עמוד 7 מתוך 12 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
תוצאות 91 עד 105 מ 173

אשכול: שאלה : מה נותן בעצם אגזוז אקרופוביץ או דומה לו ?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    ציטוט נכתב במקור על ידי קסד צפיה בהודעה
    עוז אני רוכב לי לתומי בטיילת ומולי מפלקלרים ברמת האפילפסיה ועיוורון רוכבי אופניים.
    מישהו עושה להם משהו? לא! הם קדושים!
    בואו נחנך את המן הרעשן.
    אם אתה רוצה לפתוח דיון חדש על רוכבי האופניים, אתה מוזמן.
    1. זה לא קשור לנושא.
    2. אני לא מסדר כרונולוגי, מה מפריע לי יותר.
    3. גם עליהם אין לי דעה טובה.
    4. אני לא מנסה לחנך - זו פשוט הבעת דעה.

ציטוט נכתב במקור על ידי אופנובנקיסט צפיה בהודעה
    סליחה, אבל אתה מגבב שטויות.

...הצדקנות שלך מעידה רק על משהו אחד, בחיים שלך לא רכבת על אופנוע עם אגזוז פתוח וחיית איתו קצת זמן.

שיהיה יום טוב.

אהה ועוד משהו, המשפט האחרון שלך לגבי הדוברמן והפינצ'ר...אתה באמת מאמין לעצמך? בוא אני אחדש לך...

אז סתם ככה, טיפ קטן לעתיד...די לשלוף דברים מהתחת שלא קשורים לכלום.

...אתה מנהל פה, למה כל ההתפלספות הזאת? על מי אתה עובד בדיוק?
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    הלוואי והיה לי את היכולת להתבטא בצורה כזאת, היה לי הרבה יותר קל להסביר את עצמי.
    ישר כוח, כל הכבוד...
    נכון מי שמרכיב אגזוז פתוח לא עושה זאת בגלל הבטיחות (גם אני, מודה) אבל זה עוד אחד מהיתרונות שבאים בעסקת חבילה הזאת.
    ככל שאתה יותר דומיננטי אתה יותר קיים לטוב ולרע כמו בכל דבר אחר כמעט בחיים.
    לשניכם אני יכול להגיד שההבדל ביני לבינכם, זו צורת הכתיבה וההתבטאות.
    אופנובנקיסט יקר, תראה איך אתה כותב ואיך אתה מציג את הדברים ותראה את הקונטקסט,
    שושו גם חושב כך - מה שהופך את שניכם לאנשים ששמים זין אחד גדול על הסביבה שלהם,
    אנשים שמנפחים את החזה והולכים ברחוב עם ידיים מתנופפות סטייל בריונים עם גוף משולש.
    זה לא עושה עלי רושם, זה לא גורם לי לחשוב שאני טועה, זה לא גורם לי אפילו לחשוב פעמיים.
    זה כן גורם לי לחשוב שאתה אופנובנקיסט, בריון קטן שיודע רק להתנפח וגורם לאנטגוניזם.
    ושושו שאוהב לחמם, בצורה כזו או אחרת...

התיקון שלך לגבי הכלבים הוא נכון, אבל לא זאת היתה הכוונה. לא לדיוק הגנים ומוצא הגזע.
    שני כלבים, לאדם הרגיל שניהם דומים, אחד נראה גדול מאיים ושתקן והשני קטן ורעשן.
    אופנועים קטנועים, חלק מהם גדולים וחלק קטנים, את העניין של הרעש אני מבין, אבל לא על חשבון הסביבה.

הדיון חשוב שושו, זה נכון...אבל אתה יודע למה?
    כי אני שואל את עצמי, האם במקרה שלכם, לאופנוע חשמלי יש קיום?
    או שאולי? צריך להתקין לו מערכת סאונד חשמלית שתעשה רעש של אגזוזים?
    כי הרי כל מהותו, להיות ירוק וחסכוני ואולי להיטיב עם הסביבה - לשיטתכם...
    לא רק שהסביבה לא מעניינת אתכם, גם האופנוע פסול, כי עקרונית, הוא לא מרעיש.
    מה שכנראה הופך אותו לפחות בטיחותי.

