תוצאות 1 עד 15 מ 30

אשכול: Yamaha or Honda? המלצה לאופנוע ראשון

צפייה משולבת

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי zoharrad צפיה בהודעה
    נראה לי שכדאי רגע להתייחס לכמה פרמטרים חשובים.

הראשון הוא אופי שימוש. אם רוב הנסיעה שלך היא בעיר, אתה צריך כלי פרקטי. ציינת שעדיף כלי עם אחסון.

בנוסף, ציינת שאתה גבוה וגדול, ולכן כנראה שאופנוע עם ישיבה זקופה יהיה יותר נוח עבורך.

רק כדי לסבר את האוזן, אני 1.87מ' ורוכב על NC750 מודל 2018. חסרים לי 2-3 ס"מ במושב (קרי האופנוע נמוך טיפה עבורי) וזה מורגש בנסיעות ארוכות.

לפני שאתה ננעל על משהו, תעשה בדיקה לאילו כלים יש מושב בגובה שיתאים לך (825מ"מ ומעלה לדעתי).

על זה תלביש פרקטיות (גודל פיזי של האופנוע, ומקום אכסון) ולפי זה תבחר מה שמתאים לך.

כשאתה בוחן את הכלים, תיסע במקומות ומצבים שדומים לאילו שבהם אתה נוסע בשגרה כדי שתוכל להתרשם מהתנהגות האופנוע במצבים רלבנטיים.

ואחרי כל זה, אם לא הצלחת להחליט, קנה NC פשוט כי הוא הכי הרבה קטנוע בתצורה של אופנוע ויש לו מקום אכסון בשפע.

מקווה שעזרתי (או שלפחות לא בילבלתי)

Sent from my moto g(7) power using Tapatalk
    האמת שעזרת המון אחי תודה!

בנוגע למימדים.. אני מ1.92 ושוקל 110±
    ככה שנוחות זה חשוב מאוד.. זה למה אני מכוון לטרייסר בנגיד לנייקד mt שמאוד כיפיים לרכיבה, אבל כנראה פחות נוחים לנסיעה של 25 דק +

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KeyMaker צפיה בהודעה
    האמת שעזרת המון אחי תודה!

בנוגע למימדים.. אני מ1.92 ושוקל 110±
    ככה שנוחות זה חשוב מאוד.. זה למה אני מכוון לטרייסר בנגיד לנייקד mt שמאוד כיפיים לרכיבה, אבל כנראה פחות נוחים לנסיעה של 25 דק +
    אוקיי. זה כבר מאתגר לדעתי. 1.92 אומר שעל רוב האופנועים הברכיים שלך יהיו כפופות וייתעייפו מהר.

לדעתי טרייסר 7 לא יתאים בוודאות כמעט מוחלטת.
    טרייסר 9 אולי אבל סקפטי (דגמתי את תנוחת הישיבה עליו ולא עפתי בכלל).

מהאדוונצ'רים שבדקתי לגביהם נתוני גובה כסא שלושת הגבוהים ביותר הם ויסטרום 1000, אפריקה טווין ודוקאטי מולטיסטראדה.

לדעתי הם לא בתקציב ולא ממש באופי השימוש שתיארת. כדאי לבדוק את ה XADV כי אולי תנוחת הקטנוע תתאים יותר למימדייך

It's not about the speed. It's about the ride!

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי zoharrad צפיה בהודעה
    אוקיי. זה כבר מאתגר לדעתי. 1.92 אומר שעל רוב האופנועים הברכיים שלך יהיו כפופות וייתעייפו מהר.

לדעתי טרייסר 7 לא יתאים בוודאות כמעט מוחלטת.
    טרייסר 9 אולי אבל סקפטי (דגמתי את תנוחת הישיבה עליו ולא עפתי בכלל).

מהאדוונצ'רים שבדקתי לגביהם נתוני גובה כסא שלושת הגבוהים ביותר הם ויסטרום 1000, אפריקה טווין ודוקאטי מולטיסטראדה.

