חחחחחחח ניתוח....
הם זיינו את הרבי רעבק של האופנועים עד שאחד מהם החליק בשיפוע חד, שנראה טיפה רטוב, עם אספלט חרא מלא בשברים וסדקים.
Screenshot_20210407-212819_YouTube.jpg
קישור לסרטון המלא (ההחלקה בדקה 8:45)
https://youtu.be/Pid8PpjooH4
חחחחחחח ניתוח....
הם זיינו את הרבי רעבק של האופנועים עד שאחד מהם החליק בשיפוע חד, שנראה טיפה רטוב, עם אספלט חרא מלא בשברים וסדקים.
הניקן הוא לא תלת כמו הCan am ככה שכמו כל אופנוע הוא יכול ליפול אחרת לא היו מציידים אותו עם רגלית צד.
יש לניקן יותר אחיזה מכל דו״ג אבל גם לזה יש גבול
הוא נכנס לסיבוב סופר הדוק מהחלק הפנימי של הסיבוב, מה שחייב זווית הטיה חדה מידי שלא התאימה למהירות הכניסה (28 קמ"ש) ולמצב האספלסט שהיה חלק כמו מראה. בנוסף אם מסתכלים על הסרטון במהירות איטית (יוטיוב מאפשר לשנות את המהירות) רואים משחק כלשהו עם הקידון לפני ההחלקה. ועדיין הייתי מצפה שהגלגל הנוסף יאפשר לו להציל את הפרונט מאיבוד אחיזה (בצפיה במהירות איטית זה נראה שהוא מצליח להציל ואז נופל כמו עם כל אופנוע).
השאלה אם רוכב מנוסה יותר (שמראש לא היה נכנס ככה לסיבוב) היה מצליח להציל את הפרונט במקרה שכזה או שגם בניקן אם איבדת את הקדמי תמצא את עצמך על הרצפה.
להבנתי הניקן יעבור בקלות רבה יותר הפתעות של תנאי אחיזה גבוליים דוגמת נזל על הכביש.
כמובן שככל כלי רכב חיפוש מגבלות יביא איתו אובדן שליטה שבניקן יתבטא בנפילה.
אני מאמין שלרוכב הממוצע הניקן יהווה פלטפורמה יותר בטוחה בהשוואה לדו"ג (לפחות בכל הקשור לתנאי אחיזה משתנים בכביש).
כאמור אני חושב עליו בחיוב - מה שמטריד אותי זה החיים בתחום האורבני שם להערכתי הניקן יתקשה מאוד בהשוואה לאחיו הדו"ג מיסטר טרייסר.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
NIKKEN החליק? מה אתם אומרים, לא יכול להיות!
הרי הוא מצוייד במערכות בטיחות מתקדמות מצילות חיים! אפשר להיות עליו דביל כמה שרוצים!
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
למישהו ביאמאה היו כמה גלגלים מיותרים אז על מנת להציל את עצמו החליט לבנות יצור הסובל קשות ממשבר זהות,
הוא צירף את חברו למחלקה שיודע לצייר והעלו אחרי מסיבת רווקים דוגמא של טרקטורון שאיבד גלגל ודומה לחמתו.
המנהל שהיה שקוע בציצי של החשפנית וכמות לא קטנה של קוק מובחר, חתם בלי בעיה ושלח בסלולארי למחלקת ייצור.
במחלקה לא בדיוק רצו להגיד שהם לא מצליחים להבין מה זה אז הם עשו מה שהם חושבים שהם מבינים ויצרו כמות
של הזוועה הזאת.
רק אחרי שעמדו לפניהם אלפי כלים נזכרו שבעצם אין צמיג שעומד גם במידות וגם במהירות של הכלי שלהם שרוב
החלקים שלו נלקחו מהמדפים השונים ומחסנים אחוריים, אז הם אמרו נייצר צמיג מיוחד וניתן למטרו ישראל לתמחר.
"המבינים" אמרו "בואו נתחכם ונשים צמיג של טיערס", אבל זה לא באמת עומד בתקן המהירות ויותר מסוכן...
נו שויין לפחות מישהו ביפן הצליח להיפטר מהגלגלים המיותרים.
בחו"ל לא פראיירים והמכירות צולעות, אפילו הבנות כבר לא קונות את הלוקש,
אבל בארץ... לא פראיירים כולם מבינים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
שושנה שבוי בקונספט ( רשמתי את זה בעבר)
כל מיני תיאוריות על אנשים מברזל פלדה ציצי והרוח האמריקאית.
הוא שייך לאסכולה ישנה וממרומי גילו בורר את מה שקביל בעיניו ומה שלא וזה בסדר כמובן.
לפעמים הוא צודק לפעמים לא.
נאחל לו פנסיה מהנה אריכות ימים וזיקפה ממושכת.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני סקרן לדעת איך זה מרגיש בפועל. לאחר צפיה בהרבה מבחנים מצולמים וסרטונים כמעט כולם ציינו שהם מאד נהנו לרכוב עליו (וראו את זה גם ברוחב החיוך) אבל כשנשאלו אם היו קונים אותו השיבו בשלילה.
דרזנר, למה העדפת את הגיטי על פני הניקן?
למה להתנצל???
אמרנו שאוהבים אותך גם על גבי וורסיס
גם על וי מקס
שושנה אנו אוהבים אותך מאוד שושנה
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI