זאת זכותך כקונה אבל זאת טעות מחשבתית כאדם
א. זכותי "להכליל"- בעייני 6 ידיים לאופנוע זה סוג של שחיטה.
ב. לראות את כל הכלים לא הגיוני. לראות מספר כלים ולהתאכזב- קורה לי בכל החלפה.
ג.הגיוני שיהיה 6 ידיים, 1000 ק"מ...אבל גם תדאג שהמחיר יהיה בהתאם.
ד. כל יד נוטה להשאיר חותם. לרוב היד הראשונה תשקיע המון (מערכות פליטה, ריזומה..), יד שניה תזרום. יד שלישית תזמין מאי ביי,
יד רביעית מאלי אקספרס, יד חמישית תדביק את הלוחית רישוי עם אפוקסי והשישי לא יאמין שהוא קנה את הנעלם הגדול הזה וימהר למכור
כי הוא "טס לחול" וקיבל רכב מהעבודה".
כלומר- כלל ברזל שלי (רק שלי, לא מחייב) לא לקנות כלי שעבר יותר מ2-3 ידיים.
זאת זכותך כקונה אבל זאת טעות מחשבתית כאדם
אני נוטה לחשוב גם כמו מתן. 2-3 ידיים זה עוד בסדר. יותר מזה בטוח זה ייפול בידיים של איזה ישראלי מצוי שיתעלל בו עד זוב שמן.
(כשמדובר באופנוע רציני (כאלה שלפעמים לוקחים יחסית לקצה). אם מדובר באיזה טוסטוס שנוסע 60 בתוך העיר כל היום לעבודה וחזור אז סבבה. אם יש לו 2 גלגלים ומנוע יהיה בסדר).
הייתי קצת דרמטי- יש לי נטיה כזאת אבל הכוונה היא שאל תיהיה כזה מקובע, אני יכול להגיד לך שיש אי שם בחוץ MT09 שהוא יד רביעית שנת 2016
אצל יהוא היה יד שניה שיד ראשונה רכש מהחברה עם פול סיסטם אקרפוביץ׳, אני רכשתי אחריו עם 950 ק״מ הוספתי עוד כמה דברים (איכותיים), יד שלישית
לא נגע ורביעית למיטב ידעתי נהנה, יד רביעית אופנוע עם פחות מ4 אלף ק״מ איך קרה? אף אחד לא התחבר בדיוק לאופנוע (לי אישית הבולמים חתמו את העסקה בלמכור אותו)
ובגלל זה אני אומר ״שנה גישה״ כי יכולים להיות אחלה כלים בחוץ שאתה אפילו לא נותן להם הזדמנות- אבל שוב, זאת זכותך, רק הארה...