ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
אני מודה עשיתי עוול גדול למנועים הבינוניים והקטנים אבל, כשאתה מטייל בחו"ל עם אופנוע שכור מערכת השיקולים שונה מהאופנוע הפרטי
וגם כל זווית ההשקפה שונה.... אבל קח את אותו האופנוע ותגיע לחיות איתו פה ביום יום ותגלה שהאופנוע שהכי אהבת שם לא עומד בציפיות פה.
זה בדיוק מה שניסיתי להסביר בפייסבוק וחלק מבעלי ה GS1250 לא הבין. זה לא שאני רוצה או מעדיף את ה GS750 בסה"כ טענתי שלטיול רכיבה באלפים זה אחלה כלי, גם למי שאוהב ללחוץ.

ציטוט נכתב במקור על ידי Guccii800 צפיה בהודעה
בחודשיים האחרונים יצא לי פעמיים לטייל עם אופנוע בחו"ל, למרות שברוב הימים הרכיבות יחסית קצרות (100-200 ק"מ)היו ימי רכיבה של 350-400 ק"מ ממש לא הייתי רוצה לעשות אותם עם 750 סמ"ק.
לאחר שבוע על GS1200 ושבוע נוסף על GS1250 ממש לא מבין את ההתלהבות של כולם מהאופנועים האלו, ה1200 הרגיש חלש, שבור, מקרקש ושובר ישבנים ברמה כזאת שאת רוב הדרך רכבנו בעמידה על האופנוע (התחושות היו זהות בכל ארבעת האופנועים שהיו לנו) ה 1250 הרגיש קצת יותר חזק, לא שבר את הישבן אבל לא היה כלכך נוח ולא מצאתי בו משהו מיוחד, הקטמ אדוונצ'ר שהיה לי לדעתי לוקח אותו בכל פרמטר אפשרי.
אני חושב שזה לא הנפח. 750 סמ"ק שנותנים 60-75 כ"ס מספיקים מבחינת מהירות וכוח. אתה יחסית גבוה אז לך נוח על כלי גדול ואתה גם צריך יותר עם מיגון רוח. בכנות, השופוני סביב ה GS 1250 כמו הלנדקרוזר קצת מפריע. בטוח שהאופנוע נהדר אבל מעדיף את האדוונצ'ר בכתום.