ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
תקרא את מה שרשמתי , חוסר איזון או תהודה או גורם ויברציות תקרא לזה איך שבא לך הוא בעצם תוצאה של איזון מכאני של חלקים נעים. ללא קשר לעבודה, השני זה קשור לעבודה שבה מתבצעים האצות ובלימות של מסות זזות
בידידות ואני לא מנסה להתנצח רק להיות ברור.

אתה עושה סלט ממושגים.
תהודה וחוסר איזון הם שני מושגים נפרדים.
אתה יוכל להחליט "לקרוא לזה איך שאתה רוצה" אבל לא אני ולא אתה הם הראשונים שחקרו (למדו) את הנושא כתבו מאמרים בתחום, חקרו את התחום וכך הלאה.
בכל תחום הנדסי לא משתמשים במושגים שאתה "קורא להם איך שאתה רוצה" אלא משתמשים במה שעשו לפניך מתוך הכרה ש- 1. היו כאלה שהיו לפניך ו-2.מונע ממך לעשות שימוש בעבודתם המקדימה 3. זה מבלבל את הקורא שלא לצורך את זה ומונע ממנו לבצע השוואה או להבין מה שני כותבים אהההה....כותבים.
ההגדרה של תהודה ותדר תהודה של מערכת מכנית (או אחרת) מוגדרת בספרות ואין צורך (וזאת טעות) להמציא אותה מחדש.

ברור שחוסר איזון מכל סדר (ראשון שני...) הוא תוצאה של מסות וכוחות הרי לא מדובר בהתערבות של רוח הקודש אז כן אני מסכים עם המשפט האחרון שלך למרות שהוא לא מוסיף שום מידע מועיל.

נ.ב.
אני עשיתי טעות וההגדרה של חוסר איזון מסדר שני הוא הפרעה המופיעה פעמיים בכל סיבוב של המנוע (כלומר תדר כפול מהסלד). בהתאמה לחוסר איזון מכל סדר אחר.