חברים, קודם כל תודה לכולם על התגובות. אין ספק שהדעות כאן רבות ומגוונות וזה בסדר.
חבל לי רק שהדיון התדרדר לרמה לא ראויה כל כך.
בסופו של יום לכל אחד יש דעה אבל בסוף חשוב היה לי לקבל התרשמות שלכם כמי שרוכב על הכלים השונים ולא דעות צד שלישי.
ועכשיו לעניין שלשמו נכתב השרשור.
בגדול הבנתי שכדי לספק את כל מאווי או לפחות את רובם אני זקוק לכלי רציני יותר. תחושתי היא שהMT הוא חוויה לרכיבה אבל פחות נח לטווח אחזקה ארוך כפי שאני מחפש. אני מחפש אופנוע ל3-5 שנים ותחושתי היא שהmt מתאים לטווח קצר.
מתוך העצות שקיבלתי אני מתחיל לחפש כלים כגון:CB1000R,Z1000 והסוזוקי המקביל. ההעדפה שלי היא הונדה אבל מדובר באופנוע לא נפוץ במיוחד. לא יודע איך השוק של הכלים האלה ומי מהם הטוב ביותר.. זה גם יאלץ אותי לגרד תקציב נוסף שלא התכוננתי אליו ולכן אני בודק חלופות של יבוא אישי מחו"ל וכל אופציה שתאפשר לי אופנוע חדש (עד שנה על הכביש) במחיר הנמוך ביותר שאוכל למצוא.
שקלתי גם את האופנועים האחרים כגון KTM1040 ועוד אבל הבנתי שאני כן מחפש את הרכיבה הקרבית יותר שיש בנייקדים הללו.
אם למרות הכל לא אמצא משהו מתאים אחזור לMT ודומיו.. בנתיים מנסה לעשות כמה שיותר נסיעות מבחן על כלים שונים ומגוונים. אולי אחד מהם יתפוס אותי כמו שהmt תפס..

ציטוט ההודעה בתגובה