עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 126

אשכול: יעוץ בבחירת האופנוע הבא

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    הכלי לא חטף שום רכב הבחור עשה ווילי .
    עכשיו בחיים לא ראיתי שילדות זנב שנשברות מזה בכלים של כביש.

ואני מקווה למצוא את המשולשים השבורים והזרוע אבל אני בכיף יעלה לכאן תמונות של כאלה דברים.

זה קורה המון ,

עכשיו האמטי אופנוע מעולה ל66 אלף שקל וזהו שם זה נגמר
    הוא פח ביחס לשאר
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Member
    כבעלים של mt07 (יד שנייה) מוזר לי לקרוא את הביקורת השלילית שלך על ה mt, אלו כלים שנמכרו פה בכמויות אדירות ב 3 שנים האחרונות, ומאמין לך שכל הדוגמאות שאתה מביא אמיתיות, השאלה גם איך רכבו על הכלים האלו, יכול להיות שמישהו הוציא את המיץ כי האופנוע הלהיב אותו כל כך בווילי וסטופיי ולא לקח בחשבון את המכלולים של האופנוע. אם מתוך 500 כלים שנמכרו כאן בארץ לחלק זעום קרו תקלות, ואף בעלים של mt לא בא והעלה את זה פה אלא אתה כצד שלישי שלא החזיק את הכלי בא ומעלה טענות שזה כלי "חרא", כי שמעת וראית ממישהו. אז אני אומר לך בפנים שהביקורת שלך לא רלוונטית וחסרת ביסוס. אם דוקאטים היו נמכרים פה בישראל בכמויות ה mt הייתה נתקל בלא פחות תקלות.
    אני חבר גם בפורומים בחו"ל של mt וטרם נתקלתי בטענות שחוזרות על עצמן או איזשהי תקלה רצינית ידועה ב mt.
    אכן המכלולים של ה mt פשוטים (מסתכם בעיקר בבולמים וקליפרים של הבלמים), ואפשר לשדרג את הבולמים בלא כלכך הרבה כסף בארץ יעלה באזור ה 8k בחול יעלה באזור ה 5k לקדמי ואחורי ואומרים שזה משפר פלאים. עדיין יותר זול מכלים ששווים 90-110k כאן בישראל. בכל ביקורת גם של בעלים של הכלים וגם מאתרים שלקחו אותם למבחנים ארוכי טווח רק מציינים אותו לטובה. וגם לי יש רק דברים טובים לומר על הכלי הזה, שמשמש אותי לטיולים ולשימוש יום יומי, מוזמן גם לשבת איתך על בירה ולדבר על כל החסרונות והיתרונות שלו.
    לסיכום ה mt07 זה כלי מדהים!!! שעדיין צריך להוכיח את עצמו במבחן הזמן, וכל הכבוד לימאאה על החדשנות וההתאמה לעידן של היום.
    גילוי נאות אני סולד מכל היבואנים בארץ אין לי סימפטיה לאף אחד מהם ונשבעתי לא לקנות מהם לעולם כלי חדש.

האמטי 07 לא ידוע בתקלות
    דווקא אחיו הגדול ה 09 הוא שכל הזמן נשבר

ואם כבר לדעתי ה07 כלי הרבה יותר טוב בכל פרמטר מה 09 בעיקר בגלל שהוא מאוזן יותר באיכות מכללים.

עכשיו 09 עם נמכר ב66 ומוסיפים לו עוד 8000 שקל לבולמים זה נהייה 74 אלף שזה בעצם כבר עלות של זד 800, מונסטר קרוב לזה והבמוו והקטומים כבר מאוד לא רחוקים.

אז מי שמחפש כלי ב66 900 סמק ה09 מעולה לשדרג אותו לא שווה.

ובקשר לכלים שמוציאים מהם מיץ גם פיציאר 125 שרכבתי עליו עם ה130 קילו שלי ועם ווילי וסטופי לא מתפרק ככה זה פשוט לא יכול לקראות

Member
    בכל פס ייצור המוני יש תקלות, גם שמעתי על רכבים חדשים של אאודי שהגיעו עם מסרק הגה שבור, וג'יפים של רובר הגיעו חלודים, אז אלו דגמים רעים?, לא אלו תקלות נקודתיות, השאלה עד כמה זה נפוץ ואיך היצרן/מבואן מטפל בזה.
    ול z800 אין בולמים של אוהולינס כמו שתשדרג את ה mt09 אז לקבל אופנוע שהוא קל יותר מהזד , עם בולמים טובים יותר, ועם מומנט וכ"ס גדול יותר, באותו מחיר זה אחלה דיל לדעתי, ואז זה כבר לא אופנוע תקציב. זה נהיה כבר עניין של טעם .
    נכוון mt זה הטרנד עכשיו והוא בכותרות ומוצע ישר לכל דרישה, זה בגלל שהוא כזה ורסטילי וטוב, אני מניח שזה מעצבן חלק מהאנשים שתמיד שהשם mt צף בהשוואות, כי הוא ניהיה באנץ' מארק כזה למי שלא יודע בדיוק מה הוא רוצה. זה לא הופך אותו לאופנוע רע, רק לנפוץ.

