37470 ק"מ
טייונייג (כיוון) הגדרת ציפיות ושבת אוורירית.
כשאתה רוכב בקבוצה צריך כיוון מדיוק, אין הכוונה לכיוון פיזי יאללה רוכבים ל... אלה לכיוון "הרוח" או מצב הרוח ליתר דיוק, רכיבה בקבוצה זה
כמו תזמורת, אם אחד הנגנים לא במיטבו המנגינה קצת מזייפת. זה לא שלא נוצרת איזה סינרגיה אבל, רק המנצח יודע שמשהו לא עבד באמת.
ככל שהתזמורת קטנה יותר יש יןתר חשיבות לתפקיד הנגנים.
השבת הייתה מזמינה באופן מושלם, אויר קריר בהרים שמש רכה עובדה כמעט כלום יצאו לרכוב, בקבוצות ביחידים העיקר לרכוב, אצלי התחיל
כסופ"ש משפחתי ללא מתלות ללא תכנונים שבת מנוחה אמתית בלי שום צורך לעשות כלום, רק מה שמתחשק. שקלתי רכיבה ארוכה, שקלתי
קצת נופים רחוקים, בסוף הוחלט לזרום עם הרגע לצאת כשיוצאים לרכוב בהרים, הריח של האורנים אחרי הגשם, שטופים מאבק מקיץ ריח האדמה
הרטובה, האוויר הקר שחודר לריאות עם כל הריחות האלה מתחדד בהרים שזה תענוג צרוף. קבענו בצומת כרם א' הגיע בזמן...למקום אחר...!
לוקי הודיע שהוא מצטרף באיחור...
רכבנו, הג'ינג'ית מזהירה אותי לא להשתולל רוצה נופים מוזיקה ולא להילחץ אפילו לא קצת, מתאים לי, הכבישים האלה יספגו הכל באהבה נהדר.
א' לא אוהב פוליטיקה או שיחות על פוליטיקה לוקי, אוהב המבורגר ואת הכתום ויש לו גם דעות נחרצות גם לג'ינג'ית, א משתעמם, קפה עוגה ואף
אחד לא רוצה להמשיך הלאה, תקועים בלטרון, אצלי מוד הרכיבה טרם התמלא, אז החלטנו יוצאים הג'ינג'ית ואני חזרה בדרך הארוכה מאד.
מפה לשם הקצב קצת גובר, הג'ינג'ית שותפה מעולה לרכיבה ויודעת את העבודה לכן אין בעיה לרדת נמוך מאד או להאיץ חזק, הכבישים מגלים
סבלנות ונפתחים לנו הרווחים שווים בין המכוניות ורוכבי האופניים אפילו הירידה מבר בהר לכיוון עין כרם הייתה ריקה מהפרעות לא יאומן פשוט
משחרר הגעתי הביתה עם סוף המיכל כיוון שלא רציתי לעצור בדרך לתדלק ולעצור את הבאזז.
כשהתזמורת מזייפת אפשר לתת גם מופע סולו.

ציטוט ההודעה בתגובה