לעניות דעתי בשביל המרחקים האלו אתה צריך אופנוע 1000 לפחות. אני לא מכיר אישית את הבנדיט - יכול להיות שהוא הפתרון בשבילך - אבל אני ממליץ על אופנוע אדוונצ'ר שיהיה לך נוח לרכיבה.
בניגוד למה שסטרלוק ימליץ לך, אני לא מציע לך BMW בעיקר בגלל 2 סיבות. האחת - הטיפולים יקרים ויש לו תקלות מתועדות, כך שאם אתה לא מטפל לבד התחזוקה תעלה לך הרבה. השני - לפי תיאורך אני מאמין שלא תמצא מוסך המתמחה ב-BMW קרוב, מה שאומר שתצטרך להגיע למקום רחוק מהבית לצורך טיפולים. ביפניים (כמעט) כולם יכולים לטפל.
צר לי לנפץ מיתוסים , אבל הטיפולים ב BMW לא יקרים מאופנועים מקבילים. יכול לומר לך שב GS עשיתי טיפול פעם ב 10K לא היתה לי שום בעייה ולו הקטנה ביותר, ורכבתי עשרות K ק"מ ... ואם זכרוני אינו מטעה אותי רכבתי בסביבות +  100 ק"מ ליום בממוצע.
תקלות מתועדות : כן, אם איתרע מזלך ויש בעייה ב ABS זו הוצאה בלתי נתפשת ... (מנסיון מר וכואב מאוד מאוד בכיס  ) למרות שכשל ה ABS אירע ב K ולא ב R . .
 ) למרות שכשל ה ABS אירע ב K ולא ב R . .
גל הניע - צריך לבדוק היטב, כי תקלה בו עולה כמו כמה סטים של גל"גש .
מראש אני מכוון רק לבוקסרים ... לצערי פספסתי בוקסר חביב  R1200ST עם ק"מ נמוך באופן חריג וזה היה במסגרת התקציב שלך  ...
ס"ה הבוקסרים די אמינים כפי שכתבתי לפני כן ... 
מוסכים מתמחים ... נכון ! רצוי ללכת למוסך עם ידע ספציפי לכלי... אני הייתי רק אצל האלכסים, ומאד ואני גר בדרום לייט , הייתי משאיר את האופנוע וחוזר ברכבת הביתה....
הייתי מציע לך לבדוק אם אתה יכול למתוח את התקציב. סופר-טנרה תפור עליך. נדמה לי שכל השאר (של סוזוקי, קווסקי והונדה) יהיו הרבה מעל התקציב שלך.
בהצלחה.