Junior Member
    חברים, קודם כל תודה לכולם על התגובות. אין ספק שהדעות כאן רבות ומגוונות וזה בסדר.
    חבל לי רק שהדיון התדרדר לרמה לא ראויה כל כך.
    בסופו של יום לכל אחד יש דעה אבל בסוף חשוב היה לי לקבל התרשמות שלכם כמי שרוכב על הכלים השונים ולא דעות צד שלישי.
    ועכשיו לעניין שלשמו נכתב השרשור.
    בגדול הבנתי שכדי לספק את כל מאווי או לפחות את רובם אני זקוק לכלי רציני יותר. תחושתי היא שהMT הוא חוויה לרכיבה אבל פחות נח לטווח אחזקה ארוך כפי שאני מחפש. אני מחפש אופנוע ל3-5 שנים ותחושתי היא שהmt מתאים לטווח קצר.
    מתוך העצות שקיבלתי אני מתחיל לחפש כלים כגון:CB1000R,Z1000 והסוזוקי המקביל. ההעדפה שלי היא הונדה אבל מדובר באופנוע לא נפוץ במיוחד. לא יודע איך השוק של הכלים האלה ומי מהם הטוב ביותר.. זה גם יאלץ אותי לגרד תקציב נוסף שלא התכוננתי אליו ולכן אני בודק חלופות של יבוא אישי מחו"ל וכל אופציה שתאפשר לי אופנוע חדש (עד שנה על הכביש) במחיר הנמוך ביותר שאוכל למצוא.
    שקלתי גם את האופנועים האחרים כגון KTM1040 ועוד אבל הבנתי שאני כן מחפש את הרכיבה הקרבית יותר שיש בנייקדים הללו.
    אם למרות הכל לא אמצא משהו מתאים אחזור לMT ודומיו.. בנתיים מנסה לעשות כמה שיותר נסיעות מבחן על כלים שונים ומגוונים. אולי אחד מהם יתפוס אותי כמו שהmt תפס..

אם אתה מסתכל עם הסיבי 1000 והזד
    סתכל על הטואונו ועל ה s1000r בנייקדים ספורטיביים מאוד
    או k1300r והבי קינג כנייקדים מטורפים לכמה שנים קדימה שזה כלים שקשה למצוא משהו יותר מזה

Member הסמל האישי של פRץ
    תשמע סטרלוק אתה הזוי, גם ככה הכנסתם את הבנאדם לתסביך על 70000 והוא אומר לך שהוא צריך לגרד כסף בשביל cb1000 ואתה בתגובה מבלבל עוד יותר? ועוד בכלים יקרים עוד יותר... זה לא עזרה בעיניי. ועוד אני בוחר שלא להתייחס לתגובות שלך בנושא הMT מפאת חוסר ידע מצידי, למרות שזה נשמע לי מפוקפק (רק מהתמונה של הזנב השבור ניתן לראות איך הלוחית יחד עם כל הזנב, התקפלה מעלה כתוצאה מהפגיעה העוצמתית של הזנב בקרקע - ש*לדעתי* זה רק מראה כמה הווילי נעשה באלימות ובמהירות).
    לפות"ש, הפרשי הסכומים שיש בין הליטרים שציינת לבין הימהה המדובר הם ענקיים, רק הירידת ערך שתהיה לך בליטרים המדוברים לאחר שתקנה אותם תהיה שווה להוצאות הפוטנציאליות שיהיו לך על הMT בשנה הקרובה, וזה מתוך נקודת הנחה שאם בכלל ישנה בעיית אמינות מסויימת - מחלה, היא לא תהיה יקרה במיוחד, שכן אם היתה, כנראה שהיית קורא עליה בכל סיקור ממקור אמין.
    יצא לי להתעניין טיפה בCB1000 וממה שקראתי עליו, הוא כלי מדהים, גם באיכות, גם בביצועים וגם ביופי.
    אבל כמוני, כמוך, אם היה לי את הממון, כנראה שהוא כבר היה אצלי בחנייה, כרגע כל מה שאני יכול לקנות זה 600 2008-10, וכל מה שנותר לי זה למצוא את מציאה שתוציא ממני את המיץ (או אני ממנה) .
    נ.ב. אני מציע שתבדוק את עניין האחריות בכל הקשור ליבוא אישי.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    Evolution Team

Member
    אני חושב שלדרישות שלך הדוקאטי סטרייט פייטר יתן לך את מה שאתה מחפש 130 כ"ס וביצועים איכותיים אבל אחזקה יקרה.

ציטוט נכתב במקור על ידי פrץ צפיה בהודעה
    תשמע סטרלוק אתה הזוי, גם ככה הכנסתם את הבנאדם לתסביך על 70000 והוא אומר לך שהוא צריך לגרד כסף בשביל cb1000 ואתה בתגובה מבלבל עוד יותר? ועוד בכלים יקרים עוד יותר... זה לא עזרה בעיניי. ועוד אני בוחר שלא להתייחס לתגובות שלך בנושא הmt מפאת חוסר ידע מצידי, למרות שזה נשמע לי מפוקפק (רק מהתמונה של הזנב השבור ניתן לראות איך הלוחית יחד עם כל הזנב, התקפלה מעלה כתוצאה מהפגיעה העוצמתית של הזנב בקרקע - ש*לדעתי* זה רק מראה כמה הווילי נעשה באלימות ובמהירות).
    לפות"ש, הפרשי הסכומים שיש בין הליטרים שציינת לבין הימהה המדובר הם ענקיים, רק הירידת ערך שתהיה לך בליטרים המדוברים לאחר שתקנה אותם תהיה שווה להוצאות הפוטנציאליות שיהיו לך על הmt בשנה הקרובה, וזה מתוך נקודת הנחה שאם בכלל ישנה בעיית אמינות מסויימת - מחלה, היא לא תהיה יקרה במיוחד, שכן אם היתה, כנראה שהיית קורא עליה בכל סיקור ממקור אמין.
    יצא לי להתעניין טיפה בcb1000 וממה שקראתי עליו, הוא כלי מדהים, גם באיכות, גם בביצועים וגם ביופי.
    אבל כמוני, כמוך, אם היה לי את הממון, כנראה שהוא כבר היה אצלי בחנייה, כרגע כל מה שאני יכול לקנות זה 600 2008-10, וכל מה שנותר לי זה למצוא את מציאה שתוציא ממני את המיץ (או אני ממנה) .
    נ.ב. אני מציע שתבדוק את עניין האחריות בכל הקשור ליבוא אישי.

Sent from my lg-d855 using tapatalk
    פגיעה עוצמתית? מווילי עצמי? טוב....
    אתה מחפש להצדיק את הנזק אוקי זורם ברור שקיבלת מכה אבל כמה כלים אתה מכיר שמתעקמים ככה ממכה עצמית? אני מכיר רק את האמטי 09

וכמה לדעתך עולים כלים משומשים שכתבתי?
    הטואונו לא נמכר ב60-70? לא חדש כמובן?
    האס1000 משומשים לא נמכרים ב70? ברור שכן !
    70 אלף זה סכום מכובד מאוד שמביא מבחר עצום של כלים
    k1300 לדוגמא
    שנת 2010 נמכרים סביב ה70

ואגב לסיבי1000 יש מחלות חשמל לא משהו חמור אבל כל אופנוע עם המחלות שלו.

ושוב האמטי 09 מעולה מהסיבה שעולה 66 אלף שקל אם זה השיקול העיקרי תתחדש באמטימ09
    נערך לאחרונה על ידי strelok89; 18-02-2016 בשעה 08:33.

Junior Member
    למה שאקח אופנוע 2010 כשאני יכול לקנות חדש?
    אופנוע ישן לעשירים חדש לעניים. אופנוע ישן ישלם בעלויות תחזוקה גבוהות בגלל בלאי מצטבר. במיוחד אופנועים שאופן הרכיבה בהם אגרסיבי מטבעו.
    אגב, חיפשתי בפורומים בחו"ל טענות על בעיות שילדה בmt ולא מצאתי מה שאתה מתאר. יש בעיות אחרות אבל לא חולשה בשילדה. אי אפשר על סמך תאונה אחת של אופנוען לקבוע שיש כשל כללי בדגם. עם זאת, אין לי ספק שהוא לא אופנוע מושלם.
    לגבי הcb, אני תמיד יעדיף הונדה על פני כל אופנוע אחר. אם זה בגלל האמינות שלהם לאורך זמן ואם זה בגלל היחס והשירות של היבואן בארץ שמנסיוני האישי אין לו מקבילה אצל המתחרים.
    בנימה אישית, אפשר לדבר יותר בכבוד ולהעריך דעות של אחרים גם אם לא מסכימים איתם. זלזול כל כך מוחלט רק פוגע בדעה שאתה מייצג.

