עמוד 36 מתוך 79 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון
תוצאות 526 עד 540 מ 1175

אשכול: פלסטיקים, שרשרת, ומחשב מנוע - KAWASAKI Versys 1000 TL - חיים משותפים.

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    יש צמיגים איכותיים ורכים שיודעים לספק אחיזה טובה בכביש ובשטח. החסרון שברכיבת כביש מהירה הם נגמרים מהר. מאד מהר.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    הערכה שלי שה-700 יתמודד מציין בשטח אבל יסבול בכביש כיוון שהוא יחסית קל, ובנימה אישית, שטח זה דבר כללי מאוד
    זה יכול להיות מעלה גיבורים או נקיק נבוכים, או שביל קק"ל בדרך בורמה בעלייה לי-ם, או טיול שטח במדבר יהודה בשבילי
    טנקים, או לחצות את מדבר נמביה לאורכו. תנסה להבין עם עצמך מה אתה רוצה וכמה בפועל תעשה את זה ומה היחס
    שהאופנוע יבלה בכביש/שטח.

היום אני מבין שאם הייתי רוצה להחליף את הורסיס בכלי שיודע לרדת לשטח הייתי לוקח את הסופר טנרה ולא את האפריקה
    (הישן) על החדש אני אעשה רכיבת מבחן, מהסיבה הפשוטה הסופר נותן לי רכיבת כביש טובה מהאפריקה וההבדל ביניהם בשטח
    לטובת האפריקה פחות יורגש בשימוש אצלי, ככה שבעצם רק אתה תדע להתאים את האופנוע לצרכים האמתיים שלך.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    או שביל קק"ל בדרך בורמה בעלייה לי-ם ..
    למבוכתי כי רבה גיליתי לאחרונה כי גם את החלק היותר טכני של בורמה (בואכה בית מאיר) שיטחו לשביל קק"ל קל
    לשמחתי גיליתי על הדרך את משלט 16 ו 21

חוצמזה גם בורמה לפני 38 מכילה שעשועים כמו הסרפנטינות אז במיטוטא ממך אל תזלזל

26670 ק"מ

"יהיה מבול שניקח את חליפות הסערה?" כך הג'ינג'ית לפני היציאה.
    אני ככלב צייד מאומן יוצא למרפסת החמה מרחרח את האוויר החם והיבש, "לאאאה, לא ירד גשם, חבל"
    הבעיה בגשם בעונה הזאת שאלה גשמים ראשונים, הכבשים שטרם נשטפו במלואם מציפים את הג'יפה שמסתתרת
    בתוכם והופכים את שכבת האבק שעליהם לעיסה חלקלקה ומסוכנת, רוכבים לחברים ע"י ק' גת במושב שתולים.

כל האבירים רוכבים על קופסאות פח מלווים הצאצאים ויורשי העצר, רק בג'ינג'ית ואני רוכבים בזוג, חם אז אני הולך
    על הימור כפול כי שכחתי להטעין את הדיבורית יש 18 שעות עבודה אז בטח עשיתי רק חצי....".

שומע מזיקה ווייז ביחד, מרפי והעננים לא נראים באופק, כמעט שבע בערב וכבר חשוך, איפשהו ליד טל השחר נדמה
    לי שאני נע בתוך נחיל מעופפים התפוצצויות במשקף ובקסדה, ואז אני מבין גשם, חם והגשם בצורת תרסיס לא פוגם
    הרכיבה הכביש חדש וישר וקצת אחרי הפניה לכביש 7 הוא נפסק לחלוטין, לא נורא, בסיבוב למושב שתולים הפסיקה
    הדיבורית לעבוד, 1-אני 0-מרפי.

הגענו עצרנו אכלנו טוב ועדיין קצת טפטף ברחנו מהר להספיק להגיע לפני המבול, כבר ביציאה התחלנו לראות את מופע
    הברקים מרשים עצמתי כמו הופעה טובה, בשטחים החשוכים של הכביש הבין עירוני זה מחזה מרשים, חם ואין עדיין זכר
    לגשם, מכל עבר מתפוצצים ברקים, מדרום ממזרח חוטיים מאירים מדהימים מופע אור קולי משגע, הרי י-ם מוארים מדי
    פעם כשהסערה ממש מעליהם, אנחנו מתקדמים בקצב מעולה כשאני דרוך ומחכה לכל, הדאגה שלי זה לטלפון החכם שלא
    יתרטב אם נתחיל לספוג מים ואני חושב על אסטרטגיה לאן להימלט שנעצור ונכניס אותו לארגז האטום, בינתיים יבש
    אז אני ממשיך, העליות לי-ם לא מהירות כתמיד כתמים על הכביש מבשרים לי כי גשם כבר ירד ואני לא רוצה להיות מופתע
    משלולית חלקלקה, מופע הברקים נחלש והבית כבר קרוב, ואז הבטן מתחילה להציק לי, מעי רגיז שהעמסתי עליו מכל טוב...

מגיע עד לבית חונה את האופנוע ללא קשירה וטס הביתה, נרגע לוקח את הכלבים למטה עוטף את האופנוע טוב וחוזרים
    לג'ינג'ית, אני-2 מרפי -0.

Senior Member
    המידלנד שלי מג'עג'עת. חבל שלא נכנסתם לקפה.

הבחור הזה מצליח להגיד בדיוק את מה שאני מבין וחושב, שווה צפייה.

Senior Member
    צפיתי והוא משוכנע במספר דברים:
    האופנוע קל לרכיבה
    נוח מאוד
    טוב למרחקים ארוכים
    יש כוח אבל מתון
    בקרות כמו של הגדולים
    זול יותר
    נאה לעין
    הוא מדבר על הדגם היקר יותר.

יכול להיות שבתור ספורט טורינג הוא בטופ מבחינת תמורה להשקעה.

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    האופנוע קל לרכיבה
    נוח מאוד
    טוב למרחקים ארוכים
    יש כוח אבל מתון
    בקרות כמו של הגדולים
    זול יותר
    נאה לעין

אחד הדברים הכי טובים בורסיס זה שכולם משבחים ומפארים את המתלים הקונבנציונאלים ואכן
    אצלי באופנוע ניתן להגיע לכיוון מושלם לכל מטרה, אחרי שלמדת את התורה ניתן לשנות את כיוון המתלים
    ידנית מהר מאד ללא צורך באלקטרוניקה מיותרת (לדעתי). אבל...והיתרון הגדול המתלים האלקטרונים
    שהם יודעים לבצע שינויים מהירים גם תוך כדאי תנועה לפי סגנון הרכיבה ומהות הכביש, שזה נהדר
    ומגיע עם תג מחיר. מי שרוצה לשדרג את הרכיבה שלו מהדגם הרגיל במחיר הנוח, ולעלות כיתה למגמת
    האלקטרוניקה יקבל כלי עם הטבות...ועדיין המחיר נמוך מול כלי אירופאי עם שכלולים זהים.

לדעתי המשוחדת והמבולבלת בעליל, מדובר במועמד רציני שלא נופל בכלום מהאחרים ומציג מעטפת יתרונות
    ייחודית. טוב ממנו (לחלק מהרוכבים) הבימר החדש XL1000 שזה אופנוע למשוגעים עשירים, כל השאר זו
    מערכת שיקולים אישיים של יפן מול שאר העולם.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אם יש משהו שאני לא רוצה זה אלקטרוניקה.

לצערי היום כמעט ולא ניתן לברוח ממנה ומי שמשלם את המחיר הם בעלי הכלים המשומשים.

בניגוד לעבר שניתן היה להחזיק כלי עשרות שנים מקסימום לייצר או לתאם חלק חליפי היום הכל ממוחשב וכמעט ללא יכולת "תמרון".

העתיקים שבניינו יבינו על מה אני כותב.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    אם יש משהו שאני לא רוצה זה אלקטרוניקה.

לצערי היום כמעט ולא ניתן לברוח ממנה ומי שמשלם את המחיר הם בעלי הכלים המשומשים.

בניגוד לעבר שניתן היה להחזיק כלי עשרות שנים מקסימום לייצר או לתאם חלק חליפי היום הכל ממוחשב וכמעט ללא יכולת "תמרון".

העתיקים שבניינו יבינו על מה אני כותב.
    רכב לכל החיים, Billet To Last איכות של פעם, כבר לא בונים אותם ככה...זיכרונות של מבוגרים ששונאים שינויים.

אומרים שיין משתבח עם השנים, ממוחים מערכים שליין יש "סוויט פויינט" שמעבר לה היין מתקלקל, ברזל פלסטיק וגומי
    מתפוררים. טכנולוגיות משתנות ואפילו האלקטרוניקה מקבל שינויים.

מי שזוכר את המחשבים של שנות התשעים שהיו מתרסקים כל שני וחמישי וטכנאי המחשב היה החבר הכי קרוב שלך,
    היום זה כבר לא ככה השתפרנו. הזיכרון שלנו לא.

לזיכרון האנושי יש נטייה לשכוח את החסרונות ולעשות אידאליזציה לדברים, הסוכר היה יותר מתוק, והמלח היה יותר מלוח.

הכלי שלנו לא משתבח עם השנים, להפך הוא מאבד כוח מאבד נוכחות, מצטלק סופג בקיצור מרגע שהנעת כלי חדש אתה במירוץ
    עצמי לקראת הקריסה הגדולה. כלי חדש מאבד ערך מהר, זה נתון שצריך להתמודד איתו, כמו עם האלקטרוניקה, שלדעתי משפרת.

מי שעושה שיקול כלכלי נטו, לא יקנה כלי מהחברה, אלה יקנה יד 2 חדש עם מעט ק"מ וישתדל למכור אחרי שנה שנתיים ולעבור
    לדבר הבא, מבחינה כלכלית זאת תהיה שמירת הערך הטובה ביותר וניצול המשאבים בצורה הכי יעילה. זה לא מתאים לכל אחד.

אפשר לקנות כלי חדש להחזיק חמש שש שנים ולמכור כיד 1 משומש היטב, שהחיסכון יהיה בכך שסחטת את הלימון עד הסוף ניצלת
    כל ק"מ באמינות ומכרת רגע לפני המשבר הגדול כלי שמור ללא הקצפת של כלי חדש.

בעלי כלים משומשים משלמים על טעיות של אחרים שניצלו אותו ככלי חדש, משלמים נפילת ערך של יד נוספת ושל שנתון נופל.

היום בתוך המגוון המוצע של שלל יצרנים יקרים וזולים כל אחד יכול למצוא את הנישה שלו, אפשר לקנות בימר ישן במחיר של יפני
    חדש, אפשר ייצרן סיני אלמוני עם שם של פעם מהחברה במחיר של משומש מבית טוב, כל אחד והשיקול שלו, וכן המחירים יורדים
    ועוד ירדו. כמו בשוק המכוניות תהיה הצפה של מושמשים, ירידה במחירי החדשים (גם מבצעי יבואן זה ירידה במחיר) שוק של קונים.

אז מה נרים ידיים, לא נאמין באלקטרוניקה ובטכנולוגיה, גם אני הייתי שם, היום שיניתי דעתי, פעם היית מכונאי שעובד עם פטיש ומברג
    היום המכונאי עובד עם מחשב ותכנה וזה לא ייעצר שם, אנחנו לפני עידן האלקטרוניקה חשמל ונהיגה עצמית, לשם זה הולך.

הפתרון הוא לייבא רכב אספנות אמין לוותר לחלוטין על הקדמה וליהנות כמה שאפשר, או לאמץ את השינוי ולהיות חלק ממנו.

אגב לכל בעיה אלקטרונית יש פתרון אלקטרוני.

כשהולך חיישן הפתרון זה חיישן
    כשהולך מחשב הפתרון זה מחשב.

לכאורה המערכות אמינות בפועל מיקי איבד את הבלמים בגלל משאבת ABS
    מיקי גם החליף משאבה בGTR כי היה צריך.
    ערן גם איבד בלמים אני מקווה שזה באמת רק אוויר ולא משאבת ABS (שתיהם על בימרים)
    לי היו בעיות עם הABS בGTR עד היום אף אחד יודע להצביע על מה ( חיישן הוחלף ספק צמה מקווה שלא משאבה).

וזו רק מערכת אחת חשובה שאחרי עשור נדפקת.
    העלויות גבוהות בעולם ופי ארבע בארץ הקודש וזה עוד חלק שקשור לבטיחות.

פעם מנוף ספוגי היה מצביעה על תקלה והאיתור שלה סופר פשוט ובר תיקון כי הכל מכני ופשוט.

מי כמוך יודע שעל יאווה עם קצת ידע טכני לא היו נתקעים מקסימום מחליפים פלטינה ( בכוונה מקצין אבל זה נכון) וגם היום היה ניתן לרכוב איתה.

