מצלמות מהירות נסיעה ממוצעת בעשרות נקודות בישראל – זה אחד מהפתרונות של משטרת ישראל במלחמה בתאונות הדרכים שככל הנראה יתחילו לעבוד בקרוב.
שנת 2024 הסתיימה בשיא של כל הזמנים בהרוגים ובפצועים קשה על הכבישים בתחום הדו-גלגלי, ובעלייה דרמטית במספרי ההרוגים על כבישי ישראל בכלל. חודש ינואר של שנת 2025 מראה כי הקצב לא נרגע. בנוסף כבר דיווחנו כי כמחצית מההרוגים בתאונות אופנועים וקטנועים בשנים 2023 ו-2024 רכבו ללא רישיון נהיגה בכלל או ללא רישיון נהיגה המתאים לדרגת הכלי. אנחנו כבר יודעים כי כמחצית מרוכבי האופנועים והקטנועים רוכבים ללא ביטוח חובה בתוקף.
מדינת ישראל טומנת את ראשה בחול ומפנה את הזרקור למשטרת ישראל, שכושלת בהתמודדות עם המצב. בדיון שהתקיים השבוע בוועדת הכלכלה של הכנסת במסגרת סדרת ישיבות העוסקות במאבק בקטל בדרכים, דובר על הגברת האכיפה תוך שימוש באמצעים טכנולוגיים ואלקטרוניים חדשים. במהלך הדיון עלה כי בישראל יש כ-200 מצלמות ואמצעי אכיפה דיגיטליים אחרים פעילים – כ-100 מצלמות גאטסו כחלק מפרויקט א-3, 58 מצלמות טקטיות פעילות, וגן אמצעים נוספים כמו שוטרים שמצלמים נהגים מגשרים. ראש מדור אכיפה דיגיטלית באגף התכנון במשטרה, סנ"צ סטפן ספר, ציין כי במערכת המצלמות א-3 יש כ-100 מצלמות בשטח, והמשטרה מפעילה מערכות נוספות. "מערכת נוספת שאנחנו עובדים עליה היא שובר שוויון – מהירות ממוצעת. יש תכנון ל-50 מקטעים בשנה הראשונה". לטענת המשטרה החסם להפעלת מצלמות המהירות הממוצעת הוא תקציבי, אך נושא זה עשוי להיפתר במהירות.
נסביר כי מצלמות אלו בודקות מהירות נסיעה ממוצעת לאורך קטע דרך של כמה קילומטרים, ובכך ניתן לנטר נהגים שנוסעים במהירות הגבוהה מהמותר. בשונה מהמצלמות הקיימות, המצלמות החדשות לא בודקות מהירות נסיעה בנקודה אחת לאורך הכביש, אלא מחשבות מהירות נסיעה ממוצעת לאורך מספר קילומטרים. בתקופה האחרונה מתבצע ניסוי בכביש 90 דרום לכיוון אילת עם המערכת הזאת.
סנ"צ ספר התייחס גם ל'תכנית החירום' של משטרת ישראל ואמר כי יש לאגף התנועה תכנית חירום, ויש 210 ניידות במשטרת התנועה ועוד 175 ניידות במחוזות השונים. באשר למצלמות אמר כי 80-70 ממצלמות א-3 פעילות לצד עוד 58 מצלמות טקטיות. הוא ציין כי בסוף 2024 היו מספר דיונים בנושא הקטל בדרכים, חלקם עסקו באכיפה דיגיטלית.
בסיכום הישיבה בהתמודדות עם מאות ההרוגים ואלפי הפצועים הקשה בכל שנה סיכמה ח"כ טל מירון ואמרה כי צריך להתייחס לקטל בדרכים כאל מלחמה והשרים צריכים לתת לכך עדיפות בעבודה המשרדים, ייכתבו תכנית חירום בין משרדים ויקיימו תקשורת בין השרים ואנשי המקצוע במשרדים. "הוועדה מבקשת לתקצב תקצוב ייעודי את מיזם שומרי הדרך ומצפה לקבל תכניות עבודה של המשרד לביטחון לאומי והמשטרה, עם יעדים, לוחות זמנים ותקצוב של אכיפה באמצעים טכנולוגיים בתוך כחודש. לא נרפה ונמשיך לדון בנושא".
נראה שכרגיל, המדינה וגורמי האכיפה בוחרים בדרך הקלה של אכיפת מהירות – אשר תשפר סטטיסטיקות אכיפה ובסופו של דבר תפגע בנהגים נורמטיביים ולא בעברייני התנועה הכבדים – וזאת במקום לספק טיפולי עומק שורשיים וארוכי טווח לבעיית הקטל בכבישים.
כמה הרוגים זה "שבירת שיא"?
פעם היו 600 בשנה.
השנה עברו את ה 600?
טוב מאוחר מאשר אף פעם. הטכנולוגיה קיימת כבר כמה עשורים, אבל מרוב יעילות התאגידים התנגדו, כי איך הם ישווקו מכוניות חזקות? אז היבואנים התנגדו. כנראה שההתנגדות פחתה מאחר ותקנות אירו5 פלוס בכל מקרה הולכות וסוגרות על הביצועים, וגם היבואנים כבר פחות בפניקה…
המערכת סופר סופר פשוטה, אמינה, למעשה בלתי ניתנת לרמאות.
המרחק בין שני צילומים ידוע, הפרש הזמן ידוע, והדרך לחישוב מהירות ממוצעת זה לקחת את המרחק ולחלק אותו בזמן. בלי לייזר, בלי שאר היי-טק, כאמור לעיל, טכנולוגיה פשוטה מאוד שקיימת כאן כבר כמה עשורים.
ברכות, כי מהירות הורגת, ומהירות מעודדת שטויות נוספות שגם הם הורגות, ועכשיו יהיה לזה סוף.