ציטוט נכתב במקור על ידי eranb צפיה בהודעה
בשמחה.
לא מאמין שאחזיק אותו כל כך הרבה כי ארצה לעלות בנפח, אבל באמת
חושב שלצאת בהצהרות כמו "קיוואי ודיאלים מתחרים מי יתפרק ראשון"
לא מתאים למשהו כמוך שיודע או דברים במכניקה של כלים (קראתי בעבר די הרבה פוסטים שלך ) ומבסס את זה על תחושת בטן.
לא היה לי קיוואי ואני לא מכיר את האיכות ,כן פגשתי די הרבה חברה שיש והיה להם את הדיאלים ושמעתי רק תשבוחות עליו.
ראוי לציין במיוחד את השירות המעולה שקיבלתי במוסך המרכזי שלהם (ע"י ביל ) בטיפולים ובהחלפת מד דלק שקצת זייף בקריאה .
אוקיי,
אני אטען שקניתי נעליים לפני שבוע ושהסוליה עדיין לא נקרעה מהבד של הנעל,אני אמליץ בחום לכולם על הנעליים המצוינות שאצלי כבר מזה תקופה משמעותית ושהן מאוד מאוד עמידות.
זה נשמע מצחיק נכון?

זה בדיוק כמו להגיד שכלי אמין אחרי שרכבת עליו כולה 11,000.

אין לי חשק להיכנס לחפירות של מה תיקנתי ומה פירקתי,אבל במשפט אחד - אין מה להשוות בין תוצרת אירופאית לבין תוצרת קוריאנית\טאיוואנית.
הייתי שמח להראות לך את ההבדלים בשחיקה של רכיבי "ליבה" בין תוצרת איטלקית\גרמנית\אנגלית לתוצרת קוריאנית בק"מ אמיתי - אחרי נגיד 50,000 ק"מ.
מה שזול עולה ביוקר ופה הבעיה כל הצרכנים בישראל כולם מחפשים בזול אבל לא מסתכלים לטווח הרחוק,כי מה עושה הישראלי כשהוא לא רוצה להיכנס לתיקונים יקרים? הוא מוכר לישראלי הבא.

הטאיוואנים והקוריאנים מומחים בכלים פשוטים - קטנועים קטנים,כשאין הרבה חלקים,ככה התקציב מספיק לגימור חזק של כל,בעצם של לרוב החלקים.
קימקו היא דוגמה קלאסית - מובי ו DJ,קטנועי עבודה 50 ו 125 סמ"ק,כלים מצוינים לא מתים אף פעם.
הדינק,הניו דינק והגראנק דינק קטנועיי מנהלים שמציעים מפרט יותר מפואר - מתפרקים אחרי 40,000.

גם רכבי קיה היא דוגמה מצויינת לנקודה שלי.

נ.ב.
אין לי שום בעיה עם מה שאתה רושם בעניין האינטואציה,כבודה במקומה.
הרבה תקלות שאיתרתי היו לפי תחושת הבטן שלי.