אז נכון שהתבגרנו והיום אתה על וורסיס חדש ואני על NC כך שיהיה לנו עשור של חסד.
    אבל ברור לשתינו שתוך כמה זמן נעביר את הצרה לרוכב הבא או אחד אחריו כי השיקול יהיה למכור לפני גיל הבלות ואת הכסף שנחסוך לתיקונים כבר נשקיע בסוס צעיר יותר חס ושלום עם רכיבה אוטונומית.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

כשהולך חיישן הפתרון זה חיישן
    מחיר של חיישן לא בשמיים בחו"ל לא במחירים של הארץ וכן חלקים מתקלקלים זה לא הפתעה.
    כשהולך מחשב הפתרון זה מחשב-גם מחשב ניתן לתיקון ומחשב לשמחתנו לא הולך כל יום כמה פעמים הלך לך מחשב?.

לכאורה המערכות אמינות בפועל מיקי איבד את הבלמים בגלל משאבת ABS
    מיקי גם החליף משאבה בGTR כי היה צריך.
    בן כמה האופנוע של מיקי ובן כמה החלק ומה עבר עליו עד ההחלפה?
    ערן גם איבד בלמים אני מקווה שזה באמת רק אוויר ולא משאבת ABS (שתיהם על בימרים)
    לי היו בעיות עם הABS בGTR עד היום אף אחד יודע להצביע על מה ( חיישן הוחלף ספק צמה מקווה שלא משאבה).
    שוב אתה מדבר על אופנוע בן עשור ויותר עם למעלה ממאה אלף ק"מ, ב-GSX 400 שלי הפיק אפיים שלי הלכו גם אז?

וזו רק מערכת אחת חשובה שאחרי עשור נדפקת.
    העלויות גבוהות בעולם ופי ארבע בארץ הקודש וזה עוד חלק שקשור לבטיחות.
    בחו"ל ניתן לתקן כמעט הכל, גם לארץ זה יגיע...

פעם מנוף ספוגי היה מצביעה על תקלה והאיתור שלה סופר פשוט ובר תיקון כי הכל מכני ופשוט.

מי כמוך יודע שעל יאווה עם קצת ידע טכני לא היו נתקעים מקסימום מחליפים פלטינה ( בכוונה מקצין אבל זה נכון) וגם היום היה ניתן לרכוב איתה.
    כן אבל היאווה הייתה מתחממת, מסריחה, דו"פ בעייתית בבלימה ואיטית להחריד, התקדמנו קצת לא?

אז נכון שהתבגרנו והיום אתה על וורסיס חדש ואני על NC כך שיהיה לנו עשור של חסד.
    אבל ברור לשתינו שתוך כמה זמן נעביר את הצרה לרוכב הבא או אחד אחריו כי השיקול יהיה למכור לפני גיל הבלות ואת הכסף שנחסוך לתיקונים כבר נשקיע בסוס צעיר יותר חס ושלום עם רכיבה אוטונומית.
    אתה לא תחזיק אותו עשור, ואף אחד בעולם לא מחזיק היום כלי לעשור אורך חיים ממוצע בחו"ל של כלי רכב הוא 5 שנים
    והיצרנים לא בונים אותו ליותר זמן, ראה מה קורה לפלסטיקים בפיאט או לאורות הקדמיים, הרכב מתכלה מבחירה לטובת מחזור.
    לכן המחיר הזול החומרים הירודים כי היום מחליפים לחדש הכל פלאפונים מכוניות אופנועים בגדים דירות היום אף אחד לא רוצה
    ישן כולם רוצים חדש ועדכני, וזה מה שמסופק ללקוח במחיר. אין אופנוע לכל החיים זה לא רלוונטי. אז אם בחרת ישן תתכונן לתקלות
    חיישנים יקרסו, המחשב יתייבש, הכל יתפורר כי כל החלקים שעל האופנוע שלך יש להם תאריך תפוגה קצר מבחירה.

ופה במעבר חד לשקר הירוק.

ויש לי פיאט אני במרוץ נגד הזמן והפלסטיקה.
    אבל מאידך זו פיאט אזיקונים דוקטי וסטריאטיפים שכנראה נכונים

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ופה במעבר חד לשקר הירוק.

גם אני לא בעניין של מריחואנה...

ויש לי פיאט אני במרוץ נגד הזמן והפלסטיקה.
    אבל מאידך זו פיאט אזיקונים דוקטי וסטריאטיפים שכנראה נכונים
    ...

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    האופנוע קל לרכיבה
    נוח מאוד
    טוב למרחקים ארוכים
    יש כוח אבל מתון
    בקרות כמו של הגדולים
    זול יותר
    נאה לעין

הוא לא היחיד ;-)

http://fullgaz.co.il/?p=149516