דף הבית / חדשות / ביואל: חוזרים לייצור
EBR1190SX

ביואל: חוזרים לייצור

EBR חוזרת לייצור אופנועים; הראשונים יהיו עוד החודש - 1190 RX ו-1190SX

אריק ביואל הוא בולדוזר, והוא לא עוצר. אחרי כל הקשיים, הנפילות, ולאחר מכן ההתאוששות, ולאחר שנרכש על ידי חברה חיצונית, כעת מגיעה הבשורה האמיתית – EBR חוזרת לייצור אופנועים. למעשה הייצור כבר התחיל, וההצגה לעיתונות האמריקאית תיערך בסוף השבוע הבא, ב-17.3, במטה EBR שבוויסקונסין.

שני הדגמים הראשונים שכבר נמצאים בייצור הם ה-1190RX וה-1190SX. מחירים עדיין אין, אולם הם יימסרו לעיתונאים האמריקאיים במעמד השקת האופנועים, כאמור ב-17.3. באותו המעמד יעדכן ביואל על דגמים חדשים ותכניות לעתיד, וכן על עתיד קבוצת המרוצים של החברה.

בהחלט חדשות מצוינות!

על ההיסטוריה של ביואל ועל הדגמים החשובים לאורך השנים תוכלו לקרוא כאן.

אודות אביעד אברהמי

אביעד אברהמי
בן 47, רוכב על אופנועים 31 שנים ברציפות, חולה גז מאובחן, ממציא מטבע הלשון 'חזיר גז' ועורך את האתר שבו אתם גולשים כעת.

עשוי לעניין אותך

MY26_DESMO450_MX_DYNAMICS _5__UC775584_High

חדש בארץ: דוקאטי דזמו 450 MX

אופנוע המוטוקרוס הראשון אי־פעם של דוקאטי – הדזמו MX 450 – הגיע לישראל, עם מנוע דזמודרומיק בנפח 450 סמ"ק, 63.5 כ"ס, 105 ק"ג והרבה אלקטרוניקה; המחיר כ־70 אלף ש"ח

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן