איילזו, היה אשכרה את כל הטחינות שהזכרת למעט הגמל, אם הייתי הולך לפי אינטואיציה של אריזות הייתי הולך על היונה. קראוון התחבא למטה, 25 לקילו.
זה יזיק לשמור במקרר?
אגב, הן כולן הרי משומשום, מה זה אומר שזה לבן, מוסיפים קצת אקונומיקה בשביל הטאץ' הנקי?

אני אוהב חומץ, מוריד חלודה מביטים ואפילו לא ביקשתי. מה לגבי מלח לימון? נראה שזה אותו חומר - חומצה ציטרית.

לגבי המחיקה, זה לא בטעות, זה כי הפורום בטכנולוגיה מימי הקרבורטורים ולא שומר לך את ההודעה כשהוא לא מרוצה ממשהו #$% - אוטומטית לוחץ ctrl-A, ctrl-C לפני כל לחיצה על שליחה /מקדים :/

נאור, אני משתמש בדאודרנט של מיכל סבון טבעי מופחת סודה (הגלגול הנוכחי של מה שהיה פעם "חסר ריח", לא היה מספיק ביקוש אז שילבו אותו), הם שולחים במחיר סבבה, אוסף מהסופר פארם. בינתיים לא המיס לי את בתי השחי, אבל כן נדבק לבגדים אם שמים יותר מדי (מבוסס קוקוס/שיאה).
גם זה נחמד, ריח.. רגוע -
https://il.iherb.com/pr/schmidt-s-na...-oz-92-g/74463

ירושלמי, קראתי על החלפת המים, למה עושים את זה?
בולגרי נראה שלא מוכרים בכל מקום, וגם כשכן זה עשוי להיות סתם הדס קטן -
https://humus101.com/?p=3742
את הגרגר הבולגרי, המיובא מטורקיה בדרך-כלל, ניתן לזהות בקלות לפי מידותיו הזעירות ופניו החלקים, עם הצבע הקרמי, הכהה מעט יותר מאחיו. למרות זאת, סוחרי קטניות נוהגים לא פעם למכור גרגרי הדס קטנים או גרגרים מזן זהבית (דומה להדס אך קטן יותר) בתור "בולגרי".