דף הבית / חדשות / קאן-אם: בקרוב אופנועים חשמליים
Can-Am-Electric (2)

קאן-אם: בקרוב אופנועים חשמליים

את קאן-אם אנחנו מכירים בעיקר דרך דגמי ה-SBS והטרקטורונים, אבל בעתיד הקרוב החברה תיכנס גם לתחום הדו-גלגלי ותציג ארבעה אופנועים חשמליים

בקאן-אם חושפים בטיזר וידאו את כוונתם להתרחב לתחום הדו-גלגלי ולייצר ארבעה אופנועים חשמליים בעתיד הקרוב.

מתוך הטיזר
מתוך הטיזר

חברת קאן-אם הקנדית אינה זרה לתחום הדו-גלגלי. בשנות ה-70 המוקדמות המותג היה הזרוע הדו-גלגלית של BRP, עם דגמי מוטוקרוס ואנדורו שאף זכו לניצחונות יחד עם רוכביהם באליפויות השונות. במשך השנים המיקוד עבר לטרקטורונים, דגמי צד לצד (SBS) כמו המאבריק X3 שאנחנו מכירים בארץ, Sea-Doo, סקי-דו ועוד. בשנת 2019 רכשה החברה את הזכויות לאופנועי אלטה (Alta Motors), שעד לסגירתה הייתה הבשורה בתחום אופנועי השטח החשמליים.

בקאן-אם לא משחררים פרטים בשלב זה, אך לפי הטיזר שפורסם אנו יכולים לצפות לארבעה אופנועים חשמליים בסגמנטים של נייקד, קרוזר, ספורט תיור ואדוונצ'ר. ההערכות בשלב זה הם שהדגמים הראשונים ייחשפו לקראת סוף שנת 2023 או תחילת שנת 2024, כאשר מדובר בבשורה בהחלט מעניינת שיכולה להקפיץ את תחום ההנעה החשמלית בעולם הדו-גלגלי שלב נוסף.

 

אודות אסי ארנסון

אסי ארנסון
רוכב שטח וכביש, מאמן כושר ושיקום במקצועו, חולה על ספורט מוטורי מכל הסוגים - בעיקר של דו-גלגלי על כל סוגיו

עשוי לעניין אותך

Motoguzzi Griso 4

נוסטלגיה: מוטוגוצי גריסו

השבוע נתקלנו במוטוגוצי גריסו המיוחד של זיו אופנהיים, וזו הזדמנות טובה להיזכר בנייקד המיוחד של מוטוגוצי שיוצר במשך 11 שנים

3 תגובות

  1. Avatar
    קול-בי קריינות ודיבוב

    איזה כיף! חשמלי זה הכי. רק שמישהו יעשה אפקט בתוכנה של רעש, ריח וכד'.
    ושיהיו בריאים, איזה גודל מסך. רק חסר למי שישתחררו לו הברגים באמצע רכיבה. לא הברגים בראש. :)

  2. Avatar

    היה משא ומתן מול בומברדייה אבל הארלי רכשו את Alta בפועל ואפשרו לה לגווע כנראה כי היו מעוניינים לקדם את מותג הבית שלהם.

  3. Avatar

    אבל באמת אחרי פשיטת הרגל אכן בומברדייה רכשה חלק מהפטנטים/קניין רוחני של החברה
    יאללה לעסק לעסק 😁

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן