עמוד 9 מתוך 12 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
תוצאות 121 עד 135 מ 173

אשכול: שאלה : מה נותן בעצם אגזוז אקרופוביץ או דומה לו ?

ציטוט נכתב במקור על ידי shaig צפיה בהודעה
    אני רק שאלה,
    איך הם עוברים טסט עם אגזוז פתוח?
    או בקומבינה או שמחליפים למקורי (אלא אם כן האגזוז הגיע עם האופנוע מהיבואן ו/או יש לו תקן) או שנפלת על טסטר שמבסוט מהעניין.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Lestoren צפיה בהודעה
    או בקומבינה או שמחליפים למקורי (אלא אם כן האגזוז הגיע עם האופנוע מהיבואן ו/או יש לו תקן) או שנפלת על טסטר שמבסוט מהעניין.
    רגע...הקיט שלי מהיבואן...חוקי וכשר (עם תקן, עבר כבר טסט פעם אחת בהצלחה ללא שום בעיות)...אז עכשיו אני בסדר?

ציטוט נכתב במקור על ידי אופנובנקיסט צפיה בהודעה
    רגע...הקיט שלי מהיבואן...חוקי וכשר (עם תקן, עבר כבר טסט פעם אחת בהצלחה ללא שום בעיות)...אז עכשיו אני בסדר?
    גם בכמה מהאופנועים שלי הקיט היה חוקי וכשר ובחלק מהאופנועים שלי הקיט היה ממש ״לא חוקי״ וממש ״לא כשר״. האם זה היה פקטור בטיחותי ? לא. האם זה תרם באיזשהי צורה מלבד הסאונד? לא. האם אנשים אהבו אותי במיוחד כי הערתי להם את הילדים ב11 בלילה מ2 קילומטר ? לא. אתה יודע מה הבעיה? הבעיה היא שאנשים חושבים שהם יכולים לתרץ את ההתנהגות שלהם תחת חסות ה״בטיחות״. אגב גם אני רוכב כמו בתיאור שלך, ההבדל היחיד הוא שאני לא משלה את עצמי שיש פה איזשהי הצדקה או איזשהי תרומה מעבר להעמדת שיערות העורף או תשומת לב של הסובבים אותך. באיזשהו שלב זה כבר מגוחך ומבינים את זה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    מה הדחף לנעול?
    אולי עוד חצי שנה למישהו יהיה משהו להוסיף מנסיון אישי?

מה בוער?
    העניין עם המנעול חצי בדיחה.

מה זה משנה ניסיון אישי של אחרים? כבר הבנו שכל אחד עושה מה טוב לו.
    אז תעשו מה טוב לכם, אבל אם כבר כתבתם את הדעה על דפי האינטרנט תהיו מוכנים לביקורת הכי קשה שיש.

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי SuperRuti צפיה בהודעה
    אני יכולה להעיד על נזק שנגרם לנו על ידי בעלי אגזוז פתוח - בגללם סגרו מסלול בכוכב יאיר בטענה שהרעש מפריע לתושבים. זו הייתה טענה העיקרית שגרמה לסגירת המסלול בסוף
    השכנים העשירים בכוכב יאיר התלוננו על הרעש. רק שאת המסלול סגרו מסיבות אחרות שהראשית ביניהן הייתה שימוש חורג בקרקע חקלאית ללא היתר.
    מצד שני, את מתלוננת על מי שרוכב במסלול מרוץ עם טרמיניוני או אקרופוביץ? הרי בדיוק לשם זה מיועד באמת.

לי אין בעיה עם מי שרוצה לשים בוכטה על הסאונד. שיבושם.
    אותי מטרידה האצטלה הבטיחותית שבעזרת מצדיקים את הבחירה באגזוז מסוג זה. אין הוכחה לכאן או לכאן ונכון לרגע זה השימוש באגזוז שכזה והביקורת כנגדו הם סובייקטיבים לגמרי.
    אני לא אתקין אגזוז שכזה כי לטעמי זה מטרד ומעולם לא היה חסר לי המעט מומנט והספק שהם נותנים אם בכלל.
    מנגד, יש מי שכן בוחרים להתקין אגזוז שכזה.

איללכא...ורכיבות בטוחות

Senior Member
    למה אין הוכחה? יש מבחנים ויש תכלס.
    אם אומרים לך,ולא בן אדם אחד,שהוא שם לב שיותר ערים אליו בכביש עם אגזוז מאשר בלי....איפה החוסר הוכחה?
    או שבאתם סתם לטחון מים ולהיות צדקנים שנוסעים בהתאם לחוקי התנועה..(כן..ממש)

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    אם אומרים לך,ולא בן אדם אחד,שהוא שם לב שיותר ערים אליו בכביש עם אגזוז מאשר בלי....איפה החוסר הוכחה?
    בינתיים בדיון עלתה שאלה הפוכה - איפה ההוכחה שזה נותן יתרון כלשהו? אם אתה אומר שיש יתרון - נא להציג. "ערים" זה לא בהכרח לטובת הרוכב. מנגד כתבו לא פעם בשרשור שמקרה של אגזוז פתוח זה לרעת כל הרוכבים ביחד.
    נערך לאחרונה על ידי SuperRuti; 12-04-2016 בשעה 16:32.

Senior Member
    ולסיכום העולם מתחלק ל2 - האגזוזנים.
    והאנטי אגזוזונים. לא אילו ולא אילו ישתכנעו לעבור למחנה הנגדי.
    ואני חושב שבכלל זה עניין של גיל והתרגיל..
    כי אן מסלול חוקי בארצינו.
    אז מה כבר נשאר ? רק הסאונד.
    והסאונד גם ככה קולני.

Member הסמל האישי של Ritalin
    ציטוט נכתב במקור על ידי SuperRuti צפיה בהודעה
    בינתיים בדיון עלתה שאלה הפוכה - איפה ההוכחה שזה נותן יתרון כלשהו? אם אתה אומר שיש יתרון - נא להציג. "ערים" זה לא בהכרח לטובת הרוכב. מנגד כתבו לא פעם בשרשור שמקרה של אגזוז פתוח זה לרעת כל הרוכבים ביחד.
    לא יצא לך לשמוע אופנוע עם אגזוז רועש לפני שהוא הגיע?
    לי זה קורה המון פעמים ולא משנה אם אני נוהג במשאית בפרייבט של חברה שלי או על האופנוע שלי.
    בדיוק כמו ששומעים סירנה של אמבולנס לפני שרואים אותו אפשר לשמוע אגזוז של אופנוע.

האמת שקראתי בדיוק על נושא הסירנה, באמבולנס הסירנה מופנית קדימה, כך שיישמע מלפנים ולא לאחור בעוד באופנוע האגזוז מופנה לאחור, כי הוא פשוט לא מיועד לשמש כסירנה.
    אופנוע שנוסע מהר מהתנועה לא יישמע, או יישמע מאוחר מדי. אופנוע שנוסע בקצב התנועה כן יישמע.
    לא תיאוריה שלי, לא חקרתי את זה, רק קראתי.
    התחושה שפתאום כולם שמים לב אליהם בזכות האגזוז לדעתי היא תחושה מוטעית, צירוף של אירועים ומקרים שקורים כל הזמן אבל פתאום עכשיו אתה שם לב אליהם כי אתה מחפש אותם, כי אתה רוצה להוכיח לעצמך שהאגזוז עושה את העבודה.
    כנראה שאני מהמחנה המתנגד.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    או שבאתם סתם לטחון מים ולהיות צדקנים שנוסעים בהתאם לחוקי התנועה..(כן..ממש)
    מטבע הלשון "אין חכם כבעל ניסיון" הוא משפט עידוד לטיפשים.
    3 או 4 רוכבים או 10 ויותר שטוענים שלתחושתם האגזוז משפר את הבטיחות זאת הוכחה שערכה כקליפת השום.

מחקר אמפירי שיוכיח את הפן הבטיחותי לאגזוז רעשן יסתום ת'פה לכל הצדקנים כאן. עד אז הצדקנים היחידים כאן שמתנהגים כקוזק הנגזל- שזה שילוב מנצח, אלה הם אתה וחבריך לעמותת האגזוז הרעשן.

איללכא...וסובבו בגז

Senior Member
    איללכא...
    אם אני יסובב בגז יתחילו ליילל ולהגיד שאני מוציא שם רע.

חבר מערכת FullgaZ
    גוף ראשון, יחיד, עתיד...אם אני אסובב.
    אבל אם יש לך שגעון גדלות ואתה מדבר על עצמך בגוף שלישי אז...אם הוא יסובב.

ואני הייתי בטוח שללא קשר לאגזוז, 4 בשורה מיילל בסל"ד גבוה.
    לא פלא שאני מעדיף סינגלים או vטווין.

איללכא...ושם רע יש לכולנו אבל זה כבר נושא רציני לשרשור אחר.

Senior Member
    השנקל שלי
    אגזוז רעש = רעש
    אגזוז רעש = שיפור בביצועים = רק אם כיוונו על דיינו את האופנוע ניתן יהיה לדעת אם קיים שיפור , בדר"כ יש הרעה בביצועים. ואם שיפור מדובר על 3% בגבוהה גבוהה.
    המהנדס של ימהה\MV\סוזוקי עובד על התוכניות של המנוע שוקד ימים כלילות בכדי להבטיח שכל נושא הגזים באופנוע יעבוד בצורה אופטימלית עם האגזוז המקורי. (מומנט סל"ד בורות )
    ואז מגיע איזה פרחח מרכיב מערכת שמשחררת את הגזים במהירות גדולה יותר מהמקור. ללא לטפל בשאר המערכות.(דלק-אוויר)

היה לי באנדיט 1200 עם סאונד מהגיהינום. חוץ מהנאה אישית בנקודות מסוימות ברכיבה , הרוב המוחלט של הרכיבה היה סיוט. אטמים היה עניין חובה.
    להנאתי דרדרתי את האופנוע בוקר בוקר מחוץ לשכונה (ירידה) כדי להניע אותו ,מאחר והיה מעיר את השכונה השקטה בה אני גר, אימהות בוכות, תינוקות מתעוררים, שכנים עצבניים ואפשר להמשיך... לקח לי חודשיים והחלפתי אופנוע (מיותר לציין שלא אני הרכבתי את הרעש הזה)
    בטיחות .
    הרעש כשהגעתי מהר יותר מהתנועה לדעתי הפחיד את יושבי הפחיות רק אחרי שכבר עברתי אותם, הפחיות היום מבודדות מאוד וכבר אף אחד לא נוסע עם חלון פתוח. הם שומעים אותך רק אחרי שעברתה , ואז אתה מסתכל במראה ורואה תגובות לא הגיוניות של נהגי הפחיות שהרגע הוצאתה אתם משלוות איפור\ציחצוח\גילוח\אכילה\קריאת עיתון\אייפד\חוט דנטלי\סידור גבות\לק\טלפון\סרט.... ממש מסוכן !

אבל כדי ש תוכל לקבל הנאה אישית(מפוקפקת)ובדרך להרוס את איכות החיים לכל כך הרבה אנשים מסביב כש ה200 קילו שלך עושה רעש של F16 שטס 50 מטר מעל הבית שלך ובדרך מפליץ בק פיירים מפחידים.
    לדעתי זה פשוט לא יפה!

יש מקום לאגזוזי רעש, במסלולי המרוצים או בשטח(2 פעימות סיפור אחר)
    ראה גרף של אקרופוביץ על MT07 מוסיף למעלה בקצה הסל"ד 2.2 כ"ס... וזה אופנוע שכנראה כיוונו אותו. נו באמת
    1.JPG
    נערך לאחרונה על ידי ziki; 13-04-2016 בשעה 10:40.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    המהנדס של ימהה\MV\סוזוקי עובד על התוכניות של המנוע שוקד ימים כלילות בכדי להבטיח שכל נושא הגזים באופנוע יעבוד בצורה אופטימלית עם האגזוז המקורי. (מומנט סל"ד בורות )
    המשפט הזה לא נכון.
    כשמנוע יוצא מפס היצור הוא רחוק מלהיות בשיאו בגלל הגבלות שבאות מ אמינות רעש וזיהום אוויר.
    תקנות רעש וזיהום מהווים סירוס מאוד משמעותי לכוח ואלה נפתרים על ידי החלפה של מחשבי ניהול,מזרקים מערכות פליטה\יניקה ועוד (ואז המנוע כבר לא עומד בתקנות).