אני מבין שאתה אדם זהיר ושומר חוק, והמילה "משטרה" עושה לך צמרמורת.
תן לי להרגיע אותך.
1. אם מישהו נופל עם האופנוע בחניה סגורה, בד"כ עוברי אורח יגשו אליו וישאלו האם צריך עזרה לפני שהם מתקשרים לאמבולנס. למה להזעיק משטרה במקרה של נפילה בחניה - נשגב מבינתי.
2. גם אם איזה זקן מטורלל מתקשר למשטרה כי "יש בחור שנפל מקטנוע בחניה ליד הבניין" - עד שהשוטרים יסיימו את הבורקס עם הקולה, ימצאו ניידת פנויה (ברור לך שזה "ארוע" בדרגת חשיבות הכי נמוכה מבחינתם) ויגיעו - הבחור כבר יהיה בבית. וגם אם הם יפתיעו, ויגיעו מהר - במינימום האופנוע כבר יעמוד על הרגלית בלי שמישהו ללא רישיון רוכב עליו.
3. כמה אנשים אתה מכיר ש"הפילו את האופנוע על הרגל" לרמה שהם נאלצו "לקפוץ למיון עם כף רגל מרוסקת"? אני מכיר 0, ולרוב החברים שלי יש רישיון.
אז מה הסבירות שדבר כזה יקרה? גבוהה יותר מהסיכוי שתידרס למוות בזמן שאתה חוצה במעבר חציה, זהה או נמוך יותר? פרט, נמק והסבר.
אגב, דווקא מכיר כמה מקרים שאנשים חזרו מהשטח ברכיבה עם שבר בכף רגל/ ביד. כי אין ברירה, וכי החבר'ה לוחמים.
אני מבין שמבחינתך ברגע שמישהו נפצע - אפשר רק לבכות ולהזמין אמבולנס, אבל אל תשליך את זה על כולם.
4. לגבי הזמנת אמבולנס במקרה שאין ברירה אחרת - אני מבין שאתה לא רגיל לתכמן, אז אני אסביר לך איך עושים את זה: אם נמצא איתך חבר (בעל האופנוע), הוא אומר "אני ניסיתי להראות לו איך עושים שמיניות בזמן שאני מרכיב אותו, ונפלנו". בינגו, אתה לא בשלילה ועל הדרך מכוסה בביטוח החובה שלו.