עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
תוצאות 76 עד 87 מ 87

אשכול: כניסה בהחלקה לפנייה – אמנות השליטה

Member הסמל האישי של danielk
    ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    שוב לקח לי קצת זמן, אבל הנה גם לזה הגעתי.

אני חושב שנאמרו פה כמה דרים נכונים, אבל חלק מהדברים שגויים לחלוטין קונספטואלית ומקורם בקו מחשבה שכבר לא נכון לתקופה.

ראשית לעניין המיגון. כמו שוודאי ראיתם בכתבה, גם אני וגם פרדר ממוגנים בחליפת עור מלאה, מגפיים, קסדה וכו'. כשאנחנו רוכבים ומצטלמים ככה אנחנו עושים את זה.
    אלסיבוני בחר שלא ללבוש חליפת עור או מעיל, ומבחינתנו גם זה בסדר. זו הדרך שלו, ואנחנו מקבלים אותה. ככה הוא נהנה מעשיית אופנוענות, וזו דרך לגיטימית.

אתה מדגיש את העובדה שאתם מצטלמים גם, משמע אתה מבין שזה לא רק בשביל עצמך, אלא זה גם לנראות עיניים אחרות, לפחות מודעות עצמית לחלקכם יש. הדרך שלו מקובלת עליכם, אבל אל תקטין ראש ותגיד שלא היית מעדיף אותו ממוגן, ולא כי אכפת לך ממנו, אלא כי זה היה נותן רושם יותר רציני על המגזין שלכם.

יש פה לדעתנו עניין עקרוני שעליו צריך לתת את הדעת. האם תפקידו של המגזין הוא לחנך רוכבים צעירים ולטעת בהם מודעות למיגון או לדברים כאלה ואחרים? ובכן, פה לדעתנו התשובה היא חד וחלק לא. כמו שכתבתי בשרשור אחר, זה היה נכון לפני 20 שנה, כשמגזין מוטו היה מקור המידע היחיד והוא אשכרה חינך פה דורות של רוכבים והיה מודל לחיקוי. היום אנחנו ב-2015, ואנחנו יכולים להגיד בפה מלא ובלי להתבלבל שני דברים: הראשון הוא שכל רוכב היום חשוף לעשרות או מאות מקורות מידע שונים ומגוונים, וזה נכון לכל תחום, לא רק לאופנועים. בתוך מאות מקורות המידע האלה יש גישות שונות לחלוטין, שחלקן הפוכות. לכן המשקל החינוכי של מגזין ירד משמעותית. אין כבר את אותו המקור היחיד שמהווה אורים ותומים ושמתווה דרך. את זה, אגב, אומרים כל הקולגות שלנו בכל העולם. העניין השני, שקשור לראשון, הוא שחבר'ה צעירים כמעט ולא קוראים מגזינים. תעשו ניסוי - תפסו ברחוב 10 אופנוענים צעירים בני 16 עד 22 ושאלו אותם מה מקורות המידע האופנועניים שלהם. אתם תראו שרובם לא קוראים מגזינים, גם לא באינטרנט. הם עסוקים יותר בלראות סרטוני סטאנטס אמריקאיים ושאר אייטמים שמעלים להם עוד יותר את סף הריגוש הגבוה ממילא.

אז אתה אומר שבני 16-22 לא קוראים מגזין, ומי שכן קורא מגזין, הם דווקא אלו שכן היו רוצים תוכן הרבה פחות רדוד ובוחן ממוגן, ואתם בעצם מפנים את התוכן שלכם לאלו שלא קוראים אותו, כישלון?
    יש הבדל עצום בין לראות רוכב מוכשר מבצע משהו בלתי הגיוני בעליל (ללא הסבר, מה שיותר משאיר אותך פעור פה) לבין לזרוק במילה וחצי לרדת על הקידמי ולהוריד שלושה הילוכים, עכשיו מה נראה לך שהם ינסו? לעשות דריפט כמו הרוכבים של אייקון שקורבט רודפת אחריהם בדריפט? או לנסות את השיעור שנתתם במילה וחצי בתוך העיר? הקהל שאתם מכוונים אליו, ביום שהוא כן יקרא אז הוא יחקה אותכם ולא אף אחד אחר.

אז מה נשארנו? עם קבוצה קטנה של הארד-קור, נקרא להם המשוכנעים. אז האם התפקיד של המגזין הוא לשכנע את המשוכנעים? שוב, לדעתנו לא. למשוכנעים השינוי הזה קשה, ואנחנו לחוטין מבינים למה. גם לרובנו במערכת זה קשה. אפילו קשה מאוד. לצאת מהאוטוסטרדה המהירה שכולם רצים בה, לחתוך לשביל שליד ולתת פול גז. לא משהו שאנחנו רגילים, אבל אין ברירה. אם רוצים להמשיך ולעשות מגזין בישראל, חייבים להתאים אותו לרוח התקופה. אגב, בהקשר הזה, כל מי שחושב שאם הוא יקים 'מגזין מקצועי' שפונה להארד-קור האופנועני בארץ עם כתבות עומק איכותיות או טורים ארוכים וטרחניים, קבלו חדשות - במקרה הטוב אתם תהיו עם 500 גולשים קבועים. מזה, חברים, אי אפשר לקיים מגזין.

לא הבנתי, אז תפסידו את כל המשוכנעים, והקהל יעד שאתם מכוונים אליו לא קורא מגזינים גם ככה, אז בעצם אתם בהפסד של קוראים.
    ועצוב שחשוב לכם הכמות על האיכות.
    מחפשים איכות? יש דוגיגים, יש וואלה, שם אני אמצא מידע איכותי.
    רוח התקופה? מי זה הצעיר הזה? גם היום נערות פותחות רגליהן בגיל 12, כרוח התקופה, בטוח שלא תקבל את זה בקלילות אם זה יקרה אצלך.

אני אסכם פה בשני מישורים. הראשון הוא הכיוון של מגזין WheelZ - ברוחנו אנחנו רואים מגזין שבראש ובראשונה כיף להפיק אותו (אנחנו) וכיף לצרוך אותו (אתם). אם לפרוט את זה לנושאים, אז אתם תראו פה במגזים מצד אחד כתבות עומק רציניות, אם זה כתבות טכניות, מבחני עומק, מבחנים השוואתיים וכו', כמו שאנחנו רגילים להפיק מפול גז, אבל מצד שני אתם תראו כם כתבות קלות לעיכול כמו כתבה על עשרת המנועים הגדולים בישראל או כתבת הסליידים, או עוד כמה דברים שיש לנו בקנה (חלק מהם כבר הפקנו ונמצאים בשלבי עריכה כאלה ואחרים). אתם תמשיכו לקרוא פה את יוסי שווץ למשל, אבל זה יהיה לצד כתבה על ווילי'ז או דריפטים. למה? קודם כל כי זה כיף לנו, שנית כי זה כיף לכם, ושלישית, וזו אולי הנרודה החשובה - זו הגישה שעשויה להכניס לאתר דם חדש של רוכבים, שעד היום לא קראו במגזינים. כשהם יהיו באתר ויקראו בו באופן קבוע - אז יהיה לנו הכוח להשפיע באמת על חינוך הדור הצעיר.

בינתיים זה נראה כאילו זה רק לכם כיף, כי כל התגובות הם נגד.
    שמתם את ההנאה שלכם בראש ובראשונה, ובמקום למקם את הנאת הקורא באותו קנה מידה אתם מזלזלים בו.
    לפני רגע לא רצית ולא תפקידך לחנך, ופתאום אתה כן מכוון לשם? אתה עובר על המלל לפני הפרסום או שהתגובות לא ערוכות כמו הכתבות האחרונות?

השני הוא עניין המיגון של אלסיבוני. כבר אמרתי את זה קודם ואני אגיד את זה שוב לסיכום - לא בא לו ללבוש מעיל? ככה יותר כיף ומגניב לו? אז ככה זה יהיה. לא מקצועי? מקצועי בהחלט, לפי כל קנה מידה מגזיני. אני מציע, בלי שמץ של התנשאות, לכל מי שחושב שזה לא מקצועי, לבדוק מחדש את ההגדרה שלו למקצועיות.

אתה ממשיך בהקטנת ראש, אתה יודע שזה לא מקצועי.
    איך הגעתי להגיב פה? קראתי בקארספורום וראיתי שם שרשור ביקורתי על כתבותיו של סיבוני בתחום ה4 גלגלים, ושם נתנו קישור כדי להראות שגם בתחום הדו"ג הוא לא מקצועי, אז בתחום ה4 גלגלי סופג ביקורת, בדו גלגלי סופג ביקורת, מישהו משלכם הגיב לו אפילו שהוא לא מקצועי, הכתבה שלו 50 תפרים נכתבה כמו שנאמר בלשון של "אני גבר גבר ונפצעתי זדיי***" וזה הגישה שהוא נותן לקוראים, אז ווילז זה ההוכחה שמספיק תפוח רקוב אחד בסלסלה...

וזהו, שתהיה לכולנו אופנוענות כיפית
    טל שביט היה ונשאר אגדה, על אף התוכן האפור, והמיגונים שלבש, אתם? תעלמו כמו הרוח, היום אתם פה מחר אתם שם, חותם בעולם הזה לא תשאירו, אבל על הז** שלכם, אתם נהנים במסווה של מגזין, וזאת הגישה שלכם.

הכתבה האחרונה של מיכאל בנושא מיגון, דרסתם שם כל מה שהוא רשם, לא רק זלזול במיכאל אלא בקוראים, אני אקח את זה בצחוק שמיכאל הגזים עם האובר מיגון, והקורא שאתם מצפים אליו, אותו ילד בן 16 עד 22, ייקח את זה בתור מיגון זה לא "קול", לא ישים כזה, והדרך משם, ללחנך למיגון תהיה קשה, אבל עדיין לא סגרת עם עצמך על עניין החינוך.

ג'רמי קלרקסון, בהמה גזענית ושובניסטית, על פניו, בן אדם שקל לשנוא, אך הצליח להביא מיליוני מעריצים, שהקימו עצומות ביום שהוא פוטר, איך עשה זאת? הוא ידע לקחת את החסרונות שלו ולהציג אותם באופן מצחיק וענייני ועדיין לשלב בתוכן את מה שהצופה מחפש. אתם נעצרתם בשלב של "קל לשנוא" ולא הבנתם איך משלבים את העולמות, אין לכם את זה.

ודבר אחרון, מ500 קוראים לא מקיימים מגזין, והכל פה זה עסק, אבל שהכתבה של האדוונצר 1290 לא דיגדגה לאנשים להיכנס לאולם תצוגה, כי לא רק שזילזלתם בקורא בחוסר מיגון וווילי, ובחנתם את האופנוע בצורה שבוחנים אופנוע ספורט וזה לא מה שמעניין את הקוראים, והויסטורם 1000 בהחלקת זנב לא הריץ אנשים לאבניר, וכשz300 כל היתרונות והחסרונות שלו הם בעצם אותו דבר (לחלוטין מציג את העובדה שאתם נהנים ועושים את זה רק בשביל עצמכם, ומזלזלים באינטיליגנציה של הקורא), אז כן, היבואנים מהר מאוד יבינו שחוץ מלהשחיט אופנועים אתם לא באמת יוצרים רווח, ויעיפו אותכם לאלף עזאזל ולא תראו עוד אופנועים מהם.
    הנה הונדה, כל הארוך טווח על הcb650 שלהם הלך לפח, הפסידו עליו לחינם, וזה הולך להמשיך בקו הזה.

בקיצור מה שאני אומר, אתם רדודים, והפסדתם אותי כקורא, ועוד רבים. בהצלחה עם בני ה16, תעשו שיעורי בית, יש לכם עוד אפשרות להציל את עצמכם.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    למה לא לתרום לפורום כאן ולקבל תכנים באתרים אחרים?
    כי זה מוסיף טראפיק ותומך באתר שעובד בצורה לא מקצועית מבחינתך?
    הפורום הישן אבד. כמות החומר שהיתה שם עצומה ועזרה להמוני גולשים.
    לדעתי יש אפשרות לתרום בפורום החדש גם בלי להסכים עם צורת הכתבות במגזין.
    בסופו של דבר אין עוד פורום כמו פה, בתפוז (מעבר לפורמט השונה) אין פורום לרוכבים מתחילים, אין פורום טכני, והדברים שם הולכים לאיבוד לדעתי.
    כמו שאתה רואה, אני עדיין כותב כאן.
    עם זאת, כהחלטה מודעת - אני לא מתכוון להשקיע בכתיבה כאן, כמו שהשקעתי בכתיבה בפולגז.
    כי הפורום הזה משעמם, ורוב האנשים שהוסיפו עניין לפולגז (רמז - תחומי העניין שלי בד"כ לא באוף) - לא נמצאים כאן.
    כי בפורום הזה, אני לא רואה הקפדה של ההנהלה על כותרות תקינות, עברית תקינה (ראה - שרשור שנקרא "יום רביעי הגדול", שהיה המשך ימים השרשור הפעיל ביותר בפורום לרוכב המתחיל).
    כי אני לא מתכוון להשקיע בסקירות והסברים ארוכים, כשבאתר עצמו מתפרסמים מאמרים שאיני מרוצה מהרמה שלהם.
    והכי חשוב - כי את כל זה כבר עשיתי, וכל זה ירד לטימיון. השקעתי מאות, אם לא אלפי שעות בפרוייקט "פולגז", ובשלב כלשהו - בעלי הפרוייקט החליטו לגנוז אותו, ביחד עם כל הפירות של עבודתי - או לחילופין, אם מעדיפים להסתכל על זה כך - בעלי הפרוייקט הובילו אותו לקריסה (וממש לא מעניין אותי איך). ועכשיו אתה בא, ומציע לי שוב להשקיע את אותם משאבים, בפרוייקט שמנוהל ע"י אותם אנשים (בתוספת מר אריאל אליסבוני שהויכוח על רמות ה"רצינות" כבר נטחן בפורום החדש).
    כל עוד דובר על כך, שהפרוייקט הוא המשך ישיר של פולגז (וכך זה הוגש בהתחלה) - ניחא. ראיתי את הסיטואציה כמשבר בפרוייקט, שאני מעורב בו - ופעלתי בהתאם. אבל אחרי שההנהלה זורקת לאלה שעוד נשארו כאן, את זה:
    2. פולגז מת - צריך להבין את זה.
    נראה לי, ש"דירוג האשראי" של ווילז נמוך מידי. אני מעריך את עצמי די גבוה, ומעדיף להשקיע (ברמה של כתיבת מדריכים, ומתן תשובות נרחבות, שיכולות לשמש כשרשור דביק לשאלות פופולאריות), במשהו עם סיכון נמוך יותר, או, לחילופין, תשואה גבוהה יותר. AdvRider נראה כמו אופציה טובה, מה גם, שהוא הוקם כדי לעסוק בסגנון האופנוענות, שאליו אני מתחבר יותר מכל סגנון אחר.

danielk, כל מילה - בסלע. לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.
    נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 06-07-2015 בשעה 12:22.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member הסמל האישי של droravr
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    כמו שאתה רואה, אני עדיין כותב כאן.
    עם זאת, כהחלטה מודעת - אני לא מתכוון להשקיע בכתיבה כאן, כמו שהשקעתי בכתיבה בפולגז.
    כי הפורום הזה משעמם, ורוב האנשים שהוסיפו עניין לפולגז (רמז - תחומי העניין שלי בד"כ לא באוף) - לא נמצאים כאן.
    כי בפורום הזה, אני לא רואה הקפדה של ההנהלה על כותרות תקינות, עברית תקינה (ראה - שרשור שנקרא "יום רביעי הגדול", שהיה המשך ימים השרשור הפעיל ביותר בפורום לרוכב המתחיל).
    כי אני לא מתכוון להשקיע בסקירות והסברים ארוכים, כשבאתר עצמו מתפרסמים מאמרים שאיני מרוצה מהרמה שלהם.
    והכי חשוב - כי את כל זה כבר עשיתי, וכל זה ירד לטימיון. השקעתי מאות, אם לא אלפי שעות בפרוייקט "פולגז", ובשלב כלשהו - בעלי הפרוייקט החליטו לגנוז אותו, ביחד עם כל הפירות של עבודתי - או לחילופין, אם מעדיפים להסתכל על זה כך - בעלי הפרוייקט הובילו אותו לקריסה (וממש לא מעניין אותי איך). ועכשיו אתה בא, ומציע לי שוב להשקיע את אותם משאבים, בפרוייקט שמנוהל ע"י אותם אנשים (בתוספת מר אריאל אליסבוני שהויכוח על רמות ה"רצינות" כבר נטחן בפורום החדש).
    כל עוד דובר על כך, שהפרוייקט הוא המשך ישיר של פולגז (וכך זה הוגש בהתחלה) - ניחא. ראיתי את הסיטואציה כמשבר בפרוייקט, שאני מעורב בו - ופעלתי בהתאם. אבל אחרי שההנהלה זורקת לאלה שעוד נשארו כאן, את זה:
    נראה לי, ש"דירוג האשראי" של ווילז נמוך מידי. אני מעריך את עצמי די גבוה, ומעדיף להשקיע (ברמה של כתיבת מדריכים, ומתן תשובות נרחבות, שיכולות לשמש כשרשור דביק לשאלות פופולאריות), במשהו עם סיכון נמוך יותר, או, לחילופין, תשואה גבוהה יותר. AdvRider נראה כמו אופציה טובה, מה גם, שהוא הוקם כדי לעסוק בסגנון האופנוענות, שאליו אני מתחבר יותר מכל סגנון אחר.

danielk, כל מילה - בסלע. לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.
    +1 (בעצב גדול).

Member
    קצת נסחפתם עם הדרמה,זה פורום אופנועים.פה מחליפים וחולקים מידע על אופנועים.
    החלקה בפנייה קשור לאופנועים גם מולטיסטראדה שמאיץ וגם סרטוני רכיבה בשבילים ליד חדרה או בתנועה של חולון ראשון.
    הדרמה והרגשות במקום אחר בבקשה.

Member
    חברים נראה לי שנסחפתם.
    סך הכל אחד הבעלים רכב בלי מיגון,בגלל זה לעזוב,ללכלך,להשמיץ.?
    תתחילו להרגיע יש פה חברה שמתחילים מגזין מ 0 תנו גב או אל תתערבו ונראה לאן הרוח תנשוב. כל המילים הקשות /פוגעות/מכלילות מיותרות.
    מגזין לא נבחן בתקופה כ"כ קצרה לוקח זמן לעצב סגנון של מגזין ויכול ליהיות ש ווילז לעולם לא יהיה כמו פול גז. אני מאמין שעם הרצון הטוב שמשקיעים פה החברה הוא יהיה אפילו יותר טוב.
    נ.ב: בכמה תגובות בשרשור הזה ניתן היה להבין שלא מעוניינים בתוכן הקשור לקטנועים,אני רוצה להבהיר שדווקא יש והרבה.

בהזדמנות זאת אודה לעורכי האתר ומנהליו על כל מה שאתם עושים, ושיהיה בהצלחה בהמשך הדרך.
    נערך לאחרונה על ידי israel; 06-07-2015 בשעה 12:59.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mמהר צפיה בהודעה
    קצת נסחפתם עם הדרמה,זה פורום אופנועים.פה מחליפים וחולקים מידע על אופנועים.
    החלקה בפנייה קשור לאופנועים גם מולטיסטראדה שמאיץ וגם סרטוני רכיבה בשבילים ליד חדרה או בתנועה של חולון ראשון.
    הדרמה והרגשות במקום אחר בבקשה.
    התגובות שלי לא מוצאת חן בעיניך? אל תקרא.
    בינתיים, לא ראיתי מדריכים או סקירות שכתבת. אחרי שאראה, אני אולי ארצה לשמוע את דעתך על תפקידו של פורום אופנועים, מה ראוי שיהיה בו, ומה לא.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    את רוב התגובות שלך אני לא אוהב ולא מסכים איתן אבל עדיין אני קורא,זה הרעיון בפורום שפתוח לקהל הרחב בין היתר להיחשף לדעות מנוגדות לשלך.
    איך אני אמור לדעת אם תגובה שכתבת היא מועילה או עוד השתפכות רגשית בלי לקרוא אותה קודם,אכן פרדוקס.היה עוזר אם הייתי יודע מראש שתגובתך מיותרת ופוסח על קריאתה אך לשם כך אני צריך לקרוא אותה קודם.
    האם לדעתך דעתו של מי שכותב סקירות חשובה יותר או בעלת משקל גדול יותר מדעתו של מי שלא כותב סקירות?
    כמה סקירות צריך לכתוב כדי שדעה תהיה בעלת משקל?

ציטוט נכתב במקור על ידי Mמהר צפיה בהודעה
    את רוב התגובות שלך אני לא אוהב ולא מסכים איתן אבל עדיין אני קורא,זה הרעיון בפורום שפתוח לקהל הרחב בין היתר להיחשף לדעות מנוגדות לשלך.
    איך אני אמור לדעת אם תגובה שכתבת היא מועילה או עוד השתפכות רגשית בלי לקרוא אותה קודם,אכן פרדוקס.היה עוזר אם הייתי יודע מראש שתגובתך מיותרת ופוסח על קריאתה אך לשם כך אני צריך לקרוא אותה קודם.
    האם לדעתך דעתו של מי שכותב סקירות חשובה יותר או בעלת משקל גדול יותר מדעתו של מי שלא כותב סקירות?
    כמה סקירות צריך לכתוב כדי שדעה תהיה בעלת משקל?
    בקיצור - הדעה שלך בנוגע ל"השתפכות הרגשית" שלי (ושל עוד כמה חבר'ה) לא מעניינת אותי. או, אם ננסח את זה אחרת - "אתה לא קהל היעד של ההודעה הזאת".
    תהנה מ"החזרת הכיף לאופנוענות", ועזוב את הממורמרים בשקט.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member הסמל האישי של danielk
    ועוד שתי דברים לסיום, קודם כל במבחן של הz300, הוא עלוב ורדוד ואמור לקרוץ לבני נוער, אבל הווילי שמוצג שם אפילו ילד בן 16 יקרא לו גרוע, אז שום דבר אתם לא מצליחים לעשות עד הסוף, אפילו עם הגישה המרדנית שלכם אתם לא הולכים עד הסוף.