בואו נסגור את הדיון בזה שמותר לכם לעשות מה שבא לכם, כל עוד זה חוקי.
    נכון ששוטר, אם יחליט לבדוק דציבלים, עלול להוריד אתכם מהכביש, אבל זה זניח.
    תמשיכו להאמין בצדקת דרככם הבריונית, תמשיכו להראות לציבור הטיפש מי אתם,
    כמה אתם חזקים, כמה אתם נוכחים, כמה גם לכם מגיע להראות שהכביש שייך גם לכם.
    אתם תחשבו שאתם צודקים, הציבור יחשוב שאתם בריונים - נראה מי ינצח?
    האם ימותו פחות אופנוענים?
    האם יפצעו פחות רוכבים?
    האם הציבור הטיפש ינהג ביותר זהירות ושימת-לב?
    האם המדינה תחשוב שאגזוזים פתוחים הם אביזרי בטיחות?
    האם אתם כביכול "מצילים" את עצמכם אולי על חשבון ציבור שלם?
    האם השכנה עם התינוק, הזקן שלא ישן, הסטודנט שלומד וכל אותם אזרחים פשוטים...
    חושבים שזה מגניב כשאתם עוברים להם מתחת לחלון? או מקללים אתכם עמוק בלב?

זה המצב, אני לא נלחם בכם, אני לא אומר לכם שזה אסור - אני רק חושב שאתם לא מנומסים.

אבל אל דאגה, זה כמו בומרנג, הכל יחזור אליכם ביום מן הימים, בצורה כזו או אחרת.
    היום אתם עושים את זה לאמא המטומטמת שלי, לשכן האדיוט שלי ולאבא של מישהו אחר,
    יום יבוא ומישהו כמוכם, יעשה את זה לתינוק שלכם, לסבא שלכם, לאחותכם.

אופנובנקיסט, על הדברים שלך, שהדגשתי למעלה, אומר כך,
    אני רוכב יותר שנים ממך, חי יותר שנים ממך, חייתי עם יותר אופנועים ממך.
    אתה מתנשא, חושב את עצמך ומוכיח שוב ושוב שאתה בריון.
    אז היו לך שני קטנועים ואופנוע עם טרמיניוני...ביג דיל - לא מרשים אותי ולא את אף אחד.
    אני תמיד אומר שלי יש יותר גדול, זה מצחיק את כולם, עד שאני מוכיח להם.
    אז אל תקפוץ ותספר על מה רכבת ומה יש לך, זה לא מוסיף לך פלאפלים על הכתף.
    נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 11-04-2016 בשעה 23:11.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי SuperRuti צפיה בהודעה
    אתמול קראתי באינטרנט:

במוסקבה גבר ירה במוכרת של חנות ממול שהזמינה לקוחות לחנות בעזרת מגאפון והרג אותה. הוא הודע באשמתו ואמר שעשה את זה מעצבים - הוא כמה פעמים פנה אליה בניסיון להנמיך את קולה וכשהבין שהיא לא מקשיבה, ירה בה.

מסר חינוכי ברור.
    זה בסדר רותי, זכותך לחשוב ככה ולעשות כראות עינך כמו כל אחד אחר בפורום.

לדעתי אין בדיון הזה ויכוח בכלל אלה שיתוף מנסיון אישי של רוכבים למען יראו אחרים, יעבדו את המידע ויקחו את מה שנראה להם מתאים להם כרוכבים.

מסוג הדיונים שבכל דעה ניתן למצוא הגיון, להחכים, לשמר ולקחת איתך הלאה לחיים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    הלוואי והיה לי את היכולת להתבטא בצורה כזאת, היה לי הרבה יותר קל להסביר את עצמי.
    ישר כוח, כל הכבוד.

ממש לא, דיון משמעותי מאוד וחשוב שיכול לפתוח את העיניים להרבה אנשים.

