עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 126

אשכול: מטרו מוטור הגזמתם!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ד: לפנות לערכאות משפטיות לקוות לטוב ולהאמין שהן לא נגועות בשחיתות כמו כולם.

לא יעזור הייתי בלא מעט גופים כולל מבקר המדינה משרד הכלכלה משרד תעשייה ומסחר ועוד.
    למדתי על ההבדל בין קרטל לדואפול, למדתי על לוביסטים וביקרתי בליווי עוכר דין אצל לא מעט מנהלי אגפים במשרדי הממשלה השונים.
    אחדים גימגמו ואחרים שלחו שאילתות.

עולם כמנהגו נוהג מבקר המדינה יכתוב על ריכוזיות במשק
    מנהלי אגפים יעברו בשלב זה או אחר לשוק הפרטי
    שרים ימשיכו לקבל תרומות והשד יודע מה עוד
    אנחנו נמשיך להתפלל שהחבילה לא תעצר במשרד התחבורה
    נמשיך לשמוח שהצלחנו להבריח קסדה לארץ בלי שהיא נעצרה במכס או חס וכרפס בטכניון.

נמשיך לרכוש מכוניות חדשות כי אי אפשר להביא משומשת בת שלוש לארץ.
    נמשיך להיות תלויים ביבוא חלפים של היבואנים או שנמצא דרכים לתחמן את המערכת
    בחזרה מחו'ל נהיה לבושים במיטב התוצרת העולמית כאילו אנו בדרך לקוטב או משחק פוטבול קסדה על הראש מגף רכיבה מעיל חורף ווסט מתנפח ( נטען שזו חליפת הצלה )
    תיק ענק לצמיגים
    נשקשק במסלול הירוק
    ונחייך אחרי שיצאנו עד שנצטרך לממש את האחריות על הקסדה שהבאנו כל הדרך מאמריקה הרחוקה.

השתבח שמוק לעד ברוך השש אני אוהב את המדינה על כל המוזרויות שלה.

נ.ב

אתה גם לא זוכר שננה אכלה בננה ובכל זאת כבדרך פלא יש לשושני שושלת.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    לא מנסה לסנגר על אף יבואן, אבל הנה כמה מחירים (מתמקד בציוד מתנפח, כי זה מה שמעניין אותי כרגע):
    ווסט tech air street של אלפיינסטארס
    מוטואין 4600₪
    https://m.motoin.de/Clothing/Airbag-...ml?language=en
    אביזריון 4800₪ (ממה שאמרו לי בחנות)
    מעיל חורף תואם tech air מסוג andes גם של אלפיינסטארס
    מוטואין 1800₪
    https://m.motoin.de/Clothing/Jackets...ml?language=en
    אביזריון 1700₪ (מחיר במבצע סוף שנה, שכנראה ניתן לקבל בכל השנה).
    ווסט מתנפח helite turtle
    FCmoto 2150₪
    https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf...on=ViewProduct
    הלייט ישראל 2999₪
    מחיר מלא, כנראה שקיים מבצע בכל רגע נתון שמוריד את המחיר לאזור 2500₪.
    ומה קורה בגזרת מטרו?
    ווסט Dianese smart jacket
    מוטוקארד (קיים גם אצל מוטואין וכו') 549€ שהם 2150₪
    https://www.motocard.com/en/protecti..._fluo_620.aspx
    מטרו מוטור אביזרים
    3883₪
    במבצע סוף שנה מטורף!!!
    וזה מדובר על מערכת מצילת חיים מוכחת.
    עוד דבר, גם אביזריון וגם הילייט או היט אייר (אפשר לקנות בברוש) נותנים שירות למוצרים שנקנו בחו''ל (רלוונטי בעיקר לווסט של אלפיינסטארס, נמסר לי מבעל החנות בלי לגמגם ששירות ינתן לכל מי שיגיע עם ווסט כזה, בלי לשאול מאיפה נקנה), בעוד מטרו במקרה הטוב מתחמקים מתשובה, וכנראה יתנערו מכל שירות למוצר של דיינז.
    אם מטרו היו מבקשים מחיר סביר על הווסט, נניח עד 3000₪, הם היו עושים רווח יפה, וצוברים קהל לקוחות שמחפש מוצר כזה (אני לדוגמא), במקום זה הם בחרו לתמחר אותו בחזירות אופיינית. לבוא ולומר כולם גנבים אז זה בסדר שאגנוב יותר זה תמימות במקרה הכי עדין.
    בנוסף, כאן התייחסתי רק למוצר אחד, בתחום האביזרים יש עוד אינסוף מוצרים כאלו, בטח למטרו שמחזיקים בייבואנות בלעדית של כמה מותגים חזרים בשוק.
    בכל הנושא של כלים ומוסכים המצב דומה. בטח כשמדובר ביבואן שמחזיר לא מעט יצרנים בארץ. מספיק להיכנס פעם אחת לסוכנות של מטרו ולקבל את היחס המיוחד הזה שהם כ"כ אוהבים לתת ללקוחות כדי לא לרצות להיכנס אליהם שוב.
    אז כן, אני חושב בכובד ראש כן לקנות את הווסט של דיינז, כנראה מחו"ל, ואם אצטרך שירות בעניין, כמראה שישתלם לי יותר לשלוח אותו עצמאית למעבדה באיטליה או איפה שזה לא יהיה, ולא לנסוע רבע שעה לסניף הראשי של מטרו בתל הביב.

Senior Member הסמל האישי של Tilbalisti
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    לא מנסה לשכנע ובטח לא אותך.

יש הבדל בין מונופול לדואפול.

ולבסוף כולנו נדפקים למרות האיביי
    ומי שדופק אותנו זו המדינה.

זו הסיבה שעל כל שטות תצטרך מעבדה
    זו הסיבה שמענים אותנו בייבוא קסדות
    זו הסיבה שאין לנו אפשרות לרכוש צמיגים בני שנה בעוד ליבואן אין בעייה כזאת.
    זאת הסיבה שאתה לא יכול להביא רכב בן 5 שנים (לצורך העניין) שכמובן הטענה שחא רוצים מכוניות ישנות על הכיש בפועל זה מנגנון להגן על היבואנים.

אבל את כל זה אפשר לקרוא אצלי בשרשור שלי על מטרו.

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

למה אי אפשר להביא רכב בן 5 שנים?
    אני נוהג על שנת 93

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    הכלבים נובחים והשיירה עוברת.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    עשיית ילדים גם גורמת לשתיית אלכוהול, בדיוק כמו ששתיית אלכוהול גורמת לעשיית ילדים.

Senior Member
    הייתי פעם אחת באולם מכירה של מטרו וקיבלתי יחס מצוין. אמנם לא נסגרה עיסקה אבל אין תלונות.

חשוב לזכור שיש כמה שיקולים בניהול עסקים שכולם לגיטימיים אבל חלק מרגיזים נורא. אחד הנפוצים בעולם התאגידים הוא תמחור שמתעלם משיקולים מסורתיים ומתמקד באפשרויות או בברירות שעומדות בפני הלקוח. אם הלקוח יכול לקבל את X אצל המתחרים (כולל אינטרנט מע"מ מיסים) במחיר 10 אז אין טעם לספק את X במחיר 5- גם כשאפשר.
    מבחינתי לקנות מחנות בארץ ציוד במחיר יקר 20-30% יותר מהאינטרנט זה בסדר ברוב המקרים. הבעיה שרואים לא פעם מחירים בפערים של 50-100% וזה כמו שציינתי, פשוט מרגיז. יותר מרגיז זה הצרכן הישראלי שחוץ מתלונה על מחיר המילקי לא נקט בצעדים שהענישו תאגידים ועסקים שעשקו אותו.
    נערך לאחרונה על ידי קידוזו; 29-12-2019 בשעה 13:15.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tilbalisti צפיה בהודעה
    למה אי אפשר להביא רכב בן 5 שנים?
    אני נוהג על שנת 93

Sent from my iPhone using Tapatalk

רכב בייבוא אישי מעל שנתיים (בהנחה שלא השתנו התקנות).

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member הסמל האישי של שעיר בגב"ב
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    הכלבים נובחים והשיירה עוברת.
    אחרים לא הבינו אבל מוזר לי שאתה לא הבנת מר בחור

אני לא מנסה לשנות כלום.
    אני אומר שהם חזירים ושיש לי אפשרות להשתמש בחזירות שלהם לצרכיי.
    זהו.

כבר אמרתי הרבה פעמים בעבר שיש הרבה דברים שקודמים לענייני האופנוענות שעליהם
    צריך להוציא את האנרגיות.
    הF650 להחלפה בדו"ש

מילים הן כמו משחת שיניים,
    ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי שעיר בגב"ב צפיה בהודעה
    אחרים לא הבינו אבל מוזר לי שאתה לא הבנת מר בחור

אני לא מנסה לשנות כלום.
    אני אומר שהם חזירים ושיש לי אפשרות להשתמש בחזירות שלהם לצרכיי.
    זהו.

כבר אמרתי הרבה פעמים בעבר שיש הרבה דברים שקודמים לענייני האופנוענות שעליהם
    צריך להוציא את האנרגיות.
    לא רק שהבנתי אני אפילו מסכים עם הרעיון.
    ובתור אחד שבין היתר עבד במוסך מורשה שלהם במשך שנתיים אני זכיתי לראות מקרוב ומבפנים כמה הם חזירים וכמה הם בריונים אפילו כלפי בעלי המוסך המורשה.

עם זאת, זה לא משנה במאומה את העובדה שהכלבים נובחים והשיירה עוברת. אנחנו פה, הקבוצה של כמה עשרות רוכבים שקוראים את הפורום הזה, נמשיך לנבוח ומטרו ימשיכו להתנהל כמו שהם מתנהלים.
    זה שלא תקנה אצלהם מעיל לא ישנה להם, הם עדיין ימכרו 100 טימקסים בערב ההשקה.
    זה שאני לא אקנה אצלהם כפפות לא יזיז להם, הם עדיין ייבאו כ50% (השערה, לא מבוסס) מסך הכלים הנמכרים.
    זה שבעלי המוסכים המורשים ינסו להלחם בהם לא יעזור להם. הם ישללו מהם את ה"זכויות" וימצאו בעלי מוסכים אחרים שרוצים להיות חלק מהחגיגה.

מבין את כעסך, והכעס מוצדק. מבין גם את הכעס על מצוקת הדיור וכמה שזה לא פייר שזוגות צעירים לא יכולים לקנות דירה אבל אנשים פה חוגגים עם קניית דירות להשקעה על ימין ועל שמאל. אני, אישית, לא חושב שמשהו ישתנה בתחומים האלה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    עשיית ילדים גם גורמת לשתיית אלכוהול, בדיוק כמו ששתיית אלכוהול גורמת לעשיית ילדים.

מטרו מוטור ללא ספק מתנהגים בצורה חזירית ובריונית פשוט כי הם יכולים, הם הבינו את השיטה, בדיוק כמו שהמלך ביבי הבין את השיטה. ברגע שיש לך בייס מספיק רחב ומספיק טיפש ללכת אחריך בצורה עיוורת, כל מי שלא שייך לבייס הזה הוא שמאלן ובוגד או לקוח שלא שווה מאמץ ואפשר ואף ראוי לזלזל בו ולדפוק אותו.

לצערי גולשי הפורום האהוב שלנו ואפילו רוב חברי מועדון האופנועים הישראלי הם מיעוט אפסי בין עדרי הפרים והכפרות רוכבי הטימקס, שום חרם שנעשה לא ישנה להם כלום.

בקשר לווסט של דיינז, עד כמה בכלל הוא אטרקטיבי? מי רוצה להתחיל להתעסק עם שליחת הווסט למעבדה אחרי כל הפעלה? תנו לי להיות עצמאי, אם אני לא יכול לטפל בו בעצמי קרי להחליף בקבוק ומגצר הסיפור, אני אחפש אופצייה אחרת.

ומה אנחנו מצפים שיקרה אם ובמידה ונצליח להמיר אחוז מסוים מהעדר לטובתנו ובאמת נצליח לארגן איזה מרד צרחנים אפקטיבי?
    לא מדובר רק על המחירים, כן יש להם מיסים לשלם וכן הלאה והלאה. תרוויחו בכיף, אבל בפרופורציה. מדובר על היחס ללקוחות, על מימוש אחריות, מדובר על קבלת הצעת מחיר מבלי לשלם עמלה, מדובר על להכנס למוסך יבואן מבלי לפחד, מוסך יבואן צריך להיות המקום הכי בטוח למי שרוכש כלי חדש, היום, זה המקום האחרון שבן אדם שפוי ירצה להכנס אליו.

Sent from my S60 using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי Delirious1989 צפיה בהודעה
    מטרו מוטור ללא ספק מתנהגים בצורה חזירית ובריונית פשוט כי הם יכולים, הם הבינו את השיטה, בדיוק כמו שהמלך ביבי הבין את השיטה. ברגע שיש לך בייס מספיק רחב ומספיק טיפש ללכת אחריך בצורה עיוורת, כל מי שלא שייך לבייס הזה הוא שמאלן ובוגד או לקוח שלא שווה מאמץ ואפשר ואף ראוי לזלזל בו ולדפוק אותו.

לצערי גולשי הפורום האהוב שלנו ואפילו רוב חברי מועדון האופנועים הישראלי הם מיעוט אפסי בין עדרי הפרים והכפרות רוכבי הטימקס, שום חרם שנעשה לא ישנה להם כלום.

בקשר לווסט של דיינז, עד כמה בכלל הוא אטרקטיבי? מי רוצה להתחיל להתעסק עם שליחת הווסט למעבדה אחרי כל הפעלה? תנו לי להיות עצמאי, אם אני לא יכול לטפל בו בעצמי קרי להחליף בקבוק ומגצר הסיפור, אני אחפש אופצייה אחרת.

ומה אנחנו מצפים שיקרה אם ובמידה ונצליח להמיר אחוז מסוים מהעדר לטובתנו ובאמת נצליח לארגן איזה מרד צרחנים אפקטיבי?
    לא מדובר רק על המחירים, כן יש להם מיסים לשלם וכן הלאה והלאה. תרוויחו בכיף, אבל בפרופורציה. מדובר על היחס ללקוחות, על מימוש אחריות, מדובר על קבלת הצעת מחיר מבלי לשלם עמלה, מדובר על להכנס למוסך יבואן מבלי לפחד, מוסך יבואן צריך להיות המקום הכי בטוח למי שרוכש כלי חדש, היום, זה המקום האחרון שבן אדם שפוי ירצה להכנס אליו.

"כל הפעלה" כמה פעמים אתה מתרסק בשנה? הווסט הוא כמו כרית אוויר ברכב לא מצפים שהיא תפתח בכלל במשך חייה

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    זה שלא תקנה אצלהם מעיל לא ישנה להם, הם עדיין ימכרו 100 טימקסים בערב ההשקה.
    אתה נשמע כאילו זה דבר רע.

Senior Member הסמל האישי של moonshield

כמו שדרזנרד אמר, אני מאוד מקווה לא להפעיל את הווסט אף פעם, וכל הצורך שלי יסתכם בשליחת הווסט פעם בשנתיים לבדיקה תקופתית.
    היתרון שלו על פני החלופות הן היכולת ללבוש אותו מתחת למעיל והפעלה מהירה וממוחשבת (בהשוואה לווסטים המכאנים), החופשיות להשתמש בכל מעיל (אם בכלל) והמחיר (בהשוואה לזה של אלפיינסטארס).
    אם אני לא טועה, גם אלפיינסטארס דורש שליחה למעבדה אחרי ההפעלה, ויש סיכוי שאפילו הווסטים המכאנים (לא זוכר במדוייק).
    לגבי מטרו, המשפט הראשון בתגובה שלך ממצה את הכל, מטרו מתחזרים פשוט כי הם יכולים (בדיוק כמו כלב שמלקק לעצמו את הביצים). הציבור ממלא את חלקו בהתאם וממשיך לקנות מהם פשוט כי זה מה שהוא יודע, אם דפקו אותך ואת כל השאר, כנראה שאתה לא הפראייר היחיד, ואז כדי לא לצאת פראייר של פראייר אתה תמשיך ללכת אליהם כי כולם הולכים. לך תבין היגיון של עדר...

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    "כל הפעלה" כמה פעמים אתה מתרסק בשנה? הווסט הוא כמו כרית אוויר ברכב לא מצפים שהיא תפתח בכלל במשך חייה
    רוכב אופנוע זה בעל חיים לא יציב, יש להם נטייה ליפול הרבה. אתה צודק לא מצפים שהווסט יעבוד אבל מה קורה במקרה של החלקה קטנה בתחנת דלק נניח? ייפתח הווסט?
    במידה ולא שפו למהנדסים, במידה וכן, איפה אמרנו תהיה המעבדה?

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    רוכב אופנוע זה בעל חיים לא יציב, יש להם נטייה ליפול הרבה. אתה צודק לא מצפים שהווסט יעבוד אבל מה קורה במקרה של החלקה קטנה בתחנת דלק נניח? ייפתח הווסט?
    במידה ולא שפו למהנדסים, במידה וכן, איפה אמרנו תהיה המעבדה?

הווסט של דיינזה לא נפתח במהירויות נמוכות בהם המיגון הקונבציונלי עושה את העבודה.
    תתפלא אבל יש הרבה רוכבים שלא מעורבים בתאונות על בסיס שנתי ואף יותר, מי שמתרסק בתדירות גבוהה צריך לעצור ולחשוב למה.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    הווסט של דיינזה לא נפתח במהירויות נמוכות בהם המיגון הקונבציונלי עושה את העבודה.
    תתפלא אבל יש הרבה רוכבים שלא מעורבים בתאונות על בסיס שנתי ואף יותר, מי שמתרסק בתדירות גבוהה צריך לעצור ולחשוב למה.
    אופנוענים מכורים לגבס!

צריך רק חבר שגר ע"י סניף של לואיס ....
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!