עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 24 מ 24

אשכול: הזעקה האחרונה- לא מחמשים כל כלי.

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    זה לא חדש.. גם מקיף לא עושים להרבה כלים...

Senior Member
    פעם רציתי לקנות רכב סקודה ,נאלצתי לבטל על הרעיון בגלל עלות הביטוח

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Busy צפיה בהודעה
    פעם רציתי לקנות רכב סקודה ,נאלצתי לבטל על הרעיון בגלל עלות הביטוח
    אני מאחל לך שתגשים את החלום ומתישהו תזכה בסקודה המיוחלת.

Member
    אותי לא מוכנים לבטח בגלל הגיל שלי, נו טוב...

הזעקה האחרונה איבדו אותי כשהם רצו כסף על "התקנה" כאשר באופנוע כבר הייתה את המערכת שלהם, או שתשלם להם לפרק את המערכת שלהם מהאופנוע, בקיצור תביאו לי כסף ללא שום סיבה.

Senior Member
    תודה!
    הסתדרתי יפה בלי בסקודה-לא חסר לבחור

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    אכן המיקום למערכת הוא תירוץ די קלוש אבל זה התירוץ שבשימוש. המערכת ה"מורכבת" ביותר, כמו שיש אצלי היא בגודל של 2 קופסאות גפרורים.
    לגביי תקופה של מעל לשנה, הכל תלוי במחירון הכלי, סהכ זה חשבון דיי בסיסי שצריך לעשות לפי כל כלי.
    לדוגמה החשבון שאני עשיתי בזמנו היה לכלי עם מחירון של 33K, ואותו הם מוכנים למגן רק חלקית עם אותו פיצוי (10K) בתמורה ל270 ש"ח "התקנה" חד פעמי, ומנוי שנתי של 104 ש"ח לחודש בתשלום של שנה מראש (כלומר 1250 ש"ח בשנה לא כולל ההתקנה).
    לעומת זאת הצעת המחיר שקיבלתי לביטוח מקיף לאותו כלי עמדה על 1700 ש"ח והפיצוי הוא כמובן מחירון פחות 5-10% השתתפות עצמית פלוס מינוס.
    אז בשורה התחתונה בשנה הראשונה המקיף עולה כמעט כמו הזעקה, ובשנה לאחר מכן עולה כ450 ש"ח יותר מהזעקה האחרונה לשנה.
    לשלם עוד 450 ש"ח בשנה כדי לקבל פיצוי כספי כמעט מלא לעומת סכום קבוע מראש של 10K לדעתי יותר משתלם.
    באותה הזדמנות אני רוצה לציין, שלדעתי האישית אם מדובר בכלי שקרוב ללב בעליו, או לצורך העניין כמו הכלי הנוכחי שלי שווה פי 3 מהמחירון שלו, הזעקה האחרונה לדעתי היא האופציה המועדפת ללא כל ספק. במקרה כזה כאמור עלות הפיצוי פחות חשובה אלא השבת הכלי היא הגורם החשוב במשוואה, אבל גם כאן לדעתי יש משקל מכריע להתחייבות חוזית לפיצוי של 90% מהמחירון במידה והכלי לא חזר, לעומת פיצוי קבוע מראש של 10K. האינטרס של חברת האבטחה לשמור ולהשיב את הכלי שלך במידה וצריך הוא בעדיפות גבוהה יותר מכלי שהפיצוי עליו מראש קבוע ונמוך.
    כאשר מדובר בכלי סטנדרטי כזה או אחר שמחירו קרוב למחירון או נסחר במחירון ומדובר בכלי גניב מראש ובעליו יסתדר עם הפיצוי ויקנה אחד אחר, עוד 450 ש"ח בשנה בתמורה לפיצוי מלא אם וכאשר עדיפים בעיניי.
    לסיכום במילים פשוטות דעתי האישית היא שבכל מצב שבו הזעקה מוכנים לבטח את הכלי במערכת המקיפה כולל פיצוי של 90% מהמחירון, הם האופציה העדיפה על מקיף מאחר והפיצוי זהה והתמורה רבה יותר (שומר ראש 24-7 על הכלי). בחבילות הפשוטות יותר שהם מציעים עם פיצוי נמוך מראש, לדעתי עדיף מקיף.

לסיום מילה אחרונה על הזעקה האחרונה בתור לקוח - חבר'ה מקצוענים מאוד, מוקד עירני מאוד ואדיב, ובכמה וכמה פעמים שיצא לי לבדוק אותם - והם אותי - התרשמתי מאוד. בנושא המקצועי יש לי רק שבחים לתת.
    אני חושבת שחסר לך פרט חשוב בשיקולים.
    כשאתה בא לחברת הביטוח לבטח בביטוח מקיף את האופנוע יש באפשרותך לבטח ביטוח רגיל שכולל מקרה תאונה וגניבה. אתה יכול לבטח גם בביטוח מוזל רק לגניבה.
    אם תבקש מחברת הביטוח לבטח רק למקרה תאונה תגלה שהמחיר הוא אותו המחיר כמו ביטוח מלא.
    הסיבה לכך היא שבעוד הסיוט של כולנו זה לקום בבוקר ולגלות שאין אופנוע, בפועל רוב הפעמים בהם חברת הביטוח נדרשת לשלם זה בגלל תאונות. מקרי גניבה הם זניחים ביחס למספר מקרי התאונה.
    באזעקה האחרונה הביטוח שלהם מתייחס רק לגניבה כלומר אין לך שום ביטוח למקרה של תאונה (כאמור, סטטיסטית סיכוי יותר גדול שתצטרך להפעיל ביטוח).
    בנוסף עלות הביטוח חובה כוללת את ביטוח צד ג' וכשלוקחים בחשבון עלויות אסור לשכוח שלמחיר האזעקה האחרונה צריך להוסיף את עלות ה-ג', כשמשווים עלויות.

במכלול השיקולים האלו הבחירה שלי היא בביטוח מקיף, רק צריך לזכור שגם חברות הביטוח לא מבטחות כל רוכב/אופנוע.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    כל מה שכתבתי רלוונטי לביטוח מקיף בסיסי נגד גניבה בלבד ולא ביטוח מקיף שכולל נזקי תאונות וכולי.
    ההשוואות שאני אישית עשיתי היא תפוזים לתפוזים - ביטוח מקיף בסיסי נגד גניבה בלבד, מול הזעקה האחרונה בתוכנית הרחבה שלהם שבה הפיצוי הוא זהה למקיף אם וכאשר (90% מהמחירון). התוכנית המצומצמת שלהם לדעתי לא אטרקטיבית.

Member
    מצויין שההשוואה היתה נכונה, וחשוב להדגיש שהשוואת בין שני ביטוחי גנבות כי מי שפחות בקיא יכול לא לדעת את הסיבה בין הפער מחיר של מקיף מלא וביטוח "מקיף" כנגד גנבות בלבד

Senior Member
    הביטוחים האלה גם לא מכסים נגד אוטו שעשה רוורס לתוך האופנוע וברח