Member
    לא הבנתי מהפוסט שאתה מחפש להוציא אופנוע חדש מהניילונים , אם זה המצב אני חושב בתקציב הזה, זה רק mt או z800.
    למרות ששלוש ארבע שנים אחורה אם תלך עדיף לך כלים של "עשירים" כמו שהציעו לך פה לדעתי אם אתה מחפש את קצת מעבר באיכויות כמו שאמרת.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי guyn1212 צפיה בהודעה
    לא הבנתי מהפוסט שאתה מחפש להוציא אופנוע חדש מהניילונים , אם זה המצב אני חושב בתקציב הזה, זה רק mt או z800.
    למרות ששלוש ארבע שנים אחורה אם תלך עדיף לך כלים של "עשירים" כמו שהציעו לך פה לדעתי אם אתה מחפש את קצת מעבר באיכויות כמו שאמרת.

רשמתי במפורש שאני מחפש אופנוע עם שנתון נמוך. הוא לא חייב להיות חדש מהחברה אבל שנה שנתיים על הכביש מקסימום ועם ק״מ נמוך.
    אחרת אני מעדיף חדש. לרדת 6 שנים אחורה לא בא בחשבון.

אם השיקול זה אופנוע חדש ב66 אלף אין בכלל שום דיון ותתחדש באמטי 09

אנחנו מציעים לך אופנועים כולל משומשים בתקציב שלך כדי לתת לך פרספקטיבות

אם אתה מחפש חדש צימצמתה לאמטי 09 אז תתחדש

אין פה אי כעבוד דעות יש כאן דיון , ולמה לקנות כלי ב6 ולא חדש? שוב אפשר לקנות מאזדה 3 חדשה או במוו סידרה 5 בן 6 שנים
    כל אחד שיעשה שיקולים שלו, ההגיון שלי אומר שאני רוצה לקנות כלים יותר פרמיום ויותר ישנים מאשר חדשים וזולים יותר

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    אם השיקול זה אופנוע חדש ב66 אלף אין בכלל שום דיון ותתחדש באמטי 09

אנחנו מציעים לך אופנועים כולל משומשים בתקציב שלך כדי לתת לך פרספקטיבות

אם אתה מחפש חדש צימצמתה לאמטי 09 אז תתחדש

אין פה אי כעבוד דעות יש כאן דיון , ולמה לקנות כלי ב6 ולא חדש? שוב אפשר לקנות מאזדה 3 חדשה או במוו סידרה 5 בן 6 שנים
    כל אחד שיעשה שיקולים שלו, ההגיון שלי אומר שאני רוצה לקנות כלים יותר פרמיום ויותר ישנים מאשר חדשים וזולים יותר

יש משומשים ויש משומשים. בהתאם לדוגמא שנתת אני לא אקנה bmw ישנה ואעדיף את המזדה 6 החדשה.
    בדיוק מאותה סיבה שציינתי לגבי אופנועים. כמו שאמרת כל אחד והשיקול שלו.
    חוץ מהmt יש עוד אופנועים והוא לא היחיד בקטגוריה (יש את הסוזוקי והקוואסקי ויש גם אופציות של מתחרים אחרים) ואם אני יורד שנה (למשומש חדיש) אז האופציות אמורות להפתח עוד יותר.
    מתוך האופציות האלה והשאלה ששאלתי זה איזה אופנוע הכי מומלץ..

אגב, למה באף אחת מהכתבות כאן אף אחד לא מתייחס לבעיות באופנועים של ימאהה? בכתבה האחרונה הם זוכים ל3 מקומות ברשימת האופנועים הכי טובים של 2015..

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Adirt צפיה בהודעה
    יש משומשים ויש משומשים. בהתאם לדוגמא שנתת אני לא אקנה bmw ישנה ואעדיף את המזדה 6 החדשה.
    בדיוק מאותה סיבה שציינתי לגבי אופנועים. כמו שאמרת כל אחד והשיקול שלו.
    חוץ מהmt יש עוד אופנועים והוא לא היחיד בקטגוריה (יש את הסוזוקי והקוואסקי ויש גם אופציות של מתחרים אחרים) ואם אני יורד שנה (למשומש חדיש) אז האופציות אמורות להפתח עוד יותר.
    מתוך האופציות האלה והשאלה ששאלתי זה איזה אופנוע הכי מומלץ..

אגב, למה באף אחת מהכתבות כאן אף אחד לא מתייחס לבעיות באופנועים של ימאהה? בכתבה האחרונה הם זוכים ל3 מקומות ברשימת האופנועים הכי טובים של 2015..
    כי הבעיות מתחילות ומסתיימות ב "שמעתי ש..".

לדוגמא קח את התמונה הזאת,תצמיד לה כיתוב "ראיתם את האיכות שלBMW...בחור הרכיב את חברה שלו האופנוע התקפל באמצע...חרא של כלי"
    http://www.greatamericantrek.com/wp-...4/img_1692.jpg