נכון מי שמרכיב אגזוז פתוח לא עושה זאת בגלל הבטיחות (גם אני, מודה) אבל זה עוד אחד מהיתרונות שבאים בעסקת חבילה הזאת.
    ככל שאתה יותר דומיננטי אתה יותר קיים לטוב ולרע כמו בכל דבר אחר כמעט בחיים.
    היתרון הזה הוא קשקוש בדיוק כמו כמו יתרון הכ"ס של האגזוז הפתוח, כשכל אחד ששם אותו פתאום מקבל "תוספת כ"ס" ומוכן להישבע שהאופנוע שלו נהיה יותר חזק - עד ששמים אותו על דיינו וזה מראה אחרת. היו בזמנו, לפני עשור בערך, מספיק דוגמאות לזה (לעניין הכ"ס והדיינו, לא לעניין ה"בטיחות", בגרשיים או בלי).
    אבל מצד שני, גם זה נכון:
    http://www.motorcyclecruiser.com/las...s-tech-matters
    אז כן, הדיון הזה כנראה לא יגיע לשום מקום, אבל המסקנה שם נכונה - כל עוד אין מחקר רציתי שיקבע לכיוון זה או אחר, כל השאר יכול להחשב קשקוש משני הצדדים של הוויכוח הזה כל עוד אין הוכחות חותכות (לא, "היה לי אגזוז רגיל, החלפתי לפתוח ופתאום כל העולם רואה אותי" לא נחשב בדיוק כמו "שמתי אגזוז ופתאום אני מרגיש שיש לי עוד 10 כ"ס"). מצד שני, כל אידיוט ששם אגזוז מטריד שלא מתחשב בסובבים אותו - שלא יתפלא ששונאים אופנוענים באופן כללי, ושלא יתפלא אם ישנאו אותו באופן פרטי, עם או בלי פעולות עויינות.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 11-04-2016 בשעה 23:15.

חבר מערכת FullgaZ
    סליחה, אבל אתה מגבב שטויות.

אני רוכב על מונסטר 696 עם סט טרמיניוני, לפני כן רכבתי על מס' קטנועים בנפחים שונים (S3, Xmax) ואופנוע (SV650 סטוק).

בכול הדו"גים שהיו לי לפני, אף אחד לא שמע אותי מגיע, וכמות הכמעטים היתה בשמיים (לא תיעדתי הכל, אבל יש לי מספיק פוטאג' על מצלמת קסדה כדי להוכיח)

מאז שאני רוכב על אופנוע עם אגזוז פתוח (שנה וחצי), הבטיחות שלי השתפרה פלאים. והפקטור היחיד שהשתנה זה הרעש. לפעמים אני מרגיש כמו אמבולנס, רכבים מודעים לקיומי עוד לפני שאני מגיע אליהם למראה האחורית. הם זזים לפני שאני בכלל נכנס לאיזור המסוכן שלהם..יש כל כך הרבה יתרונות במנוע רועש...הצדקנות שלך מעידה רק על משהו אחד, בחיים שלך לא רכבת על אופנוע עם אגזוז פתוח וחיית איתו קצת זמן.

שיהיה יום טוב.

אהה ועוד משהו, המשפט האחרון שלך לגבי הדוברמן והפינצ'ר...אתה באמת מאמין לעצמך? בוא אני אחדש לך. גם דוברמן נובח. וכשהוא נובח הוא מרעיד לך את הרצפה בבית מהבאס. ולא, "עקרונית" הם ממש לא אותו הכלב, ויש גם פינצ'רים שבחיים לא פצו פה.אז סתם ככה, טיפ קטן לעתיד...די לשלוף דברים מהתחת שלא קשורים לכלום. אתה מנהל פה, למה כל ההתפלספות הזאת? על מי אתה עובד בדיוק?
    ועל מי בדיוק אתה עובד?
    על עצמך ועל עוד כמה שהחליטו לשים בוכטה על טרמיניוני או על אקרופוביץ ודומיהם!

התקנת אותו בגלל הסאונד ועכשיו אתה מצדיק את ההוצאה באידיאולוגיה על בטיחות מוגברת. כמה צדקן אפשר להיות?!
    יש לך מושג על כמות התאונות בהן מעורב רכב חרום שהפעיל סירנה?
    אבל זה בסדר, אנא השתדל רק שהטרמיניוני לא יהיה טרמינלי כשאיזה נהג שלא מבין שהאגזוז שלך בטיחותי יעשה זיג במקום זג היישר לתוך קו התנועה שלך. ומכיוון שהטרמיניוני שלך בטוח למשתמש אני משער שמהירות התנועה שלך גברה בהתאם.

