עמוד 26 מתוך 79 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון
תוצאות 376 עד 390 מ 1175

אשכול: פלסטיקים, שרשרת, ומחשב מנוע - KAWASAKI Versys 1000 TL - חיים משותפים.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    אני יכול גם לפרסם כאן תמונות רגילות של פריז:

פה אכלנו ארוחת ערב טעימה:

ושוטרים יישארו שוטרים בכל מקום...
    ורק ישראלים מחנים את האופנוע על שער הניצחון והאייפל
    330733685_img_0021.jpg

330733469_img_0010.jpg

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    17306 ק"מ

המנוע עוד לא הגיע לטמפרטורת עבודה מושלמת, וזה בסדר כי היה מאד קר בלילה ושלוש הדקות שלקחו לי בבוקר לשים את
    הקסדה לרכוס את המעיל ולמקם את הכפפות במיקום האופטימלי על היד באמת לא היו מספיקות, הרכיבה מהבית ועד לתחילת
    עלייה בקור ירושלמי בטח לא עזרה מאד, לכן בתחילת העלייה אני משתדל שלא לאמץ את המנוע, הנהגים מהכפר חסרי זהירות
    וכרגיל האידיוט התורן שרואה בי בטעות יריב שווה כוחות על הנתיב, מנסה להיכנס איתי לתחרות, את הטרקטור בנתיב הימני,
    אני מזהה כבר מרחוק אני גם צופה את סטיית הרכב שאחריו לנתיב שלי בלי איתות ואזהרה מקדימה, לוחץ בשלווה על הבלם עוד
    לפני שהטמבל סוטה מהנתיב בלי להוריד ולו במילימטר את הרגל מהגז להפך המנוע שלו מאיים לפלוט את השסתומים מהאגזוז.

לפעמים אני מרגיש כמו מבוקש של החמאס שהרחפנים הישראלים מרחפים לו מעל הראש והוא יודע שזה רק שאלה של זמן...

כשהנחת העבודה שלי היא שכולם ינסו להרוג אותי, והרכב הבא יעשה בדיוק את הפעולה הכי גרועה והכי מסוכנת עבורי,
    אני לא מופתע ולא מתעצבן, אני גם לא מרחם על עצמי, כי בחרתי להיות אופנוען, וזה חלק נכבד מהחבילה.

כי כשאתה מתעצבן כועס ועסוק להסביר לכולם באיזה מקצוע עבדה האימא שלהם בנמל ביפו תשעה חודשים לפני שנולדו,
    אתה מחשיך חלק מהמוח שלך החלק שצריך להיות עסוק בהישרדות. אתה ממלא את עצמך באנרגיות שליליות ופשוט בוחר
    להיות עסוק בכעס ולא ברכיבה.

אני בוחר בכל פעם כזאת לחייך ולהגיד לעצמי "סחטיקה איך ידעת לזהות את הסכנה ולצאת ממנה כמו גדול, אני גם
    חושב ומה הייתי יכול
    לעשות טוב יותר ואיך להיזהר בפעם הבא יותר." ההרגשה המזופתת כאילו דפקתי את המערכת.

יש מצבים שמקפיצים את הלב, הפתעות שאתה לא צופה אותם אבל אז צריך להיות מרוכז בהצלה ואין רצון או זמן
    להתעסק בחינוך הנבלה, אבל מותר לשחרר קללה נחמדה בתוך הקסדה.

בחרתי להיות הארנבת בשדות, בתוך המון ציידים, המזוינים במיטב הטכנולוגיה ועונת הצייד אף פעם לא נגמרת...
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

1.1.19 - 17380 ק"מ

הזדמנות נהדרת להחליף צמיגים, לאחר סקר שוק ובדיקות רבות נמצא השידוך ההולם את הדרישות הספציפיות שלי.

הנחת העבודה שמלווה אותי שכל דבר צריך למלא את היעוד שלו בצורה הטובה ביותר ולהתאים למשתמש לפחות ב-90%
    זאת הסיבה שלא תמצאו אותי עם מותגים בג'ינסים או באבזרי אופנה, אבל דווקא כן את המותגים היקרים ביותר בציוד בטיחות
    או לבוש לאופנוע.

החלטתי ללכת על צמיג ספורט תיור כשהדגש קודם כל התיור ופחות על הספורט אבל כיוון שאני עדיין לא רוצה להקריב בטיחות
    או ביטחון נבחרו צמיגי הפירלי אנג'ל ג'י טי. שקיבלו את הביקורות הטובות ביותר בתחום הזה.

צמיגים לא זולים ובטח למי שהורגל להביא צמיגים מחו"ל במחיריי אמת, אבל כיוון שאין ברירה אז קניתי פה בארץ ובדרך מקרה
    פגשתי שוב את איציק, כמה מילים על איציק אבל לפני כן הקדמה קטנה הכרחית, בירושלים יש מכונאי אמת בכמות שניתן לספור
    על יד אחת, מכונאים של פעם כאלה שהם יסודיים אמתיים ואנשי מקצוע מתוך אהבה אמתית לתחום בעלי יושר וגאווה מקצועית
    אמתית ארבעה מהם בעלי המוסך איציק לא, איציק טיפל בב מ וו שלי בזמנו והצליח לפתור המון בעיות שאנשי מקצוע אחרים לא
    הצליחו, אבל נסע לחו"ל ועבד שם ואני איבדתי את עקבותיו. יש לו ידי זהב ידע נרחב, הוא לא מחפף והמעלה העיקרית שלו שיש
    לו המון סבלנות המון, העבודה שלו נכונה מדויקת ולפי הספר, אה כן ויש לו גם רישיון ותעודת מנהל מוסך על שמו כבונוס...והעובדה
    שהוא אינו "בעל העסק" פשוט נהדרת, כי הוא רואה עבודה לא שעות עבודה...

ובגללו נפל הפור להחליף כאן, לא טעיתי!

Senior Member הסמל האישי של dudybou
    זרוק עליו עוד קצת פרטים..
    איפה נמצא האיציק הזה ? הוא עובד לבד עכשיו או מכונאי במוסך של מישהו ?
    x-max 250 2013 -> nc700x 2012

אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !

מוסך הביג בן בירושלים רח' הרכב. תגיד לו שאני שלחתי אותך תרוויח פעמיים!

עובד במוסך. - רן

Senior Member
    צמיג מעולה, אתה תהנה ממנו.
    Tracer 900

היום בדיוק החלפתי קידמי לאנג'ל GT, האחורי כרגע אנג'ל ST (אחרי 3 GT - כי לא היה GT במלאי) - מרוצה מאוד..
    אוחז פצצה גם ברטוב, אורח חיים ארוך, גם בהטיות נחמדות שום זריקה..

17750 ק"מ

כמה קר? קררררררר

איפשהו בין 17-18 אלף ק"מ צץ השינוי הראשון המשמעותי לאופנוע, כטהרן אובססיבי עם נסיבות מקלות, היה קשה לי לבחור צמיגים במיוחד
    כאלה שהיפני אי שם החליט שמתאימים לאופנוע שלי, אבל החלטתי בכל זאת לנסות, הרצון הזה לעשות עוד יותר טוב ממה שהיה הכריח אותי
    לנסות ולבדוק, וטוב שכך.

בהחלפה גם גיליתי שרפידות הבלמים שלי בסוף חייהן מה שאומר שפרט לרפידות האחורי "ברמבו" אדומות נוצצות שקניתי כבר מזמן צריך להחליף
    גם את זוג הקדמיות, כי המכונאי שלי אומר ששפשפתי אותן באופן שווה ואני עובד נכון עם הבלמים...הופה מחמאה. (וירידה נוספת לבועה)

טיפול 18000 ממש בפתח מה שאומר החלפת שמנים ופילטר כולל פילטר אוויר, בלמים והרכבה של פנסי הערפל שממתינים בשקט מתחת למיטה.
    ואז יהיה אפשר לפתוח חופשי את תחילת האביב.

שבת בבוקר יציאה קרירה לכיוון דרום מערב, הצמיגים החדשים שמחים להכיר את הכבישים המשניים שיוצאים ומגיעים לירושלים ההררית, ועובדים
    יפה, הג'ינג'ית מאחור שקועה עמוק במוזיקה שלה ואני מנסה לגלות הבדלים בצמיגים ברכיבה בשתיים. הצמיגים בסדר, הציוד שלי ממש לא.
    יש לי מעיל עור מעולה שאני נוהג לרכוב איתו בתקופות הקרות, מתחתיו אני שם חולצה תרמית איכותית ארוכה יש למעיל בטנה מתפרקת והכפפות
    שלי עשויות עור אבל נותנות הגנה מרבית ורגש נפלא בהפעלת המערכות וכיוון שבאופן כללי אני לא סובל מקור המיגון הזה הספיק לי בחורפים הקודמים
    הפעם לא, בארץ מתוקנת בה מחירי הציוד שווים לכל נפש, זה לא יהיה מוגזם לקנות ציוד רכיבה מותאם לחורף קר, אבל במחירי הארץ לקנות ציוד כזה
    עבור חודש רכיבה פלוס מינוס נראה לי תמיד מוגזם, עכשיו אני מתחיל לחשוב שאולי טעיתי. פתרון מעיל ארבע העונות לא עובד בארץ, בארץ בקיץ
    כל מעיל שהוא לא מעיל רשת אמתי עם מיגון מעולה הוא פשוט בזבוז זמן.

