ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
דווקא בין הקרוזרים הצעירים, היוסנג, לפי ביקורות באינטרנט, הוא הפחות מומלץ משלושה, ונוטה לבעיות שונות ומשונות. לא ממש יודע מה יש לך נגד דיאלים/קיוואי (או תוצרת קוריאנית באופן כללי) אבל הביקורת ברשת מציינות אותם ככלים טובים, נוחים ואמינים. לשתיהם יש יבואניות שעושות מאמצים רבים כדי לגבות את הביקורות במעשים, מה שבטוח אי אפשר לומר על כמעט כל שאר היבואני דו''גים באשר הם.
גילוי נאות, אני לא עובד באף יבואנית, או מקבל מהם טובות הנאה למיניהם (עם או בלי הרפייה).
אני מתבסס על תחושת הבטן שלי מהניסיון שיצא לי לצבור בתיקונים של כלים X ו Y מחב' כאלה ומחב' כאלה ומרכבים של חב' כאלה וכאלה,לא מסקרים ברשת ולא מניסיון של אחזקה.
זאת דעתי.

ציטוט נכתב במקור על ידי israel צפיה בהודעה
אחלה השוואה/סיכום אשמח מאוד אם תוכל להרחיב ולהוסיף עוד כלי או 2 לרשימת הקטנועים ומה דעתך עליהם
א. דיאלים s3 (אגב היה לי אחד כזה לתקופה קצרה היה כלי מצוין אך לא היה לי אותו מספיק זמן כדי לחוות דעה על האחזקה ו הטיפולים שלו /תקלות וכו')
ב.g-dink של קימקו אני יודע שאתה שונא את הכלי אבל הוא אלטרנטיבה טובה מאוד ולו רק בגלל המדרס הישר שלו ובכל זאת די פופולרי בארץ ועדיין קימקו אולי עדיף על ג'יו מקס?
ג.אקסייטינג 250/300 אותו דבר כמו הג'י דינק? אם כן אז מה ההבדל בינהם?

תודה
גראנד דינק ישן מתפרק במבחן הזמן.
אם תיקח אחד ישן ותחליף את כולו תקבל כלי חזק ושיחזיק עד שיתפרק שוב.
אקסייטינג 300 אם אני לא טועה עושה שימוש במנוע של הדאון טאון 300 שזה כבר מנוע הרבה יותר מתקדם מהGD250 הישן (ויש מצב שגם החדש).
המנוע המדובר עובד על מיסבי החלקה והוא 4 שסתומים בניגוד לישן.

ג'וימקס עדיף על GD ישן בלי ספק.