27359 ק"מ
סופ"ש מוטורי, זה נחמד מאד שכל הנסיבות מצטרפות למארג מושלם אחד, זה לא קורה הרבה אבל כשזה מתרחש התוצאה קסומה.
אני ורכב הרבה וזה סוד גלוי, בדרך כלל המטרה היא הרכיבה והיעד הוא סוג של תירוץ, אז החלטתי לגוון, יעד מיוחד שרציתי לבקר הרבה
זמן ממש בחצר האחורית שלנו, חברה טובה ולוז קצר יחסית שמסתדר טוב עם הכל.
א' הפתיע, לא, הוא לא הגיע בזמן שקבעו והוא האריך מיוזמתו, אבל הביא איתו את האישה חברה לג'ינג'ית אז בוקר, מזג אוויר מושלם
ורכיבה מזרחה לים המלח, לבדוק קצת גרפיטי חוקי באיזור חוף קליה, הוספנו גם מאלבי בצוקי דרגות ככה בשביל הכייף.
מוזיקה טוב באוזנים כביש יחסית פתוח ו...זה באמת בחצר האחורית כבר הגענו, האדמה הרכה יחסית והשטח הלא מאיים עזרו לי לקבל
החלטה שאני יורד קצת לאדמה עם האופנוע "אדוונצ'ר זה לא האופנוע זה הרוכב - אסף 2019".
משם המשכנו לאכול מלאבי בצוקי דרגות היה נהדר, בריזה נעימה והמון נוף, וחזרה לכיוון הילטון ים המלח או מסעדת הלידו המקורית (חפשו בגוגל)
בשבת הג'ינג'ית מוותרת, יותר מדי סידורים ועיסוקים קטנים בצהריים אנחנו אמורים לצאת לשפלה אז יש את הבוקר פתוח ופס חופשי
א' מצרף חבר עם ג'קסר והפתעה הגיע לפני הזמן....
הכיוון דרומה כביש 60 דרך כביש אלון שבות לצומת האלה, כביש מדהים מדהים מדהים אחד האהובים עלי בארץ, אז ירדנו אותו עד
למחסום ובגלל שהוא היה ריק ממכוניות עלינו אתו שוב ושוב ירדנו אותו חזרה, משהו התחבר לי ברכיבה הזאת הייתי ממוקד וחד ופרט
תחושה של קצת חוסר לחץ בקדמי (שכחתי לבדוק לפני היציאה) הכל פשוט זרם כמו קסם, תענוג מזוקק, הורסיס טס לו מסיבוב לסיבוב
בוחר לו את הקו המושלם לא מבקש להאט לפני הסיבוב יורד נמוך ועולה בזמן כאילו הוא מכיר את העבודה בעצמו, אני רק הצטרפתי
לחגיגה מהצד, המוזיקה בקסדה מתאימה את עצמה לקצב פשוט מושלם...
בסוף עצרנו בהר להתאוורר ולפמפם את האדרנלין החוצה ואז גם פגשנו אופנוע נדיר במחוזתינו בין עשרות האחרים החדשים והנוצצים
סופ"ש מוש....