לדעתי הם לא בתקציב ולא ממש באופי השימוש שתיארת. כדאי לבדוק את ה XADV כי אולי תנוחת הקטנוע תתאים יותר למימדייך

לא צריך להגזים.
    גם אם אופנוע מסויים קצת צפוף מבחינת מרווח רגליים, תמיד אפשר לקחת לרפד ולהוסיף כמה סנטימטרים של ספוג כדי להגביה את המושב ולקבל מרווח גדול יותר עד לרגליות. עניין של 500 שקלים לכל היותר.
    אבל יש לי רעיון מעניין אחר בשבילך: מה אתה אומר על ק.ט.מ 690 אינדורו או התאום שלו, הסקווארנה 701?
    הוא גבוה (מאוד).
    המנוע שלו חזק מספיק כדי לסחוב את המשקל שלך עם ציוד ומטען בלי מאמץ.
    המתלים שלו מתכוונים מלא, כך שתוכל להתאים אותו למשקל ולסגנון הרכיבה שלך.
    בתוספת מיגון רוח ומושב קומפורט, הנוחות שלו בבין-עירוני סבירה לחלוטין. 3-4 שעות אוכף ביום עוברות יחסית בנעימים.
    הוא מלך בעיר. השתחלויות, מדרכות, בורות הוא לא רואה ממטר.
    ויש לך ערך מוסף - תוכל לרדת איתו לשטח. זאת מכונת גיהוץ שבילים הכי טובה שאני מכיר.
    החסרון הכי גדול של הכלים האלה בעיני, זה מיכל דלק קטן (12 ליטר, שמספיקים לכ-200 ק"מ עד הנורה ברכיבה רגועה).

בתקציב שלך, תוכל למצוא אופנוע ממודל 2019-2020, וכנראה שעוד ישארו לך בצד כמה שקלים למיגון רוח/שדרוג המושב/ארגז.
    נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 05-01-2022 בשעה 09:12.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    לא צריך להגזים.
    גם אם אופנוע מסויים קצת צפוף מבחינת מרווח רגליים, תמיד אפשר לקחת לרפד ולהוסיף כמה סנטימטרים של ספוג כדי להגביה את המושב ולקבל מרווח גדול יותר עד לרגליות. עניין של 500 שקלים לכל היותר.
    אבל יש לי רעיון מעניין אחר בשבילך: מה אתה אומר על ק.ט.מ 690 אינדורו או התאום שלו, הסקווארנה 701?
    הוא גבוה (מאוד).
    המנוע שלו חזק מספיק כדי לסחוב את המשקל שלך עם ציוד ומטען בלי מאמץ.
    המתלים שלו מתכוונים מלא, כך שתוכל להתאים אותו למשקל ולסגנון הרכיבה שלך.
    בתוספת מיגון רוח ומושב קומפורט, הנוחות שלו בבין-עירוני סבירה לחלוטין. 3-4 שעות אוכף ביום עוברות יחסית בנעימים.
    הוא מלך בעיר. השתחלויות, מדרכות, בורות הוא לא רואה ממטר.
    ויש לך ערך מוסף - תוכל לרדת איתו לשטח. זאת מכונת גיהוץ שבילים הכי טובה שאני מכיר.
    החסרון הכי גדול של הכלים האלה בעיני, זה מיכל דלק קטן (12 ליטר, שמספיקים לכ-200 ק"מ עד הנורה ברכיבה רגועה).

בתקציב שלך, תוכל למצוא אופנוע ממודל 2019-2020, וכנראה שעוד ישארו לך בצד כמה שקלים למיגון רוח/שדרוג המושב/ארגז.
    ואללה נסעתי על אופנוע שטח של חבר. פחות אהבתי קופצני מידי, פחות נוח המושב.
    גם 95% מהנסיעות שלי יהיו על הכביש, אז אני מעדיף מכונה שהיא יותר מכוונת לכביש.
    תודה אבל הרחבתי את האופקים.

אגב הרבה אנשים אמרו לי לברוח מktm שהם צרות במוסך כל הזמן