כבעלים של mt07 (יד שנייה) מוזר לי לקרוא את הביקורת השלילית שלך על ה mt, אלו כלים שנמכרו פה בכמויות אדירות ב 3 שנים האחרונות, ומאמין לך שכל הדוגמאות שאתה מביא אמיתיות, השאלה גם איך רכבו על הכלים האלו, יכול להיות שמישהו הוציא את המיץ כי האופנוע הלהיב אותו כל כך בווילי וסטופיי ולא לקח בחשבון את המכלולים של האופנוע. אם מתוך 500 כלים שנמכרו כאן בארץ לחלק זעום קרו תקלות, ואף בעלים של mt לא בא והעלה את זה פה אלא אתה כצד שלישי שלא החזיק את הכלי בא ומעלה טענות שזה כלי "חרא", כי שמעת וראית ממישהו. אז אני אומר לך בפנים שהביקורת שלך לא רלוונטית וחסרת ביסוס. אם דוקאטים היו נמכרים פה בישראל בכמויות ה mt הייתה נתקל בלא פחות תקלות.
אני חבר גם בפורומים בחו"ל של mt וטרם נתקלתי בטענות שחוזרות על עצמן או איזשהי תקלה רצינית ידועה ב mt.
אכן המכלולים של ה mt פשוטים (מסתכם בעיקר בבולמים וקליפרים של הבלמים), ואפשר לשדרג את הבולמים בלא כלכך הרבה כסף בארץ יעלה באזור ה 8k בחול יעלה באזור ה 5k לקדמי ואחורי ואומרים שזה משפר פלאים. עדיין יותר זול מכלים ששווים 90-110k כאן בישראל. בכל ביקורת גם של בעלים של הכלים וגם מאתרים שלקחו אותם למבחנים ארוכי טווח רק מציינים אותו לטובה. וגם לי יש רק דברים טובים לומר על הכלי הזה, שמשמש אותי לטיולים ולשימוש יום יומי, מוזמן גם לשבת איתך על בירה ולדבר על כל החסרונות והיתרונות שלו.
לסיכום ה mt07 זה כלי מדהים!!! שעדיין צריך להוכיח את עצמו במבחן הזמן, וכל הכבוד לימאאה על החדשנות וההתאמה לעידן של היום.
גילוי נאות אני סולד מכל היבואנים בארץ אין לי סימפטיה לאף אחד מהם ונשבעתי לא לקנות מהם לעולם כלי חדש.