עמוד 2 מתוך 16 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 231

אשכול: ירידת ערך הכלי לאחר הוזלה של היבואן

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    לוקימנסטר, קקטוב צודק.
    רין מה לעשות זה החיים.
    אולי אני אתבע א המדינה כי אחרי שקניתי את הנינג'ה 250 שינו את דרגות הרישוי והמחירון שלו ירד ב10K.
    נו באמת.... יש גבול. אני מבין שאתה מתבאס אבל זכותם למכור באיזה מחיר שבא להם גם ב9.90 אם יתחשק להם מחר.
    לא נראה לי בכלל לעניין כל הדיבורי תביעות האלה.
    ואני גם חושב שאם לוקח לך 10 שנים לחסוך 19,000 אז אתה אמור לנסוע בכלי זול יותר.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    קקטוב חסכתי כדי להחליף את הבאנדיט הזקן שלי.
    לא הצמידו לי אקדח אכן בחרתי והבחירה יצאה לא מתאימה ( אחרי חודשהבנתי שזו לא הכתובת).
    הכלי שלי נרכש כיד שנייה והעניין פה הוא יותר לאלו שרכשו חדש ( בחור ירושלמי שרכש כלי כמו שלי חדש לפני חודש)
    ציינתי את שלי רכשתי ב54000₪ מיוני אופנועים בירושלים שאמר מקסימום נחליף לא תפסיד הרבה ( וואלה טעיתי).
    אותי מקומם הזילות בארנק שלנו.
    להבנתי יש פה מקום להגן על הצרכן ומותר לך לא להסכים איתי אני עדיין חושב שאתה אחלה בחור (נפגשנו בעבר)
    לגבי לחסוך אני שמתי כסף בצד למטרה של אופנוע חדש יותר כי מה לעשות רוצים להתחדש ולשנות.
    יובל ( yuv) אני אבדוק את האופציות והחוק ולכל היותר נגרום לאנשים לחשוב פעמיים לגבי רכישה ממטרו ( לא נתקלתי במבצעי כסח כאלו )

שושני למדתי מודה שיצאתי טמבל.
    העונש שאני יאלץ להתפשר ולרכוש משהו אחר.

I may simply be a single drop of rain
    But I will remain
    ⚡️

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    lokimonster,
    לצערי אני מסכים עם כל הדעות האחרות. לצערי כי יצא לי להיות יותר מיד פעמים בצד השני, ובכל פעם כזו הרגשתי כמו אידיוט (מקרה אחד שצרוב לי בראש, אחרי זמן ארוך שרציתי מצלמת ווידאו, ערכתי סקר שוק והגעתי לבחירה במצלמה מצויינת לזמנה שהתאימה לי בול, חודש אחרי שקניתי אותה השיקו ברוב גאון את ה HDMI שהפך את המצלמה שלי לגוויה מהלכת, ומשהו כמו 500 יורו הלכו לפח...). מאז אני חושב עשר פעמים, ואף יותר, לפני שאני קונה כל דבר. לא חושב שיש משהו משפטי שאפשר לעשות כאן, מקסימום לקנות דלי קטן שיוכל לאסוף את כל הדמעות, לא יותר מזה (ושוב, זה נאמר בצער ולא בזלזול).

Junior Member
    מבין שאתה מתבאס. חבל לך להשקיע בעו"ד וכו', עסק יכול להוריד מחירים. זה חוקי.

הורדת מחירים זה דבר טוב כמעט לכולם, לא משנה עם היא איטית או מהירה.
    לי זה גרם להסתכל על ורסיס 650.

לא ניתן לחזות את זה מראש, הלוואי שעוד יבואנים יבצעו מהלכים דומים.

Member הסמל האישי של rider
    זאת הסיבה שמחיר הנדל"ן בארץ לא יורד.
    אף אחד לא רוצה להפסיד את ערך ההשקעה שלו וזה לא רק 15,000 ש"ח

אולי אתם צודקים - אני בדעת מיעוט.

