פילטר ומעניק 3-4 ליטר נפח אחסון לציוד. השינוי מורגש במצערת והאופנוע יותר רגיז או מגיב ונראה לי שזה בדיוק מה שישפר את התפעול בהילוך 2 בעליות. בתיקים ייכנסו האוהל המזרון ויתר הציוד ללינה של לילה או יותר. לתיקים מערכת מולי שמאפשרת לרתום או לעגן תוספות עם רצועות.
בוחן גם את נושא הישיבה כי הכיסא עוצב להכאיב וחזק. יש כמה מועמדים ואפשרויות והעסק לא זול. קיט פופולארי בקרב ה 690- 701 של Rade Garage מספק מגן רוח, תאורה משופרת ומגדל לעיגון ניווט (בערך 1,000 יורו) כרגע יורד מהפרק.
חלק מהחברים שהכרתי רוכבים עם סט כלים וחלפים שנועד לטפל (כמעט) בכל בעיה בשטח. לא מתכוון לרכוש הכל אבל צריך לקנות כלים. קיבלתי רשימה. מעבר לכלים, נראה שאני בשל לשנחאי לונדון ויש אישור מהאישה. בינתיים מתבשל על אש קטנה.