דף הבית / חדשות / התלת-גלגלי על בסיס ה-MT-09 לייצור סדרתי
Yamaha-MWT-9

התלת-גלגלי על בסיס ה-MT-09 לייצור סדרתי

ימאהה מודיעה באופן רשמי כי ה-MWT-9 ייצא לייצור סדרתי כבר ב-2017

הוא הוצג כדגם קונספט בתערוכת טוקיו האחרונה בספטמבר, וכעת יש אישור רשמי מימאהה – ה-MWT-9, התלת-גלגלי עם מנוע ה-MT-09 – ייצא לייצור סדרתי כבר במהלך 2017.

ימאהה מכריזה על המהלך במסיבת עיתונאים לרגל ההשקה לעיתונות האירופאית של דגם נוסף במשפחת ה-MT – ה-MT-03 שבנוי על בסיס ה-YZF-R3 (על ה-MT-03 תוכלו לקרוא כאן בימים הקרובים).

המשמעות היא שלצד הטריסיטי 125, הקטנוע התלת-גלגלי של ימאהה בנפח 125 סמ"ק שקצב המכירות שלו בהחלט טוב, תהיה גרסה נוספת תלת-גלגלית – עם מנוע טריפל בנפח 847 סמ"ק, שכאמור מגיע מה-MT-09.

בין שני דגמי הקצה האלה בימאהה מספרים שיהיו דגמים נוספים שנמצאים כעת בפיתוח. בימאהה מאמינים לגמרי ביתרונות הבטיחותיים של הקונספט התלת-גלגלי, שהתחיל בכלל בפיאג'ו האיטלקית עם סדרת ה-MP3, וכאמור מרחיבים את ליין הדגמים. יהיה מעניין.

Yamaha-MWT-9

אודות אביעד אברהמי

אביעד אברהמי
בן 48, רוכב על אופנועים 32 שנים ברציפות, חולה גז מאובחן, ממציא מטבע הלשון 'חזיר גז' ועורך את האתר שבו אתם גולשים כעת.

עשוי לעניין אותך

Daytona_660_MY26_1006_JP

טריומף: הדייטונה 660 מתעדכן ל־2026

בטריומף מעדכנים את הדייטונה 660 לשנת 2026 עם בולמים משופרים, צמיגים ספורטיביים יותר וגם קוויקשיפטר כסטנדרט

תגובה אחת

  1. Avatar

    אפשר להזמין אחד בבקשה

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן