כמו שאמרתי בהודעות הקודמות - אני לא חושב שהוא פעל כשורה ובטח לא התנסח בצורה שמכבדת איש מהצדדים, לעומת זאת מצידך היית יכול בקלות לענות תשובה בסיסית ולסיים את זה אבל מסיבותיך שלך בחרת לענות כמו שבחרת לענות וזה עניינך בלבד.
באשר ל"להעיף לקוח שלא התנסח לטעמך" אתה לא לקוח שלו וגם לא תהיה והוא לא היה צריך לנחש את זה בכלל - הבהרת לו את זה טוב מאוד! ואתה בכל זאת מצפה ליחס של לקוח, כאשר שוב - הבהרת לו מראש שלקוח שלו אתה לא תהיה.
ושוב אם לא הייתי ברור - הדרך שהוא התנסח בה לא לעניין בכלל, אבל העובדה שהוא לא רצה לתת שירות אחרי הדו שיח הזה... נתון לויכוח כמו שאתה רואה.
זה שמבחינתך פנית בצורה "כנה וישירה" לא אומר שהוא קיבל את זה בהבנה. מה שנראה שכן קרה זה שהוא הבין שאתה מדבר "כנה וישיר" ופנה אלייך בחזרה בצורה "כנה וישירה" שלו.
מכיוון שאין לנו וידאו\הקלטה\תגובת-בעל-המוסך אנחנו לא יכולים להיות ב100% בטוחים מה הלך שם מעבר ל"קצר בתקשורת" בין לקוח ומנהל מוסך.
כן, יוני אופנועים. מחירים הוגנים ויחס טוב. יש גם את רמזור שחבר תיקן שם את האופנוע שלו אחרי תאונה ויצא מרוצה, ויש את דראג אופנועים ששמעתי עליהם דברים טובים אבל אין לי נסיון איתם.
הסיבה שאני לא רוצה לטפל אצלו לא אמורה לעניין אותו. הוא צריך לתת לי שרות ולבדוק לי את האופנוע באחריות. הרי הוא משווק מורשה ומבחנתי הוא מייצג את היבואן. או שאני טועה? האם אני צריך לסוע עד למוסך ישיר של אבניר (הכי קרוב זה בתל אביב) כדי לממש את זכות האחריות שלי?
מסכים חלקית עם לפעמים צריך לדעת להיות "פוליטיקאי",
אך בשום אופן להיות כנה או חסר טאקט יגידו אחרים, אינו מצדיק יחס מחפיר ומזלזל של בעל עסק ללקוח משלם או לא הוא עדיין לקוח.
בפעם הבאה נסה להיות יותר "נחמד" בתשובות שלך ותגלה אולי שיש גם דרך אחרת.
בהצלחה
לא דיברתי איתו בזלזול או בחוסר כבוד. אמרתי לו בצורה מנומסת שאני לא מעוניין בטיפול כי יש מוסך אחר שמציע לי מחיר טוב יותר ואני סומך עליו. כמו שכבר ציינתי, אני גם עובד במוסך, ואם הייתי 'זורק' כל לקוח שהיה טוען שהמחיר יקר, הייתי נשאר בלי לקוחות
לדעתי אתה מאוד צודק. אמרת לו את האמת ואת מה שאתה חושב. מצד שני אתה לא "חכם" כי בסופו שך דבר לא קיבלת את מה שרצית וזו זכותו. תבחר את הדרך שאתה רוצה להתנהל בה.
כנותן שירות בעל המוסך בטוח נתקל באינסוף תגובות מעצבנות והוא אמור לדעת לבלוע רוק ולהמשיך הלאה, אם לקוח היה אומר לי שאני יקרן הייתי שואל אותו כמה מציעים לו במקומות אחרים ומנסה להשוות מחיר.
למיטב הבנתי שמוסך נותן אחריות למותג מסויים הוא מקבל כסף מהיבואן על העבודה שביצע תחת האחריות ככה שזה לא בחינם והלקוח בעצם הביא לו עבודה שהוא סירב לה .
מוסך רמזור גם נותן שירות באחריות לסוזוקי, הוא גם מוסך מצויין. אני מדבר מניסיון אישי, ואין לי קשר למוסך פרט לעובדה שאני לקוח מרוצה.
האמת שהייתי אצלם רק פעם אחת (אחרי שהמליצו לי) וקרה לי משהו די דומה.
רציתי רק להחליף שרשרת וגגשי"ם (עבודה בלבד) והמחיר היה קצת גבוה ממה שהיה מוכר לי והבחור שם היה אגרסיבי - לקחתי את הרגליים והלכתי למקום אחר.
כנראה שאני ואתה לא היחידים
https://www.d.co.il/80108366/1920/