לא משנה כמה דציבלים מפיק האגזוז שלך משנה רמת השימוש באביזר הבטיחות הראשי והוא המוח שבקודקוד שבתוך הקסדה.

ואם כבר טרמיניוני, שמעת פעם את הסאונד של אופנוע מירוץ שתי פעימות בגז סגור?

איללכא...וצדקנות היא חרב פיפיות

ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    היתרון הזה הוא קשקוש בדיוק כמו כמו יתרון הכ"ס של האגזוז הפתוח, כשכל אחד ששם אותו פתאום מקבל "תוספת כ"ס" ומוכן להישבע שהאופנוע שלו נהיה יותר חזק - עד ששמים אותו על דיינו וזה מראה אחרת. היו בזמנו, לפני עשור בערך, מספיק דוגמאות לזה.
    אבל מצד שני, גם זה נכון:
    http://www.motorcyclecruiser.com/las...s-tech-matters
    אז כן, הדיון הזה כנראה לא יגיע לשום מקום, אבל המסקנה שם נכונה - כל עוד אין מחקר רציתי שיקבע לכיוון זה או אחר, כל השאר יכול להחשב קשקוש משני הצדדים של הוויכוח הזה כל עוד אין הוכחות חותכות (לא, "היה לי אגזוז רגיל, החלפתי לפתוח ופתאום כל העולם רואה אותי" לא נחשב בדיוק כמו "שמתי אגזוז ופתאום אני מרגיש שיש לי עוד 10 כ"ס"). מצד שני, כל אידיוט ששם אגזוז מטריד שלא מתחשב בסובבים אותו - שלא יתפלא ששונאים אופנוענים באופן כללי, ושלא יתפלא אם ישנאו אותו באופן פרטי, עם או בלי פעולות עויינות.
    ג׳קו אתה לא יכול להגיד ״היתרון הזה הוא קשקוש״ ל 3 אנשים עם אגזוז פתוח שמצהירים שהם שמים לב לשינוי בצורה חד משמעית.

זה כמו שאגיד לך שאני ינהל את הפורום הטכני טוב ממך, אנחנו שם, אנחנו מרגישים את זה , אנחנו חיים את זה.
    אתה לא.
    אז המינימום זה לנסות להכנס לראש שלנו ולנסות להבין מאיפה זה בא.

בסוף תחליט שאתה עדין לא מסכים, זכותך.
    אבל לקבוע בצורה נחרצת ״קשקוש״ ולבטל ניסיון של אחרים את זה אתה פשוט לא יכול לקבוע.

בקשר לחלק השני אתה צודק.
    אני חתיכת חרא קטן ששם פס על הסובבים אותי, מעדיף להיות שנוא חי מאשר שנוא נכה או מת.
    אבל אתה יודע מה גם להם (נהגי הפחיות) יש חלק בזה וזה בעצם כדור שלג אחד גדול.
    אם לא הייתי מרגיש כ״כ מאוים מהסביבה שלי בכביש אולי דיון כזה בכלל לא היה מגיע לאן שהגיע.

״כולכם יפות, כולכם חכמות אבל רק אחת זוכה״

במקרה הזה כולם צודקים וכולם זוכים, אני זוכה בפריבילגיה להיות דומיננטי יותר גם אם זה בא על חשבון אחרים ואת ושות׳ זוכים בהרגשה שאתם לא עושים תדמית רעה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    אני רק אניח את זה כאן...וזה אתר שמוכר אותם.

http://www.revzilla.com/common-tread...pes-save-lives

ואת זה...

http://motorbikewriter.com/noisy-mot...ght-continues/

ויש עוד ועוד.

Member
    לגבי רעש = בטיחות,
    ומבלי להיכנס לשאר הדברים...

אחד הדברים שיותר מפחידים אותי זה אותו רעש,
    במיוחד ברגעים שדו גלגלי עם אגזוז פתוח נוסע לפני בפקק/תנועה צפופה.

אני אף פעם לא מהמר נכון על איזה נהג יסטה, ולאן, ומתי...
    אז אני נאלץ להאט משמעותית.
    ברוב הפעמים הסטיה מהנתיב אכן מגיעה,

יחד עם איזה פרצוץ זועף,
    שלא הרווחתי ביושר,
    לפעמים מלווה בחוסר רצון להתקדם מעט כדי שאוכל להשתחל...

