כתבתי פוסט ארוך, הוא נמחק בטעות אז אקצר.
א. תתנצל על השטות שכתבת בנושא לימון וחומץ.
ב. גרגרי הדס הם בעיקר בשביל המרקם.
ג. סודה לשתיה מקצרת תהחץליכי השריה ובישול (ואז לא צריך חבר- סיר לחץ).
ד. לדבר הכי חשוב לא התיייסת- טחינה.
תעיף קיבינימט את כל הטחינות של דוכני פלאפל בינוניים (בראכה, אל ארז, הנסיך, וכל מה שיש לך בסופר), ותתחיל לעבוד עם טחינה לבנה (גולמית כמובן) משכם רבתי. אני ממליץ על קראוון והר ברכה (אותו קונספט, הר ברכה הרבה יותר יקרה), יש עוד אחת שכשאזכר בשמה אכתוב, דומה להן אבל מעט זולה יותר. ומתחתיהן (ולדעתי הרבה יותר קרובות בטעם לזבל שיש בסופר) הן היונה והגמל.

אני קונה קראוון (אריזה כחולה, ציור קטן של יונה, אבל לא!
טחינה היונה) בטירה, ב20 ש"ח לקילו, אבל יש אותה גם בסופרים במעט יותר יקר (אולי בטיב טעם).