דף הבית / חדשות / מחירו של הימאהה סופר-טנרה יורד ל-90 אלף ש"ח
-
-

מחירו של הימאהה סופר-טנרה יורד ל-90 אלף ש"ח

מטרו מורידה את מחירו של הימאהה סופר-טנרה ל-90 אלף ש"ח - כחלק ממהלך של ימאהה-אירופה

מטרו-מוטור, יבואנית ימאהה לישראל, מודיעה על חזרתו ארצה של הסופר-טנרה לאחר מספר חודשי היעדרות, ובמחיר נמוך במיוחד – 90 אלף ש"ח לגרסה הרגילה ו-100 אלף ש"ח לגרסה עם הבולמים החשמליים והידיות המחוממות.

הימאהה סופר-טנרה שיצא ב-2010 כיוון בזמנו ללב קטגוריית האדוונצ'ר-תוררים שנשלטת על ידי הב.מ.וו R1200GS, אולם הוא לא הצליח לתפוס נתח שוק משמעותי, בעיקר בגלל המחיר המופרז – כ-140 אלף שקלים לאופנוע שרחוק מלהיות שיא הטכנולוגיה כמו מתחריו האירופאים. עם השנים מחירו ירד, וכעת כאמור המחיר מתייצב על 89,985 ש"ח לגרסה הרגילה ו-99,985 ש"ח לגרסה המאובזרת בבולמים חשמליים ובידיות רוכב מחוממות – מחיר שלטעמנו ריאלי הרבה יותר.

הורדת המחיר היא חלק ממהלך של ימאהה העולמית וימאהה-אירופה להחדרת הסופר-טנרה לשווקים, ובארץ היבואנית מגלגלת את ההנחה אל הצרכנים במלואה.

אודות אביעד אברהמי

אביעד אברהמי
בן 48, רוכב על אופנועים 32 שנים ברציפות, חולה גז מאובחן, ממציא מטבע הלשון 'חזיר גז' ועורך את האתר שבו אתם גולשים כעת.

עשוי לעניין אותך

CFMOTO-800MTX-Desert-Launch-013

בדצמבר: עופר־אבניר במבצעי סוף שנה

בעופר־אבניר מציעים עד לסוף דצמבר 2025 פריסה ל־24 תשלומים ללא ריבית, רישוי 2026 במחיר 2025 וכן מערכת מולטימדיה מתקדמת במתנה לכל רוכש דו־גלגלי מעל 250 סמ"ק

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן