עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 87

אשכול: כניסה בהחלקה לפנייה – אמנות השליטה

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי

כניסה בהחלקה לפנייה – אמנות השליטה

איך להכניס אופנוע לפנייה 'על הצד'? מדריך מקוצר.
    הווידאו בפנים.

http://wheelz.co.il/?p=94067

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    זה נראה מאוד מקצועי שאריאל מדגים החלקה לתוך פניה עם ג'ינס וטישרט, ללא מעיל אפילו.
    Not

Member הסמל האישי של guyt
    אהבתי את הכתבה. תוכן מגניב, שונה וייחודי.
    כיף לראות שינוי במדיניות
    SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
    Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
    Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
    Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
    Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TheDevilInside צפיה בהודעה
    זה נראה מאוד מקצועי שאריאל מדגים החלקה לתוך פניה עם ג'ינס וטישרט, ללא מעיל אפילו.
    Not
    תראה בתמונה האחרונה הוא קיבל על זה עקיצה..
    תכלס מסכן את עצמו וחבל.

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    ציטוט נכתב במקור על ידי israel צפיה בהודעה
    תראה בתמונה האחרונה הוא קיבל על זה עקיצה..
    תכלס מסכן את עצמו וחבל.
    עקיצה או לא, זה לא משנה. מגזין אופנועים שמוביל ומלמד רוכבים צעירים לרכב בבטיחות ולהתמגן, לא יכול להרשות לעצמו דבר כזה. Imho

Member
    שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה,שירכב עם חולצה או בלי קסדה די להיכנס לאנשים לחיים.

Junior Member הסמל האישי של יונתן57
    Not
    עקיצה או לא, זה לא משנה. מגזין אופנועים שמוביל ומלמד רוכבים צעירים לרכב בבטיחות ולהתמגן, לא יכול להרשות לעצמו דבר כזה. Imho
    מסכים בהחלט.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mמהר צפיה בהודעה
    גם אתה צודק. עם זאת, מגזין מקצועי שאמור להוות דוגמה לרוכבים מתחילים ומנוסים כאחד, לדעתי משדר מסר לא נכון כאשר אחד מרוכבי המבחן שלו אינו ממוגן, בעיקר כאשר מבצע עם האופנוע תמרון מעט מורכב יותר ובעל פוטנציאל נזק גדול יותר מהרגיל. בוודאי שזכותו של כל אחד להתמגן כאוות נפשו אולם כאן יש משקל של סמכות, גם אם אינה "רשמית". מיגון לא חייב להיות חליפה מלאה כמו של אביעד או פרדר ולדעתי יכול להיות גם מיגון body armor או משהו, אם הרוכב מעדיף, אולם יש כאן משקל למסר שמועבר לקהל הקוראים אשר לא בהכרח יודע להבדיל או להחליט כראוי בשל גילו הצעיר. אגב, במגזינים רציניים בחו"ל, מעולם עד כה לא ראיתי מבחן לכלי או פיסת רכיבה בה המציג אינו ממוגן, אלא אם כן זה עבור גימיק כלשהוא או משהו כזה המחייב אי-לבישת מיגון.

נערך לאחרונה על ידי יונתן57; 30-06-2015 בשעה 22:12.
    רק לאחר שיעלמו כל בעלי החיים, אחרון העצים יכרת ולא ישארו עוד מים, יבין האדם שכסף אי אפשר לאכול.

יש אופנוען מהיר מאלי פנגס?

Junior Member
    ואחרי זה הם עושים תאונה, נפצעים מאוד מאוד מאוד קשה עם מלא מפרקים שנשברים ושפשופים וצלקות וכאלה, מקבלים הון תועפות מהביטוח,
    החברת ביטוח מפצה על מה שהיא שילמה בזה שהיא מעלה לך ולי ולכוווווווווווולם את הביטוח.

עכשיו הבנת למה אתה לא ״ נכנס לו לחיים ״ אלא הוא נכנס לחיים שלך?
    אתה רוצה את זה בצורה גרפית או שזה מספיק ברור לך?

Member
    מה לעשות זה ביטוח
    חרות אישית ואחריות אישית חשובות יותר מהכמה שקלים הנוספים שכולם משלמים בגלל פציעות מהסוג שאתה מתאר.
    שהמחוקק יתחיל להיכנס לך לחיים הוא לא יעצור בלחייב אותך לרכב עם מעיל הוא יקח לך את האופנוע לגמרי.

מה לעשות זה ביטוח
    חרות אישית ואחריות אישית חשובות יותר מהכמה שקלים הנוספים שכולם משלמים בגלל פציעות מהסוג שאתה מתאר.
    שהמחוקק יתחיל להיכנס לך לחיים הוא לא יעצור בלחייב אותך לרכב עם מעיל הוא יקח לך את האופנוע לגמרי.
    אני חושב שהשיח פה הוא על דוגמא אישית ולא על חירות אישית. בסופו של דבר, לא משנה איך המציג יתלבש, אם אתה לא תרצה להתמגן- אתה לא תתמגן וזו זכותך. עם זאת, זה נראה לא טוב כאשר אתה מייצג אוטוריטה כלשהיא. כמו שלא תראה מדריך ירי במטווח מסתובב ללא משקפי מגן, למשל...
    רק לאחר שיעלמו כל בעלי החיים, אחרון העצים יכרת ולא ישארו עוד מים, יבין האדם שכסף אי אפשר לאכול.

Banned
    צק צק צק ...
    (סתם, אני מקנא שאני לא מתקרב לעשירית מהיכולות האלה)

ושתי שאלות -
    1. מה יותר מסובך? ווילי או סליידינג?
    2. יש לכם את זה ליותר מאותגרים? (נגיד שטח)

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי יונתן57 צפיה בהודעה
    אני חושב שהשיח פה הוא על דוגמא אישית ולא על חירות אישית. בסופו של דבר, לא משנה איך המציג יתלבש, אם אתה לא תרצה להתמגן- אתה לא תתמגן וזו זכותך. עם זאת, זה נראה לא טוב כאשר אתה מייצג אוטוריטה כלשהיא. כמו שלא תראה מדריך ירי במטווח מסתובב ללא משקפי מגן, למשל...
    החוק בארץ מחייב שימוש במשקפי מגן בזמן ירי במטווח חוק אחר מחייב חבישת קסדה בעת רכיבה על אופנוע אני לא מכיר חוקים נוספים שמחייבים דברים נוספים.
    לומר שבוחנים באתר מחוייבים בדוגמא אישית מסיר אחריות וחשיבה הגיונית מהרוכבים הגולשים באתר.

נ.ב אני בטוח שהיה את הויכוח הזה באתר הישן אז אפשר לסמן v באתר החדש.

החוק בארץ מחייב שימוש במשקפי מגן בזמן ירי במטווח חוק אחר מחייב חבישת קסדה בעת רכיבה על אופנוע אני לא מכיר חוקים נוספים שמחייבים דברים נוספים.
    לומר שבוחנים באתר מחוייבים בדוגמא אישית מסיר אחריות וחשיבה הגיונית מהרוכבים הגולשים באתר.
    ראשית, אף אחד באתר לא מחוייב בכלום, זו דעה.
    שנית, דוגמא אישית לא מסירה אחריות וחשיבה הגיונית מאף אחד... מה שזה כן מציב, זה אידיאל. שוב, בסופו של דבר זה עניינו של הפרט מה הוא עושה עם חייו, בדיוק כמו עישון, אכלת ג'אנק פוד כל יום או וואטאבר. יש המלצות וכו' אבל הבחירה בסוף היא של הפרט.
    אם תסתכל על אידיאלים, הם מציבים אל מול עיני הקהל תמונה רצויה ויוצרים מציאות מדומיינת כלשהיא בראשם של הצופים בהם על מנת שינהגו כמוהם. זה לא אומר שהם בהכרח יעשו זאת. קח לדוגמא את Marlboro Man- הוא הציב אידיאל כביכול של הגבר הקשוח, הבוקר, שמעשן כי זה מגניב. אז זה האידיאל, האם אתה חייב למלא את האידיאל הזה? אם מתאים לך אז כן, ואם לא אז לא, אבל הדוגמא שהיא מציב היא חד משמעית.

Member
    אם אני זוכר נכון הוא נפטר מסרטן ריאות הגבר הגברי ההוא.
    אני לא מתנגד למיגון אני מתנגד להטפות,עבור שוב על השרשור אני בטוח שתמצא כמה.
    זה מייגע והופך את הפורום לכבד.

Banned
    לא מבין את אלו שכואב להם התחת על זה שהוא רכב לא ממוגן.
    אי אפשר להעביר חיים שלמים בניילון פצפצים.
    כל אחד שירכב איך שבא לו. רק שלא יבכה על ההשלכות.