דף הבית / חדשות / חדש בארץ: ימאהה טרייסר 7 – דור חדש
2025_YAM_MT07TR_EU_VRSK_ACT_001_03_preview

חדש בארץ: ימאהה טרייסר 7 – דור חדש

הדור החדש של הימאהה טרייסר 7 הגיע לישראל – עם מנוע מעודכן, שלדה חדשה, עוד אלקטרוניקה ועיצוב רענן; גרסת ה־Y-AMT האוטומטית תגיע בהמשך; מחיר ההשקה: 65 אלף ש"ח

מטרו מוטור, יבואנית אופנועי ימאהה לישראל, מודיעה על הגעתו לארץ של הדור החדש של הטרייסר 7; האופנוע יושק באירוע חגיגי ביום שישי הבא בסניף ימאהה TLV.

הדור השני והאחרון של הימאהה טרייסר 700 הוצג בשנת 2020, כאשר בהמשך אותה השנה הוצגה גם גרסת GT מאובזרת למרחקים ארוכים. לשנת 2023 הגיעו עדכונים קלים בצורת מסך TFT בגודל 5″ ובלמים משופרים, כאשר גרסת ה־GT קיבלה גם משקף חדש.

ימאהה טרייסר 7 דגם 2025
ימאהה טרייסר 7 דגם 2025

המשך לדור החדש של ה־MT-07 והעדכונים שהטנרה 700 קיבל, הטרייסר 7 מיישר קו גם הוא. לשנת 2025 מנוע הטווין המקבילי הא־סימטרי CP2 בנפח 689 סמ"ק נשאר כמעט זהה, כאשר הוא מציע 74 כ"ס ב־8,750 סל"ד ו־6.8 קג"מ ב־6,500 סל"ד כמו קודמו. לשנת 2025 הוא כמובן מעודכן לתקנות יורו 5+ ההכרחיות והוא מוזן על־ידי מצערות חשמליות חדשות עם שני מצבי רכיבה מובנים (ספורט וכביש) ומצב שלישי לכיול אישי. יש בקרת אחיזה בשני שלבים עם אופציה לניתוק. נוסף גם קלאץ' מחליק לנטרול נעילת הגלגל האחורי בעת הורדת הילוכים אגרסיבית. השנה נוספה בקרת שיוט שפועלת מההילוך השלישי ואילך ומעל ל־40 קמ"ש. לטרייסר 7 גם מיכל דלק חדש וצר יותר המכיל 18 ליטרים של דלק.

הטרייסר 7 מקבל שלדה מחוזקת, וכן זרוע אחורית חדשה אשר נבדלת בעיקר בנקודת החיבור החזקה יותר, כשהזרוע ארוכה ב־40 מ"מ לעומת קודמתה. מערכת הבולמים מתחדשת לגמרי, כשיש מזלג הפוך חדש בקוטר 41 מ"מ ובולם אחורי חדש עם כיוון של 18 מצבים על שיכוך ההחזרה. הצמיגים של מישלין מדגם פיילוט רואד 6 GT, על חישוקי 17″. הבלמים הקדמיים קיבלו קליפרים רדיאליים.

תנוחת הרכיבה זקופה ונוחה יותר, כשהכידון גבוה יותר ב־30 מ"מ ורחב יותר ב־25 מ"מ. לטענת ימאהה, המושב הכפול נוח יותר, כשהוא ניתן כעת לכיוון גובה ומושב המורכב הוארך ב־40 מ"מ. גם המשקף עודכן, וכעת הוא מתכוונן. כמובן שיש את צג ה־TFT בגודל 5″ אשר מאפשר קישורית לסלולר דרך אפליקציה ייעודית, ובחירה בין שני מצבי תצוגה – כביש ותיור. זאת לצד המתגים החדשים לתפעול המסך בבית המתגים השמאלי. יש מערכת איתות המתבטלת אוטומטית והפעלה של כל ארבעת המאותתים בבלימת חירום חזקה.

גרסה רגילה וגרסת GT מאובזרת
גרסה רגילה וגרסת GT מאובזרת

העיצוב מתחדש גם הוא לשנת 2025, כשהטרייסר 7 מקבל פיירינג קדמי חדש המעוצב בקורלציה לטרייסר 9 החדש.

בהמשך תגיע לישראל גרסת הטרייסר 7 Y-AMT עם הגיר האוטומטי, וכן גרסת ה־GT הכוללת כיול עומס קפיץ לבולם האחורי על־ידי ברז חיצוני, משקף גבוה יותר ב־90 מ"מ עם יותר אפשרויות כיוון, מזוודות צד קשיחות, ידית מחוממות בשלושה מצבים, רגלית אמצע חדשה, מושב משודרג, וכן גומיות על הרגליות.

מחיר ההשקה של הימאהה טרייסר 7 נקבע על 64,985 ש"ח, כאשר כל מי שירכוש בתקופת ההשקה יקבל מערכת איתורן במתנה. ביום שישי הבא, 24.10.25, יתקיים אירוע השקה חגיגי בסניף TLV. 

אודות אסי ארנסון

אסי ארנסון
רוכב שטח וכביש, מאמן כושר ושיקום במקצועו, חולה על ספורט מוטורי מכל הסוגים - בעיקר של דו-גלגלי על כל סוגיו

עשוי לעניין אותך

MY26_DESMO450_MX_DYNAMICS _5__UC775584_High

חדש בארץ: דוקאטי דזמו 450 MX

אופנוע המוטוקרוס הראשון אי־פעם של דוקאטי – הדזמו MX 450 – הגיע לישראל, עם מנוע דזמודרומיק בנפח 450 סמ"ק, 63.5 כ"ס, 105 ק"ג והרבה אלקטרוניקה; המחיר כ־70 אלף ש"ח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן