דף הבית / חדשות / ביואל: חוזרים לייצור
EBR1190SX

ביואל: חוזרים לייצור

EBR חוזרת לייצור אופנועים; הראשונים יהיו עוד החודש - 1190 RX ו-1190SX

אריק ביואל הוא בולדוזר, והוא לא עוצר. אחרי כל הקשיים, הנפילות, ולאחר מכן ההתאוששות, ולאחר שנרכש על ידי חברה חיצונית, כעת מגיעה הבשורה האמיתית – EBR חוזרת לייצור אופנועים. למעשה הייצור כבר התחיל, וההצגה לעיתונות האמריקאית תיערך בסוף השבוע הבא, ב-17.3, במטה EBR שבוויסקונסין.

שני הדגמים הראשונים שכבר נמצאים בייצור הם ה-1190RX וה-1190SX. מחירים עדיין אין, אולם הם יימסרו לעיתונאים האמריקאיים במעמד השקת האופנועים, כאמור ב-17.3. באותו המעמד יעדכן ביואל על דגמים חדשים ותכניות לעתיד, וכן על עתיד קבוצת המרוצים של החברה.

בהחלט חדשות מצוינות!

על ההיסטוריה של ביואל ועל הדגמים החשובים לאורך השנים תוכלו לקרוא כאן.

אודות אביעד אברהמי

אביעד אברהמי
בן 47, רוכב על אופנועים 31 שנים ברציפות, חולה גז מאובחן, ממציא מטבע הלשון 'חזיר גז' ועורך את האתר שבו אתם גולשים כעת.

עשוי לעניין אותך

Triumph-Tiger-Sport-660-Test-005

טריומף: אירוע רכיבות מבחן וימי מכירות מיוחדים

טריומף תקיים אירוע בן יומיים מרוכזים של רכיבות מבחן על כל הדגמים החדשים, כולל תנאי רכישה מיוחדים על כלל הדגמים, באולם התצוגה המרכזי בתל-אביב ב-21-20 במרץ

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן