למה אתה לא משתמש בקלטש בהחלפת הילוכים?
הדעות לכאן או לכאן כולל מוסכים מכובדים. כמו בשירשור שפתחתי חלק אומרים שזה בסדר חלק לא. הלוואי שזאת הסיבה ואתחיל להעביר עם קלאץ ולא ילך לי הקלאץ. אבל לא נראה לי, ההעברות האלה חלקות מאוד
תוכל לפרט באיזה קמ האופנוע נזקק ל קלאץ הראשון שלו?
איזה אופנוע זה ?
מודל ?
אילו אופנועים נוספים הלך הקלאץ והקמ שבו זה קרה.
נשמע כאילו יושב עליך חתול שחור.
קלאץ שנגמר אחרי 15 אלף קמ. כנראה התקנה לא נכונה. או ששימון לא מגיע. או תקלה אחרת. קלאץ מחזיק 100 אלף ויותר. כמובן שגלגל קידמי באוויר כשמשתמשים עם הקלאץ להרים. לא עוזר לאורך חיים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מונסטר 821 עבר קלאץ ב54000. היה אצלי מ 9000 קמ. יש לציין שעבר המון ווילי. אחרי זה באותו מונסטר ב 66000 גם המון ווילי. אבל לא ברנאאוט. אחרי זה סופרספורט 939 אצלי מ 10000 קמ הוחלף קלאץ שלם ב 30000 ( ללא ווילי, אני מתבגר עם השנים חחח) עכשיו ב 45000 שוב קלאץ שלם חוץ מהסלסלה
בנוסף היה לי מונסטר 796 שעבר הכל מהכול התעללות ולא הלך הקלאץ גם אחרי 40000
גם אם אתה עושה ווילי עם קלאץ' זה לא אמור לטחון אותו כל 10,000 כי מדובר בפרק זמן קצר יחסית בעומס בינוני (לעומת פתיחות בפול גז ששם השחיקה גבוה יותר). מכל האפשרויות שקקטוב הציע הייתי מהמר על כשל שגורם לחיכוך תמידי. מוסך אופונועים שמפשל פעם אחת ביג טיים, כמו שקרה לך לא יראה אותי יותר. לי זה נשמע כמו פאשלה לתביעה.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אתה מתכוון למוסך הקודם שאולי התקין את הקלאץ לא נכון ואז גרם לקלאץ הנוכחי ללכת? בכל מקרה עזבתי אותם כבר ולא אחזור ומחר אבדוק עם המוסך החדש אם הקלאץ הורכב לא נכון וכמובן שאם כן הם יחטפו תביעה, מאמין שהם היו אומרים לי אם כן עד עכשיו. או שלא הבנתי אותך
טוב העלילה מסתבכת, לפי המוסך מסתבר שכמעט כל דבר שאני אעשה כולל הורדת הילוכים לא אמור לגמור קלאץ ככה. אם הקלאץ היה בחיכוך כל הזמן הוא היה מחזיק אולי 1000 . השמן טוב ומתאים, אין בעיה שהמוסך הקודם עשה בהתקנה .לכן יש פה משהו הזוי לחלוטין
תבקש שיבדקו את ידית הקלאטש והכבל אם עובדים נכון ולא תפוסים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
גם אני לא מאמין לאף אחד ולכן שהיתי במקום במשך שעתיים ועמדתי צמוד לעובד ברגע שפתח את מכסה הקלאץ. ראיתי בעיניים בזמן אמת איך הלב ועוד חלק שלא זוכר את שמו לא חלקים ואכולים אם הצלחתי להסביר. אנסה לשלוח תמונות מחר
ducati monster 796 2014:- טוטאלוס
עכשיו: ducati supersport 939