עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 30 מ 34

אשכול: מתלבט לגבי רכישת KTM SUPER DUKE 1290 R

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ami צפיה בהודעה
    מכיר לפחות 2 שרוכבים על הכלי הזה משנים 2019, 2021 ולא מפסיקים לחייך. נכון, ערך השוק לא משהו אבל השמועות על האמינות קשורות בעיקר לעבר.
    גם רנו ניסו למכור לנו שמה שהיה היה ועכשיו היא ״לא רואה מוסך״ בטיול סופשבוע שעשיתי לא מזמן עם קבוצה מסויימת מפייסבוק הגיעו כמה רוכבי קטמ עם ה1290 אדוונצ׳ר, שעצרנו לאכול הם החליפו רשמים כמה תיקונים בזמן האחריות האופנוע שלהם עבר, כעומד מהצד פשוט נחרדתי, אז כן גם האדוונצ׳ר 1290 וגם הסופר דיוק 1290 הם בין הטובים כל אחד בקטגוריה שלו והם לבטח יעלו חיוך על פני הרוכב אבל מנסיון ההתעסקויות האלו הורסות את החוויה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    לא יודע לגבי האמינות.
    אני מניח שיש לשמוע בסיס

אבל אתה יכול לנצל את זה לטובתך ולרכוש כלי משומש יד ראשונה במצב חדש מנוכר מיואש.

ואז מקסימום תעיף אותו בזול ( בתקווה שלא תצטרך לתקן).

lokimonster

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    לא יודע לגבי האמינות.
    אני מניח שיש לשמוע בסיס

אבל אתה יכול לנצל את זה לטובתך ולרכוש כלי משומש יד ראשונה במצב חדש מנוכר מיואש.

ואז מקסימום תעיף אותו בזול ( בתקווה שלא תצטרך לתקן).

lokimonster
    גם כאלה אין...
    בתור יד2 של כלי שלא ראה מוסך, ובמצב סופר מיואש, עדיין לא רואה קונים פוטנציאלים. פשוט אין שוק.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי EGEG צפיה בהודעה
    גם כאלה אין...
    בתור יד2 של כלי שלא ראה מוסך, ובמצב סופר מיואש, עדיין לא רואה קונים פוטנציאלים. פשוט אין שוק.
    יש לי חבר שכבר מנסה למכור את האופנוע שלו במשך שנה וחצי ולא מצליח האופנוע יד 3 עם 40K ק"מ כמדומני ולא נמכר גם במחיר רצפה
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    החזקתי דיוק 790 במשך שנתיים וחצי. כמו כל הכלים האלה באותו שנתון, המנוע הזיע שמן מהמפעל - זה סודר כעבור חודש ולא חזר. לא היו לי איתו בעיות בהמשך.
    הוחלף ב890 אדוונצ׳ר שנמצא איתי כבר שנה (12,000 ק״מ). יצא מהמפעל עם מפסק תקול של תאורת הבלם הקדמי (גם בעיה מוכרת). פחות משעה במוסך ותוקן. מאז לא היו לי איתו בעיות.
    עד כמה זה מעיד? קשה להגיד אבל זה הנסיון שיש לי איתם.

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    תודה. אני מניח שנבלה ביחד בערך 50,000 ק"מ (שנתיים). הוא יגיע עם 10,000 אז אני מדבר על אמינות לאורך כ-60,000. שזה משהו שליפנים אין שום בעיה לספק.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    תודה. אני מניח שנבלה ביחד בערך 50,000 ק"מ (שנתיים). הוא יגיע עם 10,000 אז אני מדבר על אמינות לאורך כ-60,000. שזה משהו שליפנים אין שום בעיה לספק.
    תשמע, מי שכותב שאין לו בעיות עם הKTM שלו אני מאמין לו כי הבעיה בKTM זה הconsistency על כל כמה כלים טובים שעוזבים את המפעל יש אחד עקום, או איך שהם קוראים לזה בארצות הברית, לימון, רק שבארצות הברית אתה יכול להחזיר את הלימון לעץ ובישראל לא.

שנתיים על אדוונצר 1190 האופנוע נקנה בתור אופנוע משומש ואני יכול להגיד שזה האופנוע הכי נוח שהיה לי, המון פאן, ללא תקלות ונמכר תוך 2.5-3 חודשים במחיר קרוב למחיר מחירון.
    היום לא רוכב על ק.ט.מ כך שאין לי שום אינטרס לשמור על השוק שלו.
    לדעתי הבעיה היותר גדולה מאמינות כלי כזה או אחר היא השמועות או הדעות של אנשים לגבי מותג כזה או אחר, ב 2015 קניתי ברוטלה 1090 חדשה, האופנוע הכי חד וטוב שהיה לי, החזקתי אותו 4 שנים שמתוכם 3 שנים ניסיתי למכור אותו, כמובן שבסוף הוא נמכר במחיר מגוכח ולמה? בגלל שאיזה אידיוט אמר שלא ניתן למכור MV AGUSTA וכך הדעה על האופנוע החלה.
    מיותר לציין שבמשך הארבע שנים האופנוע עבד קשה ולא נרכב בעדינות ולמעט טיפולים שוטפים האופנוע לא ראה מוסך.