ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
היתרון הזה הוא קשקוש בדיוק כמו כמו יתרון הכ"ס של האגזוז הפתוח, כשכל אחד ששם אותו פתאום מקבל "תוספת כ"ס" ומוכן להישבע שהאופנוע שלו נהיה יותר חזק - עד ששמים אותו על דיינו וזה מראה אחרת. היו בזמנו, לפני עשור בערך, מספיק דוגמאות לזה.
אבל מצד שני, גם זה נכון:
http://www.motorcyclecruiser.com/las...s-tech-matters
אז כן, הדיון הזה כנראה לא יגיע לשום מקום, אבל המסקנה שם נכונה - כל עוד אין מחקר רציתי שיקבע לכיוון זה או אחר, כל השאר יכול להחשב קשקוש משני הצדדים של הוויכוח הזה כל עוד אין הוכחות חותכות (לא, "היה לי אגזוז רגיל, החלפתי לפתוח ופתאום כל העולם רואה אותי" לא נחשב בדיוק כמו "שמתי אגזוז ופתאום אני מרגיש שיש לי עוד 10 כ"ס"). מצד שני, כל אידיוט ששם אגזוז מטריד שלא מתחשב בסובבים אותו - שלא יתפלא ששונאים אופנוענים באופן כללי, ושלא יתפלא אם ישנאו אותו באופן פרטי, עם או בלי פעולות עויינות.
ג׳קו אתה לא יכול להגיד ״היתרון הזה הוא קשקוש״ ל 3 אנשים עם אגזוז פתוח שמצהירים שהם שמים לב לשינוי בצורה חד משמעית.

זה כמו שאגיד לך שאני ינהל את הפורום הטכני טוב ממך, אנחנו שם, אנחנו מרגישים את זה , אנחנו חיים את זה.
אתה לא.
אז המינימום זה לנסות להכנס לראש שלנו ולנסות להבין מאיפה זה בא.

בסוף תחליט שאתה עדין לא מסכים, זכותך.
אבל לקבוע בצורה נחרצת ״קשקוש״ ולבטל ניסיון של אחרים את זה אתה פשוט לא יכול לקבוע.

בקשר לחלק השני אתה צודק.
אני חתיכת חרא קטן ששם פס על הסובבים אותי, מעדיף להיות שנוא חי מאשר שנוא נכה או מת.
אבל אתה יודע מה גם להם (נהגי הפחיות) יש חלק בזה וזה בעצם כדור שלג אחד גדול.
אם לא הייתי מרגיש כ״כ מאוים מהסביבה שלי בכביש אולי דיון כזה בכלל לא היה מגיע לאן שהגיע.

״כולכם יפות, כולכם חכמות אבל רק אחת זוכה״

במקרה הזה כולם צודקים וכולם זוכים, אני זוכה בפריבילגיה להיות דומיננטי יותר גם אם זה בא על חשבון אחרים ואת ושות׳ זוכים בהרגשה שאתם לא עושים תדמית רעה.