ודבר שני, במקרה שמתי לב לתיאור של אלסיבוני ע"פ המגזין שלכם, "בן 38, נשוי ואב טרי", אז אני לא מצפה מבן אדם שלא מתמגן לטובת "התינוק הטרי, ואשתו" שיתמגן בשביל איזה כמה קוראים עלובים.

אבל סליחה שחדרתי לפסים אישיים וירדתי לרמה שלכם.

רק תחשבו עמוק בתוככם למה כל התגובות האלה מגיעות ולמה באמת אכפת לאנשים.

Member הסמל האישי של droravr
    ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    ועוד שתי דברים לסיום, קודם כל במבחן של הz300, הוא עלוב ורדוד ואמור לקרוץ לבני נוער, אבל הווילי שמוצג שם אפילו ילד בן 16 יקרא לו גרוע, אז שום דבר אתם לא מצליחים לעשות עד הסוף, אפילו עם הגישה המרדנית שלכם אתם לא הולכים עד הסוף.

ודבר שני, במקרה שמתי לב לתיאור של אלסיבוני ע"פ המגזין שלכם, "בן 38, נשוי ואב טרי", אז אני לא מצפה מבן אדם שלא מתמגן לטובת "התינוק הטרי, ואשתו" שיתמגן בשביל איזה כמה קוראים עלובים.

שני*

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה

אביעד התייחס לזה שיהיו 2 סוגי מבחנים "רכיבה ראשונה" ומבחני מגזין מעמיקים יותר.

ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    מבחני דרכים עולים ב-WheelZ במהלך השבוע בפורמט של רכיבה ראשונה.
    לפעמים יעלה גם מבחן מגזיני באופיו בחמישי בצהריים ולפעמים יעלו כתבות אחרות.

Junior Member הסמל האישי של CookieMonster
    עוד לא עלה מבחן כזה כדי שנוכל לדון בו. אולם, אביעד אמר שהמבחנים בעלי "אופי מגזיני" ופחות צרכני, בזמן ש"רכיבה ראשונה" לא מספיק אינפורמטיבי מבחינה צרכנית לדעתי. הקונספט עצמו יכול להיות מוצלח- סקירה קצרה על הכלים בשוק אפילו מספר פעמים בשבוע, אחלה. לא צריך שכל סקירה כזו תהיה כמו מבחן דרכים שלם בפולגז, אבל גם במספר פסקאות ניתן לתת קצת יותר אינפורמציה, ובנוסף מידע צרכני חשוב כגון טבלת תדירות ומחירי טיפולים שחסרה מאד. אני מבין שווילז זה לא פולגז בשם אחר, ושזה מגזין חדש מסוג חדש. אני מאד מעריך את הנפשות הפועלות באתר ומכבד את דעתם, אבל מאידך- רצוי שיקשיבו קצת לקהל הקוראים ולמה שהוא מחפש, כך תוכלו לשמר את מה שהיה טוב ועבד, ובד בבד להוסיף ולהתפתח לכיוונים חדשים. אני מניח שכל מי שכאן רוצה שהאתר יצליח, והוא יכול להצליח גם בלי להיות העתק של פולגז, ולשם כך חלקנו צריכים למערכת קצת זמן להתגלגל, והמערכת צריכה להיות קצת יותר קשובה לאנשי הקהילה ולמה שיש להם להגיד. בסה"כ אנשים כאן נותנים ביקורת בונה מתוך אכפתיות, ולא הכל שחור ולבן ככה שאפשר להגיע למצב שבו הרוב יהיה מרוצה והמגזין יהיה הכי טוב שהוא יכול להיות לכותביו, קוראיו, ומשתתפי הפורום (שיגדל ויבדל"א).