עדיין לא מצאתי את השילוב של מעיל חורף לא יקר עם מיגון מעולה שייתן לי פתרון לזמנים כאלה ואמת אף פעם גם לא חיפשתי באמת.

הכל ירוק מסביב ותחילתה של פריחת חורף האוויר הקר שומר על טמפ' מנוע הזויה נמוך כמעט ב-30 מעלות מטמפרטורת הקיץ, ותגובות המנוע
    מעולות ארוחת צהרים במרינה באשקלון, וקינוח מתוק באבו גוש, האופנוע מטפס את העליות של כביש 1 כאילו אין מחר (ומשטרת התנועה) מויי-
    כייף...

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    שחרר:
    את הגיל שבך - קור זה לחלשים גברים אמיתיים רוכבים עם חוטיני וורוד וגרביים (בייחוד אלו שאחרו להשתמש במחטים )
    הפרסי שבך - שחרר קצת מזומנים למען לא יתכווצו ביציך ויעלמו נקניקיותך.
    עוז אם אתה עוקב נא תן משנתך.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    והכפפות שלי עשויות עור אבל נותנות הגנה מרבית ורגש נפלא בהפעלת המערכות
    אפשר לדעת איזה כפפות ?
    חבר נתן לי כפפות עור עבות שמגינות מצוין מקור, אבל הרגש גרוע.
    בינתיים רוכב עם כפפות קיץ וגריפים מחוממים בקור של 443.. סביר..

REVIT ES
    https://www.dhgate.com/product/fashion-netherlands-revit-curb-full-leather/372078464.html
    נערך לאחרונה על ידי השושנים; 08-01-2019 בשעה 14:56.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    לגבי מעיל, לחורף אני משתמש ב held zorro:
    https://www.motoin.de/Clothing/Jacke...et::38404.html
    זה מעיל חורף מבד, עם בטנה קבועה נגד גשם (לא גורטקס ) ובטנה מחממת נשלפת. המעיל עמד בינתיים יפה מאוד בחורף הנוכחי והקודם, הן מבחינת עמידות לגשם והן מבחינת החימום. הוא עלה לי סביב ה 650 ש"ח במוטואין (ומשלוח מזוודה).
    אם אתה מוכן להתפשר על גורטקס, יש כמה אופציות לא רעות במחירים טובים בניכר.

ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    לגבי מעיל, לחורף אני משתמש ב held zorro:
    https://www.motoin.de/Clothing/Jacke...et::38404.html
    זה מעיל חורף מבד, עם בטנה קבועה נגד גשם (לא גורטקס ) ובטנה מחממת נשלפת. המעיל עמד בינתיים יפה מאוד בחורף הנוכחי והקודם, הן מבחינת עמידות לגשם והן מבחינת החימום. הוא עלה לי סביב ה 650 ש"ח במוטואין (ומשלוח מזוודה).
    אם אתה מוכן להתפשר על גורטקס, יש כמה אופציות לא רעות במחירים טובים בניכר.
    מה לגבי מיגונים?

ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אני משתמש ב held zorro
    הגשם נספג בשכבה החיצונית של המעיל ?
    בדר"כ השכבת ניילון, שמונעת חדירת מים נמצאת פנימה ולא חיצונית, ואז המעיל סופג מים..
    אמנם המים לא חודרים (בשנה/שנתיים הראשונות), אבל לרכב עם מעיל ספוג מים מעצים את הקור..

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    רן,
    המיגונים שמגיעים עם המעיל הם מיגונים רכים בתקן ce level 2. התא למיגון הגב מתאים למגן של הלד (שוב תקן ce level2) או למגן d3o. המעיל לא מגיע עם מיגון לגב.
    dudybou,
    המעיל נרטב ונספג, כמו כל בד שחשוף לגשם (אפילו גורטקס נספג במים). מצד שני הוא מתייבש די מהר. היו לי ימים שרכבתי בגשם לסירוגין והגעתי לעבודה עם מעיל חצי יבש. בעבודה בתנאי יובש ומזגן המעיל מתייבש במהירות. לגבי רכיבה עם מעיל רטוב, כן זה משפיע על החימום. אבל למעיל יש ביטנה מחממת שמבודדת למעשה את הגוף מהמעיל. בנוסף רכבתי בלי הביטנה הגשם ולא הרגשתי את הקור. למען האמת, בכפפות גורטקס שלי הרגשתי יותר את האפקט של המים הספוגים מאשר במעיל.