ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
בפתיחות המומנט אינו חשוב וכ"ס הוא הנתון. כל כלי עם 200 כ"ס יתן בראש לאופנוע עם 100 כ"ס גם אם המומנט של ה 100 כפול.
אם שניהם יצטרכו לסחוב משאית יתכן ויהיה יתרון לאופוע עם המומנט.
אבל בחיים הרגלים אנחנו לא עושים פתיחות כל הזמן. לא עומדים על 8 אלף טורים ברמזור ומחכים לרוץ ל 14 אלף סל"ד.
אז בשימוש היום יומי עקומת הכ"ס +מומנט נמצאת במקום נמוך יותר על הסקאלה של הסל"ד.
זה אומר שימושיות.
.
לא אתייחס לכל מה שכתבת, מכיוון שאני מכירה, בוא נגיד את זה ככה, ניתוחים שונים לחלוטין מהניתוח שלך, אבל כן אתייחס למשפט האחרון שמופיע בציטוט כאן למעלה - "בשימוש היומיומי עקומת הכ"ס+מומנט. . ....זה אומר שימושיות"

בויכוח ארוך השנים, האינפנטילי והנפלא לגבי מה אנחנו רוצים שהאופנוע יהיה עבורנו, ואנחנו מכניסים מילים כמו הספק ומומנט וסל"ד - אף אחד מהם לא באמת מתקשר לשימושיות.
ההבדל בין אופנוע נייקד לסופרספורט הוא בחווית השימוש, או במילים פחות מכובסות: איפה אתה רוצה להרגיש את האטרף.
הסופרספורט נותן לך חוויה שתכליתה מהירות. כל הסקאלה מ-0 עד 200 היא מנהלתית עד החוויה. משם מתחיל האטרף.
אופנוע נייקד, כן, זה עם המומנט, לא אוהב 200. ואם האופנוע אוהב 200 הצווארשל הרוכב לא אוהב.
האטרף באופנוע הזה זה הכוח הזמין. תגובות המנוע מ-0 עד 180. אפילו עד 160. שם הוא חי ושם כייף איתו.
בבחירה שלנו עם עצמנו בין שתי האופציות האלו, בהכרעה של הויכוח העתיק הזה, אין מקום למונחים כמו שימושיות. מי שרוצה שימושיות קונה קטנוע. התשובה לשאלה "איפה נמצא האטרף שלי? " היא בדיוק התשובה לשאלה "איזה אופנוען אני".