תוצאות 1 עד 15 מ 32

אשכול: זקוק להמלצה לאופנוע ספורט תיור

צפייה משולבת

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי rusty james צפיה בהודעה
    לא, זה לא.

הסיביאף 650 הוא כולבוייניק פשוט ורגוע. מושלם ליוממות מוטורית אך לא ספורטיבי בשום נים והוא אופנוע תקציב נחמד ותו לא.

אל תעלב,כן, אבל כמו ש'ספורטיבי' 250/300 הוא לא באמת בעל מכלולי קצה במתלים,שלדה,בלמים כך גם ההונדה שלך היא לא באמת ספורט תיור...
    העלתי תמונה שתסתור את דבריך

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי kobi צפיה בהודעה
    לא הבנתי מה אתה מנסה להוכיח? זה שהורדת ברך עם הכלי הזה לא מוכיח כמה הוא ספורטיבי או לא, הוא מראה את היכולות שלך (ואולי אתה צריך להשתדרג...).
    בכל מקרה פות"ש מחפש כלי ספורט תיור, לפי חלק מהכלים שהוא העלה כאן ועל פי נסיוננו הוא צריך כלי שמעבר ליכולתיו של הכלי שלך-אין פה משהו כדי להעליב חלילה.
    Tracer 900

Senior Member
    העלת תמונה בשביל לעלות לך את האגו.
    אפשר להוריד ברך גם עם הונדה MSX 125 זה הופך אותו לכלי ספורטיבי?
    תנסה להוריד את הברך הזאת, לא במגרש ב60 קמש, אלה במקום אחר באזור ה160 ותראה איך הכלי מתנדנד לך כמו כמו טטטלה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    העלת תמונה בשביל לעלות לך את האגו.
    אפשר להוריד ברך גם עם הונדה MSX 125 זה הופך אותו לכלי ספורטיבי?
    תנסה להוריד את הברך הזאת, לא במגרש ב60 קמש, אלה במקום אחר באזור ה160 ותראה איך הכלי מתנדנד לך כמו כמו טטטלה.
    לצערי פספסת את הנקודה, אני לא צריך שיעלו לי את האגו, שבנאדם שלא מכיר את האופנוע כותב מידע לא מדויק אז מראים לו שזה לא נכון, דרך אגב גם ב 160 אין תלונות מהאופנוע והוא לא מתנדנד. פותח הפוסט רצה אופנוע ספורט תיור במחיר מוגבל. הציעו לו אופנועים שחורגים מהתקציב בהמון או במעט, ה Z800 הוא נייקד לא תיור (אני מת עליו דרך אגב אחד האופנועים הכי יפים), אני לעניות דעתי בלבד הצעתי אופנוע שכן עונה על הצרכים שלו בתקציב שלו, מה שגם זול יחסית לתחזוקה מרווח טיפולים גדול (12 אלף), וצריכת דלק של 1 ל 20 בערך. זה לא דיון על איזה אופנוע טוב יותר, או איזה אופנוע ספורטיבי יותר או למי יש אגו גדול יותר, זה דיון על אופנוע ספורט תיור במחיר של 50 אלף. כל אחד כתב את דעתו ואני כתבתי את שלי. לא ראית אותי אף פעם שולל אופנועים אחרים כי לכולם יש חסרונות ויתרונות. אבל כאן יש תקציב והגדרה די ממוקדים. מקווה שהסברתי את עצמי.

Senior Member
    לצערי פספסת את הנקודה, אני לא צריך שיעלו לי את האגו, שבנאדם שלא מכיר את האופנוע כותב מידע לא מדויק אז מראים לו שזה לא נכון, דרך אגב גם ב 160 אין תלונות מהאופנוע והוא לא מתנדנד. פותח הפוסט רצה אופנוע ספורט תיור במחיר מוגבל. הציעו לו אופנועים שחורגים מהתקציב בהמון או במעט, ה Z800 הוא נייקד לא תיור (אני מת עליו דרך אגב אחד האופנועים הכי יפים), אני לעניות דעתי בלבד הצעתי אופנוע שכן עונה על הצרכים שלו בתקציב שלו, מה שגם זול יחסית לתחזוקה מרווח טיפולים גדול (12 אלף), וצריכת דלק של 1 ל 20 בערך. זה לא דיון על איזה אופנוע טוב יותר, או איזה אופנוע ספורטיבי יותר או למי יש אגו גדול יותר, זה דיון על אופנוע ספורט תיור במחיר של 50 אלף. כל אחד כתב את דעתו ואני כתבתי את שלי. לא ראית אותי אף פעם שולל אופנועים אחרים כי לכולם יש חסרונות ויתרונות. אבל כאן יש תקציב והגדרה די ממוקדים. מקווה שהסברתי את עצמי.
    אם התכוונת אליי על כאלה שלא רכבו אז אתה טועה.
    רכבתי על ההורנט במשך שנתיים ויותר מ50 אלך קילומטר.
    ולקחתי גם סיבוב על ה650F שנחות בכל פרמטר מההורנט. ובגלל זה הרשיתי לעצמי ואני אומר שוב, הוא לא אופנוע תיור(!)
    אבל, באמת מכל הלב, אם אתה מבסוט ממנו, והוא מעלה לך חיוך זה הכי חשוב.

Member

Red face גם נכון

צודק זה יחסי, היה לי בזמנו את 600F גם מודל 12 וגם FS....זה יחסי.

Junior Member
    שאלה קטנה לגבי הדיון כאן. ההונדה CBF650 (שאותו אני לא מכיר) שייך לאותה משפחה/קטגוריה של הקוואסאקי ER6F (שאותו אני דווקא מכיר)?