אגב חבר אמר דבר נכון שאם המבצע באמת לחודש הקרוב לא אמורה להיות השפעה גדולה על מחירי המשומשים בהמשך הדרך (ימים יגידו)

אני עורך שיעורי בית - בעוד שבועיים יש לי פגישה בתמ"ת ויוצר קשר עם האגודה להגנת הצרכן לברר מה החוק אומר.
    לגבי עורך דין - אני אתייעץ וכמובן על פי התובנות מהתמ"ת והגנת הצרכן ( אולי תחבורה בספק) אני אחליט לגבי תביעה ( המקרה שלי שונה מאדם שרכש אתמול חדש )

3 דברים בטוחים כרגע (מבחינתי):
    1.המבצע דפק אותי ואחרים יופי (לפחות לרגע זה)
    2. אני עדיין אומר לעצמי חייך אכלת אותה.
    3. ממטרו אני לא ארכוש שום כלי ( ובספק עם חדש אי פעם) נשוב לסוזוקי אומנם יקר להחזקה אבל היה לי נסיון רב שנים ותמיד היה נהדר - כולל כלים חדשים שרכשתי שידעו לשמור על ערכם באופן יחסי.
    אז בחיוך נעים אני יורד למחתרת עד שיהיו לי תובנות (מבטיח לעדכן גם אם טעיתי).
    מבטיח שאשוב

Senior Member
    מישהו יודע אם מדובר חד משמעית בהנחה של מטרו או שמדובר בהוזלה של היצרן שמתחייב ממנה באופן חוזי שהיבואן יישר קו בהתאם או משהו?

כך גם, האם מדובר בכלי שנמכר בכמויות או שהיבואן מנסה להיפטר ממנו כיוון שאין קונים?

הנחה כזו גדולה היא בהחלט נאה אבל מה עומד מאחוריה? (מעבר לכוונה למכור).

Senior Member
    לוקי, אני רק שאלה קטנה.
    אתה רוצה להגיד לי שאתה מעדיף לשלם יותר עבור ויסטרום 1000 שנחות כמעט בכל פרמטר מסופר-טנרה שנמכר בפחות רק בשביל הפרנציפ?

אני באותה הסירה איתך, קח בחשבון שדברים זמניים הופכים לקבועים.
    קניתי אופנוע חדש מהיבואן במחיר של 130,000 ש"ח וכמעט מייד היבואן יצא במבצע והוריד נאת מחיר האופנוע ל 110,000 ש"ח, נאמר לי שהמבצע לעשרה כלים והמחיר יחזור לקדמותו, עברה שנה והמחיר נשאר אותו המחיר והאופנוע שלי ( בפעם האחרונה שבדקתי) היה שווה במחירון 95,000 ש"ח, בהנחה שאפשר למכור אופנוע איטלקי במחיר מחירון ( מה שלא נראה לי) הפסדתי 35,000 ש"ח בשנה.
    אין לי טענות לאופנוע שאני מאוד מרוצה ממנו והאמת אין לי גם טענות ליבואן אבל את הלקח שלי למדתי, לא להאמין לאף אחד ובטח לא לקנות חדש.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    אם זה מצבע לחודש אז בכלל אני לא מבין את הבכיון...
    השפעה זניחה עד לא קיימת..
    נראה לך שעוד שנתיים שתרצה למכור את הכלי מישהו יגיד לך: " אבל בחודש מאי 2016 היה מבצע וכלים חדשים נמכרו במחיר כך וכך, ולכן לפי הורדת המחירון בלה בלה...."??????

ירידת ערך הכלי לאחר הוזלה של היבואן

א הזקן
    אני מאמין שכן ( יתכן שיעבור לי אבל יקח לפחות 2 סבבים שזה שווה ערך ל12 שנה בערך)
    לגבי משומשים גם בספק.
    בכל מקרה אני כרגע עושה חושבים מה למה וכמה.

800 כנראה שרק מי שנכווה לומד וכמובן נכנס פה נושא של מצב כלכלי שאצלי הוא בסדר ( קרן השתלמות אחת ל6 שנים שמיועדת לנושא הרכיבה כ40000₪)

מודלה( אם זה לפרק זמן קצראתה אולי צודק)

אתה מסתכל על זה לא נכון .
    ישנה ירידה פחות או יותר קבועה במחיר האופנועים.
    ברגע שיבואן מוריד 15 אחוז ממחיר כלי חדש כל המחירי הדגם באופן מובן יורדים באתו היחס כלומר:
    Xv
    עלה חדש 64אלף
    כמשומש נמכר אחרי ירידת ערך ראשונית ב54
    התחיל מבצע מחיר חדש 51אלף
    בכמה תקנה את המשומש?
    תעשה את החישוב לבד.

שוב ייתכן שיצאתי טמבל בהתלהמות שלי אבל זאת זה מעצבן ומציק ויותר מעצמי ( או לא פחות) כואב לי על אלו שרכשו כלי חדש במחיר מלא ( למרות שההפסד נראה לי דומה).

כמו שאמרתי אני כן רוצה לבדוק מה החוק אומר ( כנראה שיצאתי טמבל אבל נעדכן בהמשך)

נדפקתי ממבצע של מטרו
    אז חייך אכלת אותה
    נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 08-06-2016 בשעה 21:53.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    לוקי, אני במקומך הייתי מוחק את השרשור. אתה רק מפרסם את זה שמטרו עשו 15 אלף הנחה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    אני עם קקטוב. הוזילו? זכותם מלאה!! וברכה שככה!! זה כוחות השוק מחירים משתנים.

לתבוע על הוזלה? כי הערך שלך ירד?! ואני מחר אני בעלים של מטרו אחליט להיות פילנטרופ ולחלק חינם כלי מסויים כל בעלי הדגם יתבעו אותי שאין ערך למשומש יותר? באמת?!

לקחתה סיכון. הפסדתה תלמד , ותתמודד

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

אני דווקא איתך לוקי ועם שאר בעלי הכלים שקנו את הכלי במחיר המקורי, לפי החוק אולי אין יותר מידי מה לעשות, כי באותיות הקטנות של כל עסקה צרכנית, לחברה יש את הזכות לצאת בהנחות ובמבצעים על מנת לחסל כלים במלאי, אולם זה לא מוריד מההפסד הכספי הניכר שהקונים הראשונים סופגים כרגע, המחירון ירד למשומשים אין בכך ספק ואת זה יעידו כל בעלי הZ1000 וק.ט.מ שאישית מכיר שתיים שלאחר המבצע פשוט פרסמו את הכלים שלהם למכירה.
    תבדוק את האפשריות המשפטיות, אולי אפשר להוציא התחייבות ממטרו במקרה של טרייד אין תקבל את המחיר המקורי או פיצוי מסיום ברכישת כלי חדש מהם.

אני לא חושב שצריך למחוק:
    1. אני לא מחפש נקמה אני מחפש צדק ( גם אם לא אמצא אותו)
    2. אומנם אני נמנה על נפגעי מטרו אבל אני מניח שהם לא המציאו את הגלגל
    3. למרות שנדפקתי וגם אולי אחרים אם מישהו חושק בימאהה זה הזמן לרכוש כי סביר להניח שהמחירים יעלו שוב וכלים שהיה להם שוק חלש פשוט לא ייובאו באופן סדיר ורק בהזמנה.
    4. ( אופטימי ) אולי מישהו מהיבואנים כן יקח דברים ללב ויעשה תוכנית עבודה ומראש יעשה תמכור זול וכמבצע יוריד אחוזים בודדים ולא כך.
    5. ( טון אופטימי ) אולי מישהו במטרו יקרא ויאמר וואלה עשה לנו שירות בו נפתור לו את הבעייה ( מה הסיכוי שזה יקרה?)
    אז אם מישהו קורא שם כן עשיתי טעות רכשתי אופנוע שלא התאים לדרישות שלי ( שילוב של איש מכירות טוב והתלהבות שלי ) ואני מחפש כלי בעל יכולת תיור טובה ( סביב ה1000 סמ״ק).

אבל ברצינות מי שם עלינו?

נדפקתי ממבצע של מטרו
    אז חייך אכלת אותה

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI