תשמע סטרלוק אתה הזוי, גם ככה הכנסתם את הבנאדם לתסביך על 70000 והוא אומר לך שהוא צריך לגרד כסף בשביל cb1000 ואתה בתגובה מבלבל עוד יותר? ועוד בכלים יקרים עוד יותר... זה לא עזרה בעיניי. ועוד אני בוחר שלא להתייחס לתגובות שלך בנושא הMT מפאת חוסר ידע מצידי, למרות שזה נשמע לי מפוקפק (רק מהתמונה של הזנב השבור ניתן לראות איך הלוחית יחד עם כל הזנב, התקפלה מעלה כתוצאה מהפגיעה העוצמתית של הזנב בקרקע - ש*לדעתי* זה רק מראה כמה הווילי נעשה באלימות ובמהירות).
לפות"ש, הפרשי הסכומים שיש בין הליטרים שציינת לבין הימהה המדובר הם ענקיים, רק הירידת ערך שתהיה לך בליטרים המדוברים לאחר שתקנה אותם תהיה שווה להוצאות הפוטנציאליות שיהיו לך על הMT בשנה הקרובה, וזה מתוך נקודת הנחה שאם בכלל ישנה בעיית אמינות מסויימת - מחלה, היא לא תהיה יקרה במיוחד, שכן אם היתה, כנראה שהיית קורא עליה בכל סיקור ממקור אמין.
יצא לי להתעניין טיפה בCB1000 וממה שקראתי עליו, הוא כלי מדהים, גם באיכות, גם בביצועים וגם ביופי.
אבל כמוני, כמוך, אם היה לי את הממון, כנראה שהוא כבר היה אצלי בחנייה, כרגע כל מה שאני יכול לקנות זה 600 2008-10, וכל מה שנותר לי זה למצוא את מציאה שתוציא ממני את המיץ (או אני ממנה) .
נ.ב. אני מציע שתבדוק את עניין האחריות בכל הקשור ליבוא אישי.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk