בדוקאטי מוסיפים לליין דגמי הסקרמבלר 1100 פרו דגם דארק אשר מהווה גרסת כניסה מוזלת.

שני הדגמים של הסקרמבלר 1100 הוצגו בינואר השנה תחת הכותרת 'Just PROs'. הראשון הוא הוא דגם ה-1100 פרו, שמביא לשולחן גרפיקה מחודשת בשני גוונים ושלדה שחורה, כשהאחורית מאלומיניום. הפנס הקדמי מעוצב ברוח שנות ה-70, ויש מושב חדש ומערכת פליטה חדשה. בנוסף, מבחינה ויזואלית יש כנף אחורית מקוצרת ומחזיק לוחית רישוי נמוך יותר. דגם ה-1100 פרו ספורט הולך יותר לכיוון הקפה-רייסר ומוסיף לרשימה גם כידון צר יותר, מראות שונות, צביעה שחורה ובולמי אוהלינס (דגם ה-1100 מגיע עם בולמים הפוכים של מרזוקי מלפנים ובולם אחורי של קאיאבה).
כעת, ובדומה לסקרמבלר 800 אייקון דארק, מוסיפה דוקאטי גרסת כניסה בשם 1100 פרו דארק. ההבדל היחיד הוא בצבע הכל-שחור העוטף את הסקרמבלר, גימור שונה לחלקי האלומיניום ומראות שונות. מבחינת אלקטרוניקה הוא זהה לשני הדגמים עם מערכת ABS להטיה של בוש מדגם M9.1 ובקרת אחיזה – ה-DTC של דוקאטי. יש גם לוח שעונים LCD חדש, וכן שקע טעינה USB מתחת למושב ופנסי LED היקפיים. ניהול המנוע עם המצערות החשמליות מגיע עם 3 מצבי רכיבה – אקטיב, ג'ורני וסיטי.
מחיר דגם הפרו בישראל הוא 104,100 ש"ח (120,100 ש"ח לספורט פרו) כשדגם הדארק אמור להוזיל בכ-5% את מחיר הרכישה – כך לפחות במחירי אירופה. נעדכן לגבי מחיר מדויק ברגע שהפרו דארק יגיע ארצה.