"המביא דברים בשם אומרו מביא גאולה לעולם"...(מסכת אבות (פרק ו', משניות ה'-ו')
ותודה לא'.
באתי נקי בחיי יתרה מזאת באתי ליהנות ולמצוא סיבות למה להחליף למה לא לקחת עוד ממה שכבר יש, אכן קשה להבין את המרדף אחרי
אופנוע חדש, אבל...אופנוע חדש נותן ערך מוסף ששווה לי הרבה, אפשר להשקיע בקיים, לפנק אותו באגזוז חדש נחמד, אולי אוהילנס אחורי
לקחת אותו לטיפול דיטליינג שמישהו מקצועי ינקה אותו היטב, חשבתי גם החלפת מיסבים למייסבי חיכוך מופחת (קחו סייקט בורד סיני זול
סובבו את הגלגל וקחו אחד מקצועי וסובבו ככה אפשר להבין את המשמעות של מייסב כזה והשפעתו על חווית רכיבה).
ג€‹
בשבילי אופנוע לא מסתכם בברזלים פלסטיקים ויכולות, אני מחפש חווית רכיבה רכבתי על וספה 1969 ניהניתי מכל רגע, שיפצתי BMW 1977
נהניתי מהרפתקה של להגיע עם המפלץ הזקן הזה לכל מקום, נהניתי גם מהוי מקס מאיכויות אחרות, כל אחד ואחד מהכלים שלי היה מהנה, בדרכו
ונמכר כי לא נתן לי את החבילה הכוללת. הורססיס בדרכו מספק הכל הציון שהוא מקבל ממני ע-ב-ו-ר-י הוא כמעט מושלם הכי טוב שמצאתי עד עכשיו.
החיפוש שלי מוגבל לא רכבתי על המולטיסטרדה רכבתי על הדגם הנחות של ה-G/S אבל זה פחות רלוונטי עבורי, קיוותי למצוא באפריקה משהו נוסף
שיצדיק את ההחלפה, אבל ראבק לא נהניתי החזרתי את האופנוע לפני הזמן ורק חיכיתי להגיע חזרה.
לא חושב עליו לא רוצה לתת לא הזדמנות שנייה כבר לא מעניין אותי, זה לא אופנוע גרוע זה פשוט לא בשבילי, תמיד הרמתי גבה למה אנשים ממליצים
על רכיבה עם אטמיי אוזניים, עכשיו הבנתי, לא הבנתי מה מדובר על נענועיי ראש רגישות לרוח, תחושת ריחוף, האפריקה לימד אותי בלי רגש.
וכן בהשוואה בין השניים שנעשתה רק לאחר החוויה (א'!) ההבדלים עצומים אפילו לא משהו שאתה אומר לעצמך סבבה אפשר לוותר על זה ולקבל את
זה...
באתי ליהנות לא לסבול בשביל לקבל משהו שאני לא צריך או לא מחפש, לא נהניתי ובשבילי זה הכל!