יש פה עוד מישהו שזה קורה לו?

לדעתי מי שחושב שזה עוזר לו להישמע,
    צריך לחוות את הנהיגה מאחורי אותו "רעש".
    [לראות למה זה גורם, ולא רק אך זה מרגיש]
    גילוי נאות
    האופנוע שלי לא שקט במיוחד,
    אבל הושאר מבחירה עם אגזוז מקורי.

יש פה אנשים שחושבים שאם הם רכבו על שני קטנועים ואופנוע יש להם איזו זכות או יכולת לתת גושפנקא להתנהגות בריונית בחסות ה״בטיחות״ האישית שלו על הכביש. אתם טועים ויבוא היום שמישהו יוכיח לכם את זה (עם תחושת ביטחון מזוייפת באה שאננות ולא הרבה אחרכך התוצאות למעשה). מציע לכם להתפכח ולעבוד על הבטחון שלכם בצורה אקטיבית ולא פסיבית.

Member הסמל האישי של exc
    האגזוזים האלה גורמים לתת בגז יתר על המידה ,וכשהאדרלנין עולה ככה ממכר שקשה להוריד גז.
    צריך הרבה ריסון ומשמעת עצמית
    זה כבר תלוי ברוכב עצמו.
    נערך לאחרונה על ידי exc; 12-04-2016 בשעה 05:38.
    KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    ועל מי בדיוק אתה עובד?
    על עצמך ועל עוד כמה שהחליטו לשים בוכטה על טרמיניוני או על אקרופוביץ ודומיהם!

התקנת אותו בגלל הסאונד ועכשיו אתה מצדיק את ההוצאה באידיאולוגיה על בטיחות מוגברת. כמה צדקן אפשר להיות?!
    יש לך מושג על כמות התאונות בהן מעורב רכב חרום שהפעיל סירנה?
    אבל זה בסדר, אנא השתדל רק שהטרמיניוני לא יהיה טרמינלי כשאיזה נהג שלא מבין שהאגזוז שלך בטיחותי יעשה זיג במקום זג היישר לתוך קו התנועה שלך. ומכיוון שהטרמיניוני שלך בטוח למשתמש אני משער שמהירות התנועה שלך גברה בהתאם.

לא משנה כמה דציבלים מפיק האגזוז שלך משנה רמת השימוש באביזר הבטיחות הראשי והוא המוח שבקודקוד שבתוך הקסדה.

ואם כבר טרמיניוני, שמעת פעם את הסאונד של אופנוע מירוץ שתי פעימות בגז סגור?

איללכא...וצדקנות היא חרב פיפיות
    מודה, הסט הותקן בגלל הסאונד בלבד. וכן, הדבר היחידי שעבר לי בראש כשקניתי את הסט היה "יוו איזה רעש אורגזמי אני חייב כזה", לא היה שום שיקול בטחוני בבחירה הזו לפחות מהצד שלי. לפני שהתקנתי את הסט לא רכבתי על אף כלי רועש, אבל את ההבדל הרגשתי מיד.

לא מעניין אותי עוד כ"ס. אני מדבר אך ורק ומנסיון אישי ברכיבה על כבישי הארץ בעשור האחרון על מגוון כלים, שהאחרון עם אגזוז פתוח. וכן, לא משנה איך תסובבו את זה, אני לא רק מרגיש יותר בטוח, אני יודע שאני יותר בטוח בגלל הרעש.

עוז, אני לא בריון ולא שם שום זין על הסביבה שלי. ההפך הוא הנכון.

כשאני יוצא מהבית לעבודה אני מגלגל את האופנוע בערך 100 מטר לכביש ראשי ומתניע מפאת כבוד לשכנים
    כשאני חוזר הביתה אני מדומם 100 מטר על כביש ראשי וגולש הביתה (בגלל אותם שכנים )
    אני לא עומד ברמזורים ונותן בגז בשביל שופוני
    אני לא חוצה מנהרות עם קלאץ סגור ופול גז סתם בשביל הקטע
    כשעומד לידי איזה ערס ברמזור ומנסה לפתות אותי לפתוח איתו אני פשוט מיישר מבט, מתעלם ומתגלגל לי בירוק בהכי איזי שיש.
    אני משתדל להיות על טורים נמוכים באיזורים בנויים
    תמיד אדיב על הכביש, אף פעם לא משתולל, לעולם לא הרמתי גלגל קדמי (או אחורי לצורך העניין, אולי חוץ מפעם אחת בטעות כשברח לי הקלאץ')

אני כן נהנה מהצליל של האופנוע שלי בכביש הפתוח, בהתחלת נסיעה, בהורדת הילוך, את הפיצוצים הקטנים בדאון רוו..

אני משתדל תמיד לסוע כחוק, במהירויות המותרות, לא דופק מדרכות, לא גוזר מעברי חציה

הסיבה היחידה שהעלתי את עברי הדו"גי ואת הכלים שברשותי היא לצורך הדיון, רפרנס למי שמעוניין. לא היה בזה שום דבר מתנשא, לא נפנפתי בשום דבר, לא טענתי שאני הרוכב הטוב בתבל ולא נפנפתי בשום קרדנשיאל אישי שלי על הבמה הזו..אז לעזאזל מה הקשר?!

אפשר להנות מאופנוע מרעיש, ולהתחשב בסביבה, אין שום ניגודיות פה. ומה לעשות, מי שירכב על אופנוע כזה יראה איך הבטיחות שלו עולה.
    נערך לאחרונה על ידי אופנובנקיסט; 12-04-2016 בשעה 08:22.

Member
    ...

עוז, אני לא בריון ולא שם שום זין על הסביבה שלי. ההפך הוא הנכון.

כשאני יוצא מהבית לעבודה אני מגלגל את האופנוע בערך 100 מטר לכביש ראשי ומתניע מפאת כבוד לשכנים
    כשאני חוזר הביתה אני מדומם 100 מטר על כביש ראשי וגולש הביתה (בגלל אותם שכנים )
    אני לא עומד ברמזורים ונותן בגז בשביל שופוני
    אני לא חוצה מנהרות עם קלאץ סגור ופול גז סתם בשביל הקטע
    כשעומד לידי איזה ערס ברמזור ומנסה לפתות אותי לפתוח איתו אני פשוט מיישר מבט, מתעלם ומתגלגל לי בירוק בהכי איזי שיש.
    אני משתדל להיות על טורים נמוכים באיזורים בנויים
    תמיד אדיב על הכביש, אף פעם לא משתולל, לעולם לא הרמתי גלגל קדמי (או אחורי לצורך העניין, אולי חוץ מפעם אחת בטעות כשברח לי הקלאץ')

...
    נו, מה הקטע אם ב100 מטר הבאים אתה מאפס את זה ועוד חוטף קללות מעל מהנהגים והולכי רגל. תגיד בכנות - אתה נהנה לשם זיין. רק אחר כך אל תתפלא למתנהגים אליך בהתאם. ולא רק אליך

Senior Member
    מאז שאני רוכב על אופנוע עם אגזוז פתוח (שנה וחצי), הבטיחות שלי השתפרה פלאים. והפקטור היחיד שהשתנה זה הרעש.
    בוא נניח לרגע שאתה צודק. כולנו בפורום משתכנעים שאגזוז פתוח הוא בטיחותי ולכן (עם בטיחות לא משחקים) מתקינים כזה. השמועה עוברת בכל הארץ וכל רוכבי הדו-גלגליים מתקנים מערכת פליטה רועשת. אני כבר לא מדבר על איכות החיים בכבישים וליד הבית, אבל אתה באמת חושב שזה עדיין יהיה בטיחותי? ברור שלא, כי הרעש יגיע לנהגים מכל הכיוונים ושוב תהיה חשוף לנהג שלא מרגיש בך, רק יותר עצבני בגלל כל הרעש.
    המסקנה החד-משמעית היא שגם אם הרעש מוסיף לבטיחות זה רק בתנאי שאתה היחיד באזור שמייצר אותו. במילים אחרות, אתה רוכב "בטיחותי" רק בגלל שאני לא התקנתי אגזוז רועש, או, אתה בטיחותי רק בתנאי שאני לא בטיחותי.

וזה בכלל בלי להזכיר את הזיהום הסביבתי (רעש חשב לזיהום סביבתי אם לא ידעת) שבו אתה גורם נזק לכולם, כולל לך.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    בוא נניח לרגע שאתה צודק. כולנו בפורום משתכנעים שאגזוז פתוח הוא בטיחותי ולכן (עם בטיחות לא משחקים) מתקינים כזה. השמועה עוברת בכל הארץ וכל רוכבי הדו-גלגליים מתקנים מערכת פליטה רועשת. אני כבר לא מדבר על איכות החיים בכבישים וליד הבית, אבל אתה באמת חושב שזה עדיין יהיה בטיחותי? ברור שלא, כי הרעש יגיע לנהגים מכל הכיוונים ושוב תהיה חשוף לנהג שלא מרגיש בך, רק יותר עצבני בגלל כל הרעש.
    המסקנה החד-משמעית היא שגם אם הרעש מוסיף לבטיחות זה רק בתנאי שאתה היחיד באזור שמייצר אותו. במילים אחרות, אתה רוכב "בטיחותי" רק בגלל שאני לא התקנתי אגזוז רועש, או, אתה בטיחותי רק בתנאי שאני לא בטיחותי.

וזה בכלל בלי להזכיר את הזיהום הסביבתי (רעש חשב לזיהום סביבתי אם לא ידעת) שבו אתה גורם נזק לכולם, כולל לך.
    לרותי, די לבלבל בביצים, לא מעניין אותי מה יגידו אחרים. אני לא שם זין על אף אחד. אני דואג שאני אהיה בסדר, אני לא רוצה להיות צודק, חכם, חוליגן או וואטאבר, אני רוצה להגיע הביתה בשלום, וגיליתי שאדיבות בכביש תורמת בטונות...

אז מי את שתגידי לי מי אני ומה אני?

וזה בא מאחת שרוכבת על היפר SP שעושה פי 3 יותר רעש מכל אופנוע שאני מכיר. פששש.....בוגר.

א הזקן, לגבי הסעיף הראשון, אתה צודק. אני לא מתווכח. דיברתי על עובדות בשטח (המציאות כמו שהיא עכשיו, לא מצב היפוטתי).

לגבי הזיהום הסביבתי, האופנוע שלי עומד בתקן EURO 2 שהוא התקן הכי מחמיר היום בעולם. סתם, שתדע.
    נערך לאחרונה על ידי אופנובנקיסט; 12-04-2016 בשעה 09:03.

Member
    לרותי, די לבלבל בביצים, לא מעניין אותי מה יגידו אחרים. אני לא שם זין על אף אחד. אני דואג שאני אהיה בסדר, אני לא רוצה להיות צודק, חכם, חוליגן או וואטאבר, אני רוצה להגיע הביתה בשלום, וגיליתי שאדיבות בכביש תורמת בטונות...

אז מי את שתגידי לי מי אני ומה אני?

וזה בא מאחת שרוכבת על היפר SP שעושה פי 3 יותר רעש מכל אופנוע שאני מכיר. פששש.....בוגר.

א הזקן, לגבי הסעיף הראשון, אתה צודק. אני לא מתווכח. דיברתי על עובדות בשטח (המציאות כמו שהיא עכשיו, לא מצב היפוטתי).

לגבי הזיהום הסביבתי, האופנוע שלי עומד בתקן EURO 2 שהוא התקן הכי מחמיר היום בעולם. סתם, שתדע.
    שמעת את SP?! הוא לא בא עם טרמיניוני, אם לא שמת לב.

אולי אתה מתחשב בשכנים שלך, אבל בשאר - ממש לא.

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperRuti צפיה בהודעה
    שמעת את SP?! הוא לא בא עם טרמיניוני, אם לא שמת לב.

אולי אתה מתחשב בשכנים שלך, אבל בשאר - ממש לא.
    אז לא מתחשב מה קרה?
    מה כואב לך?

לא זוכר את הפעם האחרונה שמישהו התחשב בי איפשהוא.
    זה הדבר היחידי בכביש שאני לא מתחשב בו באחרים, מבטיח לך שאת כל השאר אני עושה בעודף אדיבות.
    ויעידו הפרצופים המופתעים של הולכי הרגל שמחכים לזכות קדימה במעבר חציה ופתאום מגיעה מפלצת רועשת ועוצרת להם כשזה הדבר שהם הכי לא ציפו לו.